بله حق با شما و دوست خوبمه ولي به جز مموري كارت و كيف، بقيه يي وسايل را مي خوام به مرور بگيرم. يعني اين هزينه ي اصليي است كه براي دوربين گذاشتم، و مي خوام تا سال ها نياز من رو مرتفع كنه. بهر حال دوربين هاي كه گفتيد عالي هستند ولي بدنه ي كوچك و ارگونومي خوشايندي برايم نداشتند. دست هاي من به نسبت اين دو دوربين بسيار بزرگ تر بود و به همين دليل نمي توانستم اين دو دوربين رو در بين انتخاب هاي خودم قرار بدم.
یک نکته!
امروز یک فروشنده نسبتاًً حرفه ای، می گفت که برخلاف تصور بسیاری از افراد، تنوع و در دسترس بودن لنزهای کنون بیش از نیکون است!
در حالی که در این فروم من مطالبی عکس این گفته دیده ام؟
ایشان مدعی بودند که لنزهای نیکون ممکن است در کاتالوگها متنوع باشند ولی لنزهای موجود قابل تهیه بسیار کمیاب و گران هستند!
شما چی فکر می کنید؟
ببینید حرفشون درست باید باشه. منتها مسئله یک چیزه. من خودم آدمی هستم که قطعا یه لنز خوب و همه کاره لازم دارم. یعنی اگه نیکون میخریدم باید یه لنز Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S DX VR Nikkor میخریدم و اگه کنون میخریدم باید یه Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM میخریدم.
قیمت لنز نیکون ( بغیر از اینکه کمیابه و سخت گیر میاد ) حدود 850 تومنه و قیمت لنز کنون حدود 2.5 میلیون (!) و وزنشون هم نیکون حدود 600 و خرده ای گرم و وزن کنون حدود یک کیلو و 600 و خرده ای گرم (!) هست.
گیرم نیکون گیر نیاد و کنون رو همه جا داشته باشن. حتی گیریم اختلاف کیفیت هم داشته باشن. ولی وقتی اختلاف قیمت اینجوری میشه، دیگه میشه دیگه! :)
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
در اینکه کنون لنزهای بیشتری دارد شکی نیست. لنزهای بسیار با کیفیت و بسیار گران.
اگر واقعا سری کاملی از لنزهای سری ال را میخواهید حق با شماست اما مسئله را جور دیگری هم میشود دید.
لنزهای ارزان قیمت و متوسط قیمت نیکون نسبت به لنزهای هم کلاس کنون خود از کیفیت بهتری برخوردارند.
به اعتقاد من (برای جلوگیری از تیرباران شدن) با خرید یک لنز 300 هزار تومانی نیکون کیفیت بالاتری را نسبت به یک لنز 300 هزار تومانی کنون به دست می اورید.
سوال من این است که اگر کنون به فرض 300 مدل لنز تولید می کند و نیکون 100 مدل برای من و شما چه فرقی میکند. ایا در میان لنزهای تولیدی نیکون نمی توان لنز مورد علاقه را یافت.
اگر نیکون یک مدل لنز 200-70 2 هزار دلاری دارد و کنون 3 مدل چه فرقی میکند.
اگر به تجهیزاتی که دوستان در این سایت استفاده میکنند دقت کنید بسیاری از دوستان که از دوربین کنون استفاده میکنند لنزهای مورد استفاده اشان سیگما یا تامرون است. این به معنا نیست که کنون لنز مورد علاقه اشان را تولید نمی کند بلکه به این معناست که با هزینه مساوی و نه چندان بالا سیگما یا تامرون کیفیت مورد قبولی را ارائه می دهد.
بسیار خوب است که برای 20 سال اینده و اگر خواستید عکاسی را دنبال کنید و 30 عدد لنز بخرید هم فکر کنید اما به شما قول می دهم در همان زمان هم لنزهای مورد علاقه اتان را در هر دو برند خواهید یافت.
شايد حرف فروشنده، تا پارسال و نه در ايران درست بود، قبل از بيرون آمدن لنزهاي جديد نيكون، تنوع لنزهاي ارزان كانون در دنيا زياد تر بود. اما در ايران همان پارسال هم اين حرف اشتباه بود! ارزان ترين لنز كانون را كه ميشد به آن قابل قبول گفت، 4.5-3.5/f 105-28 كه شركت محترم آفومار اين لنز 150 دلاري را به قيمت ناقابل 350 تومان عرضه ميكرد!
دوستاني كه با حرف فروشنده موافقند، به ما بگويند تا بدانيم، كدام لنز با موتور التراسونيك و كيفيت قابل قبول و دامنه زوم مناسب با برند كانون الان در دسترس كاربران است؟ سيگما را نميگويم! آن انتخاب ها براي نيكون نيز هست.
بازهم لطفاً از حرف من برداشت آزاد نكنيد! الان با وجود لنزهاي عالي سيگما، انتخاب براي كاربران كانون نيز زياد است، اما وقتي من دوربين خريدم، جداً لنزهايي كه ميشد براي كانون با قيمت ارزان خريد،خجالت آور بودند (اون موقع خبري از چند لنز جديد سيگما، مثل 70-17 يا 50-18 نبود) ، الان خوب قضيه بسيار فرق كرده است.
اما با توجه به نياز و بودجه آقاي عنبري، توصيه اكيد من خريد يكي از دو دوربين 350D يا D50 است، چرا كه مجال پيدا ميكنند تا لنزهاي دلخواهشان را بخرند.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Sunday 19 November 2006 در ساعت 19:24
من فکر میکنم آقای خرم یار در کیفیت لنز کنون شکی نکردند . در مورد تفاوت کیفیت نمی توانم اظهار نظر کنم. مسلما در بسیاری موارد لنزهایی که دامنه مساوی دارند در یک کلاس نیستند. دو لنز با این تفاوت قیمت حتما تفاوت کیفیت دارند.
این هم خبر خوبیست که فرمودید کنون به زودی لنز 200-18 یا مشابه ان را تولید می کند.