علي اقا درسته ببخشيد من اشتباه كردم. شما درست ميفرماييد.
مرتضي جان توضيح دادند.
ممنون
Printable View
همانطور که عرض کردم و دوستان هم اشاره کردند نگران شارپنس 35f1.8G نباشید و در مورد انتخاب بین این دو لنز (35 و 50 G ) مساله مهم برای شما فوکال است و به نظرم خودتان را درگیر تستهای آزمایشگاهی شارپنس نکنید.
در مورد انتخاب فوکال بین 35 و 50 هم اینطور در نظر بگیرید:
1- اگر یک تک لنز دیاف باز میخواهید رو دوربین ببندید که نیاز های معمولتان را برآورده کند و زیاد از بدنه باز و بسته اش نکنید 35 بگیرید.
2- اگر احتمال میدهید که بیشتر پرتره ( به مفهوم عام ) خواهید گرفت آنوقت 35 اذیت تان خواهد کرد و بایستی 50 بگیرید.( در این مورد نظر من ورژن D و f1.8 است )
دوستان کسی با لنز نیکون 400-80 کار کرده و اشنایی داره؟
سلام من بین دو لنز canon 70-200mm f/4 IS USM و Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG OS HSM Lens موندم. دوربینم 60دی هست و کارم بیشتر عکاسی در پیست و رالی هستش، می خواستم از عزیزانی که با این دو لنز کار کردند به من کمک کنن و بدونم کدوم تصویرش بهتره و کلا لنزه بهتریه، تو مقایسه سایت http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0 فکر کنم لنز کانن بهتر بود ولی چون تا حالا باهاش کار نکردم نظری ندارم، نظره دوستانی که این لنزو داشتن میتونه خیلی کمک بکنه و کلا نظرشون در رابطه با دو لنز و خوبی و بدیاشو بگن،
خیلی ممنون
من فکر میکنم برای این ژانر بوکه اهمیت بیشتری داره با این پیش فرض که کیفیت لنز سیگما شاید عالی نباشه اما حتما قابل قبول هست مگر اینکه شما نیاز به خروجی خیلی خوب داشته باشین که کنون 2.8 is ورژن ۱ شاید کارکرده تمیز پیدا کنین با همین قیمت
البته نمیدونم من اگر همه عکسهاتون با تکنیک panning هست شاید اونقت دیگه f2.8 ضروری نباشه
اما واسه بحث نور و سرعت همچنان فکر میکنم f2.8 بهتر هست
هر کدوم مزيت خودشون رو دارن
برای عکاسی توی روز کنون بهتره و فکوس سريع تری هم داره ، واسه محيط های بسته و نور کم ديافراگم 2.8 خيلی بهتر جواب ميده
روی فوکال 200 لنز های تمرون از سيگما بهتر عمل ميکنن و خيلی با کنون 2.8 اختلاف کيفيت ندارن (خيلی هم ارزون تر نيستن)
کيفيت ساخت سيگما بهتر از تمرونه اما کيفيت خروجی تمرون بهتره
من با تمرون کار نکردم اما خودم قبل از خريد هرچی ريويو و تست پيدا کردم رو ديدم و خوندم
ايراد تمرون اينه که فکوس منوال دايم نيست يعنی شما بايد بين مود منوال و اوتو سويچ کنيد اما کنون و سيگما رو هر موقع که خواستی ميتونی فکوس رو دستی تنظيم کنی
تمرون اگر درست يادم باشه وزن و سايز کمتری داره و مينيمم فاصله قابل فکوسش هم کمتر از اون 2 تای ديگست ،تا جيی که يادمه سرعت فکوس تمرون از 2 تای ديگه کمتر بود
من مال خودم رو توی حراجی و ارزون خريدم اگر ميخواستم انتخاب کنم تمرون رو ميگرفتم (البته مال من لرزشگير نداره) اين ويدئو رو هم بد نيست اگه ببينيد البته تمرون بدون لرزشگير رو تست کرده اما سرعت فکوسش فکر نکنم با مدل لرزشگير دارش فرق کنه
https://www.youtube.com/watch?v=mt_VsEH_T8o
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM Lens Image Quality
من به شخصاً بخوام انتخاب کنم بين 70-200 4is کنون و تمرون os2.8 تمرون رو انتخاب ميکنم
(اينم بايد در نظر بگيريد که درزبندی کنون بهتره و احتمال اينکه بعد از مدتی داخل تمرون داست ببينيد بيشتره )
بادرود خدمت همه اساتید ودوستان
من می خواستم برای d5100 لنزم وارتقا بدم لنز کیت دوربین 55-18 هست .می خواستم بدونم 200-55 بگیرم بهتره یانه لنز کیت وبفروشم105-18وبخرم. :-)
من اگر در سر اين دو راهي بودم 105-18 رو انتخاب ميكردم. چون نيازي به فوكال 105 تا 200 ندارم و دامنه 105-18 براي من كافي هست. همچنين از تعويض لنز براي رسيدن به 55 تا 105 هم بي نياز مي شدم.
درود
ممنون از راهنمایی شما ایدین خان
اما همونطور که همه می دونیم اختلاف قیمت بین این دو لنز حداقل 450الی 500 تومانه بادر نظر گرفتن فا کتور قیمت بازم فکر میکنید 105 -18 انتخاب معقول تریه اونم با وجود داشتن لنز کیت 55-18
از اساتید کسی تجربه کار بااین لنز(200-55 nikon)رو نداره
سلام :::happy:::
دوستان با توجه به اینکه بنده به همراه دوربینم لنز کیت (18-55) رو هم خریداری کردم...
با توجه به اینکه بیشتر به دنبال عکاسی پرتره هستم....
با توجه به اینکه عکاسی منظره را هم خیلی دوست دارم....
و با توجه به اینکه قبل از هر چیزی کیفیت خروجی برام اهمیت داره....
به نظر شما من یک لنز پرایم مثل 85mm 1.8 برای پرتره بگیرم و یا 15-85 که میگن واید خوبی داره...؟:think:;
با لنز 15-85 میشه پرتره های خوبی گرفت؟------- (اگه میشه از نظر کیفیت خروجی این دو لنز هم اطلاعاتی بهم بدین حالا خارج از بحث دیاف برای عمق میدان کم و زیاد);-)
و اینکه به نظر شما به صرفه هست (با توجه به تفاوت هزینه این دو نوع انتخاب) دو لنز جدا بگیرم مثلا 85 و 10-22 ...و یا این لنز (15-85) جوابگوی نیازم هست؟
با تشکر از شما دوستان گل:::love2:::
درود
خروجی شما در 85 مم در لنز 85 mm f.1.8 به نسبت 15 85 بهتر است
شما د 15 م م وایدی حدود 22.5 خواهید داشت که وایدی مناسب هست ولی انتخاب بین این لنز و 10 22 بسته به نیاز شما هست که به چقدر واید نیاز دارید...
15 85 لنزی با کیفیت هیت و جزو دسته لنز های همه کاره که با فاصله کانونی که پوشش میده و خروجی قابل قبول بسیاری از نیازها رو پاسخ میده
15-85 يک لنز همه کارست ميتونه هميشه روی دوربين باشه
50 1.8 روی دوربين های کراپ معادل 80 ميليمتر ميشه که برای پرتره فوکال خوبيه (برای نيم تنه و سر و شانه )
فکر نکنم پرايم وايد مناسبی پيدا کنيد که بتونه از 17-40 شارپ تر باشه و قيمتش از 17-40 گرون تر نباشه
خودم مدتيه دارم همه لنز ها رو چک ميکنم لنز مناسبی پيدا نکردم ، خوب ها گرونن و ارزون تر ها به اندازه 17-40 شارپ نيستن
تک لنز پرايم شما رو خيلی محدود ميکنه ، شايد برای مدتی خوب باشه باهاش کار کنيد و خلاقيت رو بالا ميبره اما دستتون خيلی بسته ميمونه
حداقل يک لنز همه کاره داشته باشيد خيلی به کارتون مياد
اگر در آينده باز هم ميتونيد لنز های ديگه بگيريد من جای شما بودم 18-55 رو نگاه ميداشتم و شروع به سرمايه گذاری روی لنز هايی ميکردم که به درد فول فريم هم بخوره
85 1.8 24-105 17-40 70-200
اگر قصد سرمايه گذاری زيادی نداريد 55-250 +18-55 + 85 1.8 رنج خيلی خوبيه و اکثر فروم های خارجی از ترکيب لنس کيت و 55-250 به جای 15-85 توصيه ميکنن
با عرض سلام خدمت دوستان.يك سالي هست كه دوربين 600D با لنز ١٨-٥٥ گرفتم و حالا مي خوام يه لنز بهتر بگيرم.بعد از تحقيق هايي كه كردم به دو لنز ١٨-١٣٥ و ١٥-٨٥ رسيدم و حالا نميدونم كدوم رو بگيرم.عكاسي من بيشتر اوقات در سفر هست.اگر كمك كنيد ممنون مي شوم.
خيلي ممنون...فقط مي خواستم بدونم از لحاظ تله خيلي با هم فرق دارن؟(محسوسه يا نه؟)و آيا اون تفاوت كيفيتي كه ميگن ١٥-٨٥ بهتره هر كسي مي تونه تشخيص بده يا نه؟و ٨٥ تله راضي كننده هست؟با تشكر از شما
سلام
دوست گرامی بسته به کار شما داره
اگر در سفر به عکاسی از پرنده ها می پردازید که 135 ولی اکر برای عکاسی روزمره هست که 85 بهتره و خروجی بهتری برای شما می ده
حالا به جر این ها باید ببینی برای چه کاری هست و در چه شرایتی می خواهی عکاسی کنی چقدر نور می خواهی در چه فاصله ای .. به جر فاصله به f لنز نیز دقت کن
موفق باشید
از لحاظ قيمتشون مشكلي ندارم.fهاشون هم هر دو يكي هست.مي خوام بدونم كه از تله ٨٥ تا١٣٥ تفاوت زيادي هست يا نه.چون ١٥-٨٥ رو دستم نگرفتم نمي دونم چقدر اختلاف داره(مثلا براي عكس گرفتن از غروب).شرمنده كه زياد سوال مي كنم.خيلي ممنونم
اگر از غروب با وايد عكس بگيريم.خورشيد ريز نميشه؟
باتری اضافه فکرمیکنید لازم دارید؟ببینید تعدادعکسی که بایک باتری میگرددوربینتان , برای یک شارژ کم هستش؟ یعنی عکس بیشتری میگیرید؟
برای کیف و رم و 3پایه , حداقل 350-400فک میکنم.بعداینکه اگه من بودم همان18-105رانگه میداشتم.بجای تعویض با18-135 هم یک50 م م1.8دی میگرفتم.برای مواقعی که به دیاف باز نیازدارم والبته برای استفاده از کیفیت بسیار خوبش , بخصوص روی کراپدار.
سلام
دوستان تصمیم بر این شد که نیکون دی5100 بگیرم
با لنز کیت 18-55
ولی از اونجایی که جواب کارم رو نمیده مخصوصا پرتره و تله!
باید یه لنز دیگه هم بگیرم.حالا...
اگه یه 55-300 یا 55-200 بگیرم جواب کارم رو میده؟کدوم بهتره با توجه به قیمتشون
و اینکه اگه هر لحظه بخوای لنز و رو عوض کنم مشکلی پیش میاد؟
یا یدونه 18-105 بگیرم!
یه سوال دیگه
لنز های نیکون گرونتره یا کانن؟
سلام
من لنز 15-85 رو دارم و قصد خرید 14م م سامیانگ رو دارم
خواستم بدونم اختلاف زاویه دید 15م م لنز خودم با 14م م سامیانگ چقدره؟
باسپاس
الان تو سایت SNAPSORT داشتم گشت میزدم دیدم یک سری تغییرات داشته و یک سایت زیرمجموعه بهش اضافه شده ( شاید از قبل هم بوده و من ندیدم! ) که خیلی جالبه. گفتم حتما به درد شما هم میخوره اگه دنبال یک لنز مناسبین و میخواین گزینه های مناسب پیدا کنین:
Lenshero
ّرای مقایسه ( COMPARE ) لنزها رو کاغذ! هم خیلی سایت خوبیه.
کار کردن با سایت هم که آسونه. بازم اگه نیازی بود امر بفرمایین توضیحات کاملتر ارائه شه.
یا حق
سلام خدمت تمامی کاربران و اساتید
دو تا سوال داشتم . لطفا راهنمایی کنید
1- فرق اساسی مابین لنز 16-35 سری یک و 16-35 سری دو در چیست ؟
2- مابین دو لنز 17-40 و 16-35 سری یک کدام یک از لحاظ کیفیت و قابلیت ها جهت عکس برداری و فیلم برداری در زیر آب بهتر و سرتر می باشد (لطفا دلیل را ذکر نمائید).
با تشکر
سلام خدمت تمامی کاربران و اساتید
دو تا سوال داشتم . لطفا راهنمایی کنید
1- فرق اساسی مابین لنز 16-35 سری یک و 16-35 سری دو در چیست ؟
2- مابین دو لنز 17-40 و 16-35 سری یک کدام یک از لحاظ کیفیت و قابلیت ها جهت عکس برداری و فیلم برداری با 5d mark iii در زیر آب بهتر و جوابگوتر می باشد (لطفا دلیل را ذکر نمائید).
با تشکر
سلام
لنز 14 سامیانگ بسیار لنز خاصی هست و خریدش برای شما توصیه نمیشه به دلایل زیر:
1- این لنز اتوفوکوس نداره و شما بایستی بصورت دستی فوکوس انجام دهید ( البته معمولا لنزهای واید بانداشتن اتوفوکوس خیلی از کارایی شون کم نمیشه ولی شما که 15-85 دارید )
2- این لنز فیلتر نمیخوره ( که به نظر من برای کارهای واید لازم هست )
3- این لنز دارای دیستورشن زنگوله ای یا به عبارتی سیبیلی شکل هست (mustache type distorsion ) که در پروسس مشکل میشه برطرفش کرد ( البته برای عکاسی از منظره و یا آسمان شب ایرادی نداره به اونصورت )
اما دلایل خرید این لنز :
1- اگر فولفریم دارید به علت واید بسیار بازی که میده بسیار مطلوب هست.
2- شارپنس این لنز بسیار بالاست و واقعا عالی هست در این خصوص.
3- برخی این لنز را با توجه به قیمت کم آن مناسبترین لنز برای عکاسی از آسمان شب میدونند.
موفق باشید
سلام
از دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنمایی کنید من یه نیکون دی 7000 دارم با یه لنز 18-200 vr2 این لنز هم به خاطر فضای محدودی که داشتم گرفتم ولی خب اون شارپ بودنی رو که انتظار دارم نداره نمیدونم انتظار من زیاده از این لنز یا اخره قضیه همیه
ممنون میشم من در انتخاب لنز راهنمایی کنید .
دوربین d5100 دارم با لنز کیت 18-55 و الان دنبال جایگزینی برای این لنز هستم .
لنزهایی که مدنظر من هست 16-85 و 70-300 که با توجه به بودجه الان توان خرید یکی از این لنزها را دارم .
میدونم این دو لنز قابل مقایسه نیست و رنج های متفاوتی داره با قابلیت های متفاوت ولی میخواستم ببینم از نظر کیفیت و شارپ بودن کدام لنز بهتره ؟
من ماکرو کار میکنم و لنز 105 دارم و گفته بودم میدونم این دو نیاز متفاوت و ممنون دوباره فرمودین ولی من میخوام ببینم کدوم لنز بهتری و فقط از لحاظ شارپنس ؟
من با افراد زیادی در مورد 16-85 صحبت کردم گفتن بهتره صبر کنم و به فکر 24-120 باشم.
بیشتر دنبال لنز با کیفیت هستم و نمیخوام بعد چند ماه از خرید لنز پشیمان بشم .
و اگه پیشنهادی برای خرید لنز Walk Around داریید ممنون میشم من را هنمایی کنید.
به دلیل اینکه دوربین کراپ دارید لنز 16-85 که فرمودید معادل 24-127.5 و لنز 70-300 معادل 105-450 هست و همچنین 24-120 معادل 36-180 در کراپدار.....
در مورد 16-85 باید بگم که با اینکه رنج جذابی داره و همچنین نسبت به 18-105 نسبتا (با اختلاف خیلی کم)باکیفیت تر هست اما ارزش دو برابر هزینه در مقابل 18-105 رو نداره .....
پس 16-85 رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم....
اما 70-300 که کلا کاربری متفاوتی داره ؟؟؟
و اما 24-120 لنز خیلی خوبی هست و از این دو لنز دیگه واقعا سرتره البته میگن هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری و گرونتر هست و به نظر من فقط زمانی بدرد می خوره که شما بخوایید در آینده به فول فریم کوچ کنید چون به روی کراپ دار از 36 میلیمتر شروع میشه که خیلی جاها به مشکل میخورید....
اما پیشنهاد من در مورد شما در صورتی که نخواهید فول فریم بگیرید اینه که 18-105 رو به همراه 70-300 بخرید.....
و اما نکته مهم اینکه شایعه قوی هست حدود یک ماه دیگه نیکون قصد معرفی لنز آپدیت کیت جدیدش رو داره که احتمالا یکی از 3 لنز 18-105 و یا 16-85 و یا 18-135 هست اگر خواستید میتونید هم تا اون موقع منتظر بمونید....
ّ
فقط از لحاظ شارپنس؟! بنظر من شما به لنز احتاج ندارید! کمی صبر کنید تا هم بودجه را افزایش دهید هم لنز مناسب را انتخاب کنید.
اما بهر حال اگر قصد برسی شارپنس را دارید اینجا نمونه های خوبی موجود است.
105 یکی از بهترین لنز های جهان هست و نزدیکترین لنز های زوم نزدیک به اون 24-70 و 70-200 f/2.8 هستن که اونا هم قیمت خیلی بالایی دارن.....
در ضمن بین لنز 105 که شما دارید و این لنز هایی که بحث شد تفاوت شارپنس از زمین تا آسمون هست......
ولی به هرحال اگر می خوایید انتخابی بین لنز هایی باسطحی که گفتید داشته باشید همین 18-105 رو با 70-300 پیشنهاد میدم....
ّ
ّ
ممنون از همه
به احتمال زیاد کمی صبر میکنم تا بتونم لنز مناسبی تهیه کنم .
اقای دانش پایه من میخواستم لنز جدیدی بخرم و ژانر جدیدی از عکاسی تجربه کنم ولی این قدر عجله ای ندارم که بخوام هزینه ای برای لنز هایی مثل 18-105 بدم . در هر صورت ممنون از راهنمایی ...
سلام
من یه d5100 دارم که میخوام براش بجای لنز کیتش یه لنز بخرم یه لنز همه کاره!
میخواستم بدونم تا قیمت 1000 چه لنزایی موجود هست!
میخوام بدونم چه انتخاب هایی میتونم داشته باشم!
نظر خودم روی 18-105 هست
ممنون
سلام به همگي
چندشب پيش فهميدم آسمون اينجا براي عكاسي از شاخه كهكشان راه شيري عاليه.
حالا دنبال يك لنز ارزون، ارزون و دوباره ارزون هستم براي عكاسي نجوم و ستارگان. چون اين لنز هميشه رو سه پايه هست در نتيجه لرزش گير هم نميخوام داشته باشه. لنزي كه الان دارم ٢٠٠-١٨ هست + دوربين d7000
از دوستاني كه لنز پيشنهاد ميدن پيشاپيش تشكر ميكنم و اگه احيانا درج قيمت اينجا درست نيست لطف كنين قيمت نو و دسته دوم مدل هاي پيشنهاديتون رو براي پ.خ كنين.
سپاس
يا حق
پ.ن: مديران عزيز به اينترنت خوب دسترسي ندارم احيانا اگه تاپيك اشتباهي ارسال كردم عذرخواهم.
سپاس كياوش جان. احيانا لنز ديگه اي كه ارزونتر در بياد به ذهنت نرسيد؟ ٢٤ م م آنالوگ چطور ميبيني؟ الان كه فكرميكنم ٥٠ م م اگه براي اينكار هم جواب ميداد كه عالي بود ولي بعيد ميدونم بشه باهاش خوب گرفت.
از بقيه دوستان هم دعوت ميكنم بيان وسط گود. ارزوني لنز و بدون لرزشگير يادتون نره! سپاس
يا حق
سپاس كياوش جان. احيانا لنز ديگه اي كه ارزونتر در بياد به ذهنت نرسيد؟ ٢٤ م م آنالوگ چطور ميبيني؟ الان كه فكرميكنم ٥٠ م م اگه براي اينكار هم جواب ميداد كه عالي بود ولي بعيد ميدونم بشه باهاش خوب گرفت.
از بقيه دوستان هم دعوت ميكنم بيان وسط گود. ارزوني لنز و بدون لرزشگير يادتون نره! سپاس
يا حق
از دوستان عزیز کسی تجربه استفاده لنز 24-70 رو روی بادی D7000 داره؟
خرید این لنز رو پیشنهاد میکنید؟
این جمله به نقل از سایت kenrockwell
نقل قول:
Not for: Don't use this on DX; get the DX 17-55mm f/2.8 instead. Don't bother with this if you also carry wide or tele zooms; you don't need it. See Nikon FX Lenses for more.
سلام
با توجه به این که خیلی ها هنوز بین انتخاب لنز مردد هستند , تصمیم گرفتم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا استادانی نظیر جناب کاوه قبادی , امیر محبی , آرش عاشوری نیا و ... کمک کنند تا در زمینه های عکاسی نجومی , عکاسی عروسی ( خارج از استودیو ) , پرتره , ماکرو , منظره و .... بتونیم بهترین لنز رو معرفی کنیم ( بهترین کیفیت با قیمت مناسب ) . امیدوارم تمام دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند تو این بحث شرکت کنند .
لطفا در هر زمینه سه تا لنز معرفی کنید . مثلا :
عکاسی پرتره :
1- 55-18
2- 200-70
3- 135-18
دوست عزیز موضوع که مطرح کردید بسیار کلی است و جواب های زیادی داره و اینکه بخواهیم در مورد تمام ژانر ها لنز بنویسیم کار جالب و مفیدی نیست
زیرا بعد از چنر روز که چند صفحه مطلب و پست جدید اضافه شد این پست ها در صفحات زیاد مطالب گم میشه و بازهم دوستانی هستند که درمورد لنز برای
ژانر خاصی سوال خواهند پرسید ! لطفاً ژانر خودنو رو معرفی کنید
مثلا درمورد لنزهای پرتره من فقط 200-70 رو از پیشنهاد شما قبول دارم
Canon EF 100mm Macro F2.8 L IS USM
SIGMA 85MM F1.4 EX DG HSM
من تصمیم به خرید یه a57 دارم و یه لنز برای عکاسی منظره , می خواستم بدونم دوستان چه لنزی پیشنهاد می کنن؟ ممنون
دوستان سلام
یک سوال دارم , بنظر شما میشه بجای توکینا 11-16 f2.8 از 8 mm fish-eye f3.5 سامیانگ استفاده کرد بعد جاهایی که نیاز به عکس تخت هست با نرم افزار عکس رو تخت کرد?
توکینا 2.600 و سامیانگ 1.500 قیمت داره , بدنه هم Nikon D7000 و برای کار منظره و کار های واید نیاز دارمش
ممنون
حتي اگه بتونيد تاحدودي همون خروجي رو بگيريد ، بعداز نهايت چندعكس خودتون خسته ميشيدواز اين خريد پشيمان. بعداينكه كيفيت خروجي نرم افزار جمله صحيحي نيست ، درواقع بايد ببينيد كه خروجي اون لنز ساميانگ چقدر هست ؟ وايا در حد توكينا هست كه بعدبشه مابقي ايرادات رو با نرم افزار رفع كرد ؟
علي ايحال فك ميكنم هركدام از بچه هاهم كه بخوان راهنمايي كنن ، امكان نداره جواب مثبت به شما بده، چون كار درستي نيست. گرچه كسي تجربه اش رو بعيده داشته باشه.
دوستان من بین دولنز 80-400 و70-200 مانده ام یکی فاصله کانونی بلندترو دیاف5/3 ودیگری 8/2 وکوتاهتربا کنوکتر واختلاف قیمت زیاد بین انها راهنمایی بفرمایید
بحشید مارک نیکون برای دی800 رامنظورم بود
این دولنز چندان با همدیگه , همخوانی ندارند.ضمن اینکه 70-200 کلا لنز راحت الاستفاده وقابل حملی نیست ,80-400 که دیگه خیلی سنگین و حجیم ست. و این موضوع خیلی مهم هستش. اگه مثل 70-200 میخواید از این لنز برای پرتره وازاین دست استفاده کنید که خیلی با دردسر مواجه خواهید شد. ودیاف خوبی هم ندارید.
کلا اینها خواستگاه یکسانی ندارند و باید نیازتان را مشخص کنید که برای چه کاری میخواهید این لنزها را ؟
برای چه کاری می خواهید و کدام ورژن ۸۰-۴۰۰ منظورتان است؟ ورژن ۱ این لنز سرعت فکوس کندی دارد و اپتیک نه چندان ممتاز. برای همین برای بدنه ای مثل D800 انتخاب چندان مناسبی نیست. ورژن ۲ این لنز از هر جهت بهتر است ضمنا دامنه این لنز بر روی دوربین کراپدار جذابتر است. اما به مراتب از انتخاب دوم شما که هم ورژن ۱ و هم ورژن ۲ ممتازی دارد و هم لنز سریعتری است، گرانتر است.
با سلام ميخواستم از دوستانی که تجربه عملی با اين لنز ها رو دارم سؤال کنم که کدوم سيستم رو انتخاب ميکنن
برای دوربين فول فريم و بيشتر استفاده عروسی
24-70 + 70-200 سيستم عمومی اکثر عکاس های عروسی
يا
135 + 85 + 35 پرايم
يا ترکيب اين 2 مثل 70-200 + 85 +35
زوم ها کارايی راحت تری دارن اما با پرايم ها هم ميشه عکس های متفاوتی گرفت
دارم لنز ها رو عوض ميکنم ميخواستم نظر دوستان رو هم بدونم ، از نظر قيمت اگر 85 رو ال نگيرم تقريباً يکی در مياد (ميتونم يه 50 1.4 هم اضافه کنم)
انتخاب ها اينا هستن
و با توجه به قيمت يا 3 تا پرايم يا 2 تا زوم يا 24-70 و 2 تا پرايم
24-70 VC Tamron
70-200 Canon 2.8 is II
سيگما 35 1.4A
50 1.4 يا 1.2
85 1.8 يا 1.2
100L
135L
مثلاً قرار باشه 85 ال بگيرم تقريباً جای واسه 50 ال نميمونه و خيلی گرون ميشه
واسه همين بايد تعادل برقرار باشه که از قيمت 2 تا زوم خيلی بيشتر نشه
برای کاری مثل عروسی به نظرم لنز زوم خیلی مهمه. با پرایم توشلوغی مراسم خیلی جای مانور وزمان برای مانوروعقب جلوشدن خودتون ومردم ندارید. زوم برای این کار از واجباته.
درمورد24-70 ولی نمیدونم تاچه حدمیتونه بهتراز چیزی مثله50 باشه. خودم که هیچوقت با این لنز واین قیمتش کنار نیومدم. به نظرم خریدش اصلا به نسبت قیمتش هیجان انگیزنیست.
(70 رو که 70-200 داره. حدود50 رو هم که با500 تومن بدی جای50 بدست میاد. وراستش رو بخوای وایدش هم خیلی دلچسب نیست.واینها نظر منه درمورداین لنز, شما صلاح وشکل کارتو بهتر میدونی.)
دوست عزیز انتخاب هی اول برای عروسی مناسب تر هستن و شما تنها با تعویض یک لنز رنج بسیار مناسبی از 24 تا 200 رو دراختیار دارید
و سرعت عمل مناسبی هم دارید تا استفاده از پرایم ها زیرا در عروسی همه بسرعت درحال حرکت و مشتاق عکس گرفتن با عروس و داماد
شما بدون حرکت اضافی فقط با تنظیم رینگ زوم میتونید عکس های متفاوتی بگیرید
اما لنزهای پرایم برای آتیله مناسب تر هستن چون وقت کافی دارید و درضمن مشتری نیز مجذوب میشه !
دختر خانمی آمد که ازشون عکس برای "چهره کتاب" بگیرم ، در میان صحبت هاشون گفتند جایی رفتم که انواع لنز رو داشتن و خیلی باکلاس بودن :::angry:::