صفحه 4 از 13 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 123
Like Tree55تشکر

موضوع: بر سر دوراهی : Canon 30D یا اینکه Nikon D80

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

پیش فرض پاسخ: 30d کانن یا D80 نیکون؟

دوست عزیز، شما دیگه چرا؟؟؟ این دو تا لنز اصلا قابل مقایسه نیستند و بر همگان معلوم است که کدام خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره. به MTF Chart این دو تا لنز دقت کنی تفاوت رو کاملا مشاهده می کنی. کنون احتمالا به زودی یه 200-18 به قیمت پائین تولید خواهد کرد ....
    داریوش خان... متوجه نشدم منظورتون دقیقا چیه...
    کدام لنز خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر است؟
    (البته همیجا متذکر میشم که مقایسه لنز فول فریم با لنزهای دیجیتال زیاد مناسب نیست... چون لنزهای فول فریم اجبارا سنگین وزن و گران خواهند شد... و تفاوت های کیفی هم بحث جدایی است... اما بطور کلی....)
    MTF چارت ها رو اینجا میگذارم که نظرتون رو بگید...
    من با هردو لنز به اندازه کافی کار کردم... نظراتی جدای MTF چارت دارم.... که خدمتتان عرض خواهم کرد.

از این آدرس:
    http://nikonimaging.com/global/produ...g_if/index.htm

و

از این آدرس:
    http://www.usa.canon.com/consumer/co...9&modelid=9802
    شاهین اکبری تشکر می‌کند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

من MTF chart ها رو تو سایت PhotoZone.de مقایسه کردم. که البته در این چیزی که شما ارائه کردید من تسلیم!
    (ظاهرا chart هارو بر عکس در نظر گرفتم -ذهنیت کنونی) من اشتباه کردم. resolution نیکون بهتر از کنون هست.

البته باز هم کنون در کنترل CA و Vignetting خیلی بهتر عمل می کنه.
    درضمن بسیار خوبه که شما تجربیات خودتون رو هم ارائه کنید.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

والا MTF شاید بتونه یه دید کلی به ما بده... واقعیت اینه که در مورد لنز و یا دوربین همیشه اونها رو باید در دست گرفت کار کرد تا فهمید جریان چیه...
    اما یه چیزهایی بطور کلی در مورد این دو لنز:

ابتدا بحث فول فریم بودن لنز کانن که نیاز به توضیح نداره...

حالا بحث رو عملیاتی کنیم:
    من با 1dmark II با 28-300 کار کردم... این دوربین کراپ 1.3 داره.... در این سایز سنسور عیب و ایرادات به اندازه کافی به چشم میاد.... یعنی از Ca فراوان تا اعوجاجات مختلف به درون و بیرون!
    البته این موارد در لنز نیکون هم به چشم میخوره....
    حالا اگر از لنز کانن در فول فریم استفاده کنیم... این موارد کاملا تشدید میشه... و اگر از کراپ 1.6 استفاده کنیم ؟ بسیار کمتر... اما دیگه این لنز جذابیتی نخواهد داشت.. چون غیر از هزینه زیاد و وزن بالا اصلا چیزی به اسم لنز واید نخواهید داشت.
    اما نکته
    غیر از کسانی که از فول فریم استفاده میکنن... خرید این لنز رو نامعقول میدونم...
    چون بسیار ساده تر و با کیفیت تر خواهد بود و حتی شاید سبک تر(در مونت نیکون) که از دو دوربین و دو لنز استفاده کنیم.

یعنی بجای 2 ملیون و پانصد(به روایتی 2 میلیون و هفتصد) هزارتومان میشه دو لنز 17-55 و 70-200 با دیافراگم 2.8 خرید... و تفاوت کیفی و دیافراگم 2.8 هم داشت.(البته نیاز به یک بدنه دیگه هم هست که بحث جدایی ست.. مزایا و معایب اون)

موارد بعدی؟
    28-300 کانن واقعا لنزی آزار دهندست.... دوستانی که منو دیدن میدونن 190 سانت قد دارم و 100 کیلو وزن! اما! این لنز در دراز مدت غیر قابل تحمل است... و تصور این لنز به عنوان لنزی همیشگی و همه کاره... ناخوشایند....

اما در مقابل این لنز ؟ لنز نیکون....
    اشکالاتی که در کیفیت وجود دارد جای خود.... همه اشکالی توش هست... (البته غیر قابل مقایسه با لنز های سیگما و تامرون در این رنج هست و به نظر من کاملا قابل قبول.... اما از Ca و اعوجاجات بگیر تا چیزهای دیگه رو داره!)
    اما شما یک لنز کاملا کوچک دارید... با بدنه پلاستیک و سبک ... که میتوان همیشه روی دوربین باشد و از گردن آویزان
    سرعت فوکوس بالا و لرزه گیر موثر...
    و با توجه به این مورد که نیکون به صورت جدی داره روی کراپ 1.5 کار میکنه... و فعلا حتی بشارت کوچکی هم نسبت به تولید دوربین های فول فریم نداده(بر خلاف کانن که 3 سایز مختلف سنسور داره و آدم رو همیشه موقع خرید لنزهای کراپ دیجیتال به شک میندازه همچین چیزی فعلا در نیکون نیست.)
    میشه با خیال راحت تری روی اینجور لنزها هزینه کرد و از اونها استفاده کرد.
    این لنز قیمت بسیار پایین تری داره... میشه امیدوار بود که در آینده نزدیک بشه با قیمت 700 و خورده ای هم اونو تهیه کرد.

در نهایت میتونم بگم 28-300 کانن رو میشه فراموش کرد... و امیدوار بود کانن لنزی مثل 18-200 نیکون تولید کنه....(همانطور که 17-55 2.8 تولید کرد و لرزه گیر هم گذاشت روش!)
    و شاید کانن برای رقابت سعی کنه لنزی با کیفیت بالاتر تولید کنه...

راستی فتوزون با چه دوربینی اون MTF چارت ها رو ارایه کرده؟ نکنه با کراپ 1.6 MTF چارت داده؟!؟
    شاهین اکبری و Ehssan تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    راستی فتوزون با چه دوربینی اون MTF چارت ها رو ارایه کرده؟ نکنه با کراپ 1.6 MTF چارت داده؟!؟
    بلی. با350D (نکره لااقل از 5D استفاده کنه)

در مورد راحتی استفاده و سبک بودن Nikon 18-200 کاملا حق با شماست.

كاربر آشنا Simaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1094

پس در کل، اگر هم لنزهای کنون یا نیکون گران یا کمیاب باشند، در هر دو حالت می توان از لنزهای سیگما یا تامرون استفاده کرد. درسته؟
    حال آیا در بین لنزهای سیگما یا تامرون، کیفیت و قیمت مانت های کنون و نیکون شان اختلافی هم هست یا نه؟
    سیمایی

Nikon D50 (body) + Nikkor 18-70 f/3.5-4.5
    Pentax SV (analog) + Asahi Super-Takomar 1:1.8/55 + Taira Tele 2.8/135

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash نمایش پست ها
    والا MTF شاید بتونه یه دید کلی به ما بده... واقعیت اینه که در مورد لنز و یا دوربین همیشه اونها رو باید در دست گرفت کار کرد تا فهمید جریان چیه...
    اما یه چیزهایی بطور کلی در مورد این دو لنز:

ابتدا بحث فول فریم بودن لنز کانن که نیاز به توضیح نداره...

حالا بحث رو عملیاتی کنیم:
    من با 1dmark II با 28-300 کار کردم... این دوربین کراپ 1.3 داره.... در این سایز سنسور عیب و ایرادات به اندازه کافی به چشم میاد.... یعنی از Ca فراوان تا اعوجاجات مختلف به درون و بیرون!
    البته این موارد در لنز نیکون هم به چشم میخوره....
    حالا اگر از لنز کانن در فول فریم استفاده کنیم... این موارد کاملا تشدید میشه... و اگر از کراپ 1.6 استفاده کنیم ؟ بسیار کمتر... اما دیگه این لنز جذابیتی نخواهد داشت.. چون غیر از هزینه زیاد و وزن بالا اصلا چیزی به اسم لنز واید نخواهید داشت.
    اما نکته
    غیر از کسانی که از فول فریم استفاده میکنن... خرید این لنز رو نامعقول میدونم...
    چون بسیار ساده تر و با کیفیت تر خواهد بود و حتی شاید سبک تر(در مونت نیکون) که از دو دوربین و دو لنز استفاده کنیم.

یعنی بجای 2 ملیون و پانصد(به روایتی 2 میلیون و هفتصد) هزارتومان میشه دو لنز 17-55 و 70-200 با دیافراگم 2.8 خرید... و تفاوت کیفی و دیافراگم 2.8 هم داشت.(البته نیاز به یک بدنه دیگه هم هست که بحث جدایی ست.. مزایا و معایب اون)

موارد بعدی؟
    28-300 کانن واقعا لنزی آزار دهندست.... دوستانی که منو دیدن میدونن 190 سانت قد دارم و 100 کیلو وزن! اما! این لنز در دراز مدت غیر قابل تحمل است... و تصور این لنز به عنوان لنزی همیشگی و همه کاره... ناخوشایند....

اما در مقابل این لنز ؟ لنز نیکون....
    اشکالاتی که در کیفیت وجود دارد جای خود.... همه اشکالی توش هست... (البته غیر قابل مقایسه با لنز های سیگما و تامرون در این رنج هست و به نظر من کاملا قابل قبول.... اما از Ca و اعوجاجات بگیر تا چیزهای دیگه رو داره!)
    اما شما یک لنز کاملا کوچک دارید... با بدنه پلاستیک و سبک ... که میتوان همیشه روی دوربین باشد و از گردن آویزان
    سرعت فوکوس بالا و لرزه گیر موثر...
    و با توجه به این مورد که نیکون به صورت جدی داره روی کراپ 1.5 کار میکنه... و فعلا حتی بشارت کوچکی هم نسبت به تولید دوربین های فول فریم نداده(بر خلاف کانن که 3 سایز مختلف سنسور داره و آدم رو همیشه موقع خرید لنزهای کراپ دیجیتال به شک میندازه همچین چیزی فعلا در نیکون نیست.)
    میشه با خیال راحت تری روی اینجور لنزها هزینه کرد و از اونها استفاده کرد.
    این لنز قیمت بسیار پایین تری داره... میشه امیدوار بود که در آینده نزدیک بشه با قیمت 700 و خورده ای هم اونو تهیه کرد.

در نهایت میتونم بگم 28-300 کانن رو میشه فراموش کرد... و امیدوار بود کانن لنزی مثل 18-200 نیکون تولید کنه....(همانطور که 17-55 2.8 تولید کرد و لرزه گیر هم گذاشت روش!)
    و شاید کانن برای رقابت سعی کنه لنزی با کیفیت بالاتر تولید کنه...

SALAM AHAVALE SHOMA
    BEBAKHSHID MISHE RAHNAMAEI BEFARMAEID KODOM YEK AZ IN DORBINA BARA ATOLIE MONASEB TARE
    MOTESHAKERAM

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض بر سر دوراهی : Canon 30D یا اینکه Nikon D80

سلام

دوستان می دونید که قیمت کنن 30D با لنز کیت 17-85 و نیکون D80 با لنز کیت 18-135 تقریبن برابره.

می دونم که 30D رو هم رده ی D200 می دونن و D80 رو هم رده ی 400D ولی به علت یکسان بودن قیمت دو دوربین فوق من توی انتخاب گیر کرده ام.

از طرفی لنز 18-135 و 2.5 مگاپیکسل رزولوشن اضافه ی نیکون وسوسم می کنه و از طرفی برخی ویژگی های اضافه ی کنن(مثل سرعت 8000/1 ) و امکان قرض گرفتن چند تا لنز معرکه ی L کنن از برادرم .

حالا از شما دوستان حرفه ای کمک می خوام که کدومو انتخاب کنم. ضمنن من سال ها SLR های مختلف مامیا و فوجیکا و کنن داشته ام ولی تا به حال به غیر از اندکی تجربه ی عکاسی با Canon 20D تجربه ی DSLR نداشته ام و تجربه ی دیجیتالم منحصر می شود به Lumix FZ-5 .

ممنونم

كاربر همراه towfigh آواتار ها
    تشکر کرده
    1085

پیش فرض پاسخ: بر سر دوراهی : Canon 30D یا اینکه Nikon D80

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

دوستان می دونید که قیمت کنن 30D با لنز کیت 17-85 و نیکون D80 با لنز کیت 18-135 تقریبن برابره.

می دونم که 30D رو هم رده ی D200 می دونن و D80 رو هم رده ی 400D ولی به علت یکسان بودن قیمت دو دوربین فوق من توی انتخاب گیر کرده ام.

از طرفی لنز 18-135 و 2.5 مگاپیکسل رزولوشن اضافه ی نیکون وسوسم می کنه و از طرفی برخی ویژگی های اضافه ی کنن(مثل سرعت 8000/1 ) و امکان قرض گرفتن چند تا لنز معرکه ی L کنن از برادرم .

حالا از شما دوستان حرفه ای کمک می خوام که کدومو انتخاب کنم. ضمنن من سال ها SLR های مختلف مامیا و فوجیکا و کنن داشته ام ولی تا به حال به غیر از اندکی تجربه ی عکاسی با Canon 20D تجربه ی DSLR نداشته ام و تجربه ی دیجیتالم منحصر می شود به Lumix FZ-5 .

ممنونم
    کیت 30D همان لنز شاهکاره کنن یعنی 18-55 است. 17-85 بالای 500 تومان قیمت دارد.
    ولی اگه در کنارت لنزهای سری ال موجود است به هیچ عنوان فکر کردن ندارد همان 30D را بخر که دوربینی فوق العاده است. 2.5 مگاپیکسل زیاد اهمیتی ندارد.
    ویرایش توسط infinity : Sunday 14 January 2007 در ساعت 17:12
    محمد علی توفیق

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

و امکان قرض گرفتن چند تا لنز معرکه ی L کنن از برادرم .
    همين يه تيكه يعني تو خريد 30D شك نكن
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

امکان قرض گرفتن چند تا لنز معرکه ی L کنن از برادرم .
    خب این مسئله کوچکی نیست! و اگر نبود و مثلا شما میفرمودید تا مدتها دیگه امکان پول خرج کردن ندارم ، بی شک میگفتم D80 . اما حالا بنظرم تکلیف روشنه ! 30D
    هادی هژیرآذر

صفحه 4 از 13 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 ... آخرینآخرین