دوستان و اساتید سلام.
من تازه واردم. در حقیقت تو جستجوهای فارسیم بود که اینجا رو پیدا کردم و خیلی هم خوشحالم.
چند تا سوال داشتم ازتون امیدوارم که به جواب برسم.
راستش مدتیه که می خوام یه دوربین dSLR بخرم. الان بین دو تا گزینه شک دارم هر چند می دونم کانون بهتره:
Canon EOS 400D
Sony R1
من می خوام عکاسی رو به صورت هنری و نیمه حرفه ای شروع کنم و اگر وقت بشه تا حرفه ای رو یاد بگیرم. البته کارم عکاسی نیست. اول می خواستم مثل دوربین های دیجیال قبلی که داشتم یه کانون دیجیتال خوب با اپتیکال زومه خوب بگیرم و از مناظر و ... عکس بگیرم. اما با دیدن دوربین های حرفه ای مثل Canon EOS 350D این فکر مثل خوره افتاده به جونم که پولامو بریزم تو جوب اب و یه دوربین عمری و حرفه ای بخرم.
1- سوال اولم اینه که ایا در کسی می تونه شماره مرکز کانون در تهارن رو به من بده؟ (چون من کیش هستم و هر چه می گردم مدل Canon EOS 400D پیدا نمی کنم) ایا کسی می دونه Canon EOS 400D الان تهران هست و اگر هست قیمتش چنده؟
2- ایا Canon EOS 400D بهتره یا Canon EOS 350D چون تا اونجا که من مقایسه کردم مدل جدیدتر چند تا چیز جدیدتر داره مثلا سیستم ضد گرد و خاک -درست گفتم؟- داره و جچند تا چیز دیگه. ایا این سیستم ضد کثیفی و ... اونقدر مهم هست برای شما حرفه ای ها که مدل جدید رو اینطوری ساختن؟ یعنی اگه من مدل 350 رو بگیرم ممکنه با کثیف شدن دوربین یا لنز هاش به مشکل بربخورم؟
3- با توجه به این که با این سری دوربین ها نمی شه مثل سابق با نگاه کردن به LCD عکس گرفت ایا ممکنه که من با مشکل مواجه بشم؟ اصلا چرا نمی شه تو LCD دید؟ و ایا ادم خسته نمی شه و می تونه همه ی تنظیمات رو تو ویوفایندر انجام بده؟ و با محدودیتی مواجه نیست؟ (چون احساس می کنم هر چه باشه ادم وقتی از ال سی دی ببینه بهتر می تونه عکس رو کنترل و تنطیم کنه. ادم با نگاه کردن تو ویو فایندر یاد دوربینای قدیمی می افته)
4- ایا خود دوربین لنز دیفالت داره اگه داره چیه ؟ و می شه باهاش حداقل مثل دوربین های معمولی تا چند ایکس زوم اپتیکال داشته باشه یا مثلا باهاش واید عکس بندازه؟
5- من می ترسم برای هر نوع عکسی که بخوام بندازم باید یک مدل لنز بخرم که گرون هم هست. ایا برای عکس های واید (حالا نه خیلی حرفه ای در حد شما;) ) باید یه لنز واید بخرم و برای عکس های زوم یه لنز جدا؟ و ایا کلا لنزی هست که خیلی خوب باشه و برای این کارها رو همه رو با هم بکنه؟ اگه هست چه مدلیه و قیمتش چنده؟
6- سونی آر-1 بهتره یاCanon 400D?
7- ایا سوالات و نگرانی های من بی مورده؟ یا بیخیال خرید این دوربین بشم؟ یا نه اونطور که شنیدم انقدر خوب هست که به قول یه بابایی : زندگی جدیدی برامون میسازه؟
8- ایا همون اول کار میشه با این دوربین عکس هایی (با امکانات دوربین دیجیتالیهای معمولی انداخت؟ )
یک دنیا ممنون