ممنون دوست عزیز
هنرجوی گرافیک هستم و فعلا همه نوع عکاسی رو تجربه میکنم هنوز به بلوغ عکاسی نرسیدم ولی بیشتر علاقه ام طبیعته
شما مشخصات فنی این لنز رو تایید میکنید؟ چون دیافش4 هست و گفتن که سرعتش هم کمه
Printable View
درود
در این رده قیمتی ، داشتن بازترین اندازه دیافراگم F4 معقول است لنز زوم با رنج مشابه که دیافراگم باز تر از این داشته باشه قیمتش بالای 8 میلیون است ( 70-200 f2.8 )
در مورد سرعت Focus اش هم دقیقا همین مورد بالا صادق است نیکون یک 55-300 هم بعد از این لنز ارائه کرده که دوستانی استفاده کرده بودند نظرشان این بود که سرعت Fucus لنز 55-200 VR بیشتر است. مخلص کلام اظهار نظری که در مورد لنز مورد نظر شنیدید سطحی و بدون توجه به نوع کاربرد و سطح قیمتی آن بوده.
بعد همه اینها فکر میکنم اصلا خرید لنزی با این فاصله کانونی برای شما ضرورتی ندارد شما با یک لنز همه کاره ( walkaround ) در این مقطع بهتر است به خود عکاسی ادامه دهید تا بیشتر به گرایش و علاقه مندی عکاسی خود نزدیک شوید ، ارزانترین نسخه چنین لنزی هم همان لنزی هست که به صورت Kit همراه دوربین شما بوده 18-55 VR که به نسبت قیمتش لنز بدی نیست. اوایل دوستانی که تازه به عکاسی مشغول شده اند به آخرین فاصله کانونی لنز خود که میرسند فکر میکنند که اگر بیشتر میشد چه میشد!
مثلا چه میتوانست بیشتر از 55mm وجود داشته باشد! فواصل کانونی مختلف برای مصارف مختلفی هستند اما عمومی ترین رنج 18 تا 85 هست.
ینده نظرم این است فعلا با لنز موجود ادامه دهید ، و بعدا اگر قصد داشتید همچنان لنز زومه همه کاره خود رو آپگرید کنید 18-105 نیکون را تهیه بفرمایید. یا باز با قیمتی بیشتر 16-85 نیکون را ، اما 55-200 را تهیه کردن صرفا برای کامل کردن رنج ، بدون ذهنیتی در مورد اینکه با این فواصل مختلف قرار است چه کنید کار درستی نیست. و دردسر تعویض لنز از روی دوربین هم راحتی کار رو از شما خواهد گرفت.
سلام
میخوام یه لنز واید بگیرم دوربینم d5100 است.
بین 10-24 و 12-24 نیکور موندم، از نظر sharpness و distortion کدومش بهتر عمل می کنه(البته قیمتشم باید در نظر گرفت)؟
لنز مشابه اینا هست که یه خورده ارزونتر باشه و کیفیت مشابهی داشته باشه؟ در کل شما کدومشو پیشنهاد می کنین؟
اگرلنز زوم بخواید ، من فکر میکنم TOKINA 11-16 F2.8 باتوجه به قیمت (وحتی جدای ازقیمت) لنزبسیار خوبی ست. همینطور SIMA 10-20 و SIGMA 8-16 که البته این اخری باید بینید تا چه اندازه برای کارشما مناسب هست؟ در کل این لنزها نسبتا قیمت بالایی دارند درحالیکه به نسبت این لنزهای توکینا و سیگما خوب جواب نمیدهند.
سلام
من به تازگی d5100 خریدم
میخوام یه لنز همه کاره براش بخرم
دوستم 18-105 رو معرفی کرده و خودمم روش نظر دارم
خواستم بپرسم با این هزینه ای که میخوام براش بدم (نزدیک 1 ملیون تومن) آیا 18-105 بهترین گزینه س؟
یه لنزی که قدرت زوم بده بهم و f خوبی داشته باشه!
ممنون
درود
بله ، به عنوان یک لنز زوم همه کاره با قیمتی مناسب بهترین گزینه هست.
بدون شک گزینه هایی هم هستند که میتوانند از آن بهتر باشند اما قیمت بیشتری هم دارند.
این لنز آپدیتی میتواند باشد ، برای لنز فعلیتان ( احتمالا 18-55 ) با همان دیافراگم و کاربرد اما با کیفیتی بهتر و رنج بیشتر
-دوستان برای خرید لنز زوم تو رنج 70-300 (حدودا) چی رو پیشنهاد میکنن؟ خودم تامرون مد نظرم هست. ماکرو داشتن هم با اینکه لازم نیست ولی خوبه بودنش. در مضیقه مالی هم هستم :|
سلام. کدام یک؟!
داشتم تو افرنگ لنز های سیگما رو نگاه میکردم که به این لنز با ارزش برخوردم. دوستانی که تجربه استفاده از این لنز یا هر دو لنز رو دارند بنده رو بی نصیب نکنند. قصد خرید بدنه ی فول فریم و یک لنز تله و یک لنز واید رو دارم. حالا نتیجه ی این دو بر روی فول فریم به چه صورت هست؟ لنز سیگما خیلی چشمو گرفته اخه هم EX هست هم فوکالش تا 50 هست و از همه مهم تر 3 استاپ اپرچر بازتری داره یعنی اف2.8. قیمتش هم پایین تره. اما از همه چی مهم تر کیفیت و فوکوس دقیق هست. (دومی خیلی مهم). دوستان عزیز کدوم رو پیشنهاد میدن؟
SIGMA17-50 اين لنز فول فريم نيست
سلام دوستان
برای عکاسی نجومی(عکاسی از رد ستارگان و کهکشان) و همچنین عکاسی از منظره چه لنزی بگیرم؟
لطفا قیمت هم بگید و زیاد گرون نباشه!
راستی دوربینم 600D کنونه...
البته من خیلی باکنون اشنانیستم ولی ۱۱-۱۶ اف ۲.۸ توکینا رو تجربه شو داشتم ولنز فوق العاده ای هست که ورژن یکش رو بایدحدود۲۰۰۰تا۲۲۰۰ بتونیدپیداکنید. همینطور ۱۰-۲۲ کنون هم که حدودا ۲۵۰۰-۲۷۰۰ هست با اف۳.۵-۴.۵ که فک کنم مقداری از توکینا کیفیت اپتیکی بهتری داره(اگه اشتباه میکنم دوستان بگندلطفا) ولی خوب توکینا دیاف ثابت ۲.۸ داره که برای رصدبه کارتون میاد.همینطورسیگما ۱۰-۲۰ با اف ۳.۵ وقیمت ۲۴۰۰ و ۸-۱۶ که البته به دلیل دیاف ۴.۵ برای رصد مناسب به نظر نمیاد ولی برای طبیعت خوبه.
سامیانگ هم لنزهای ۱۴ م م خوبی داره که حدودا ۱۴۵۰ قیمت داره ولنز خوبی هست ولی فوکوس اتوماتیک نداره وشما باید این رو درنظربگیرید.
من واقعا از همه عزیزان پوزش می خوام. تقصیر من نبود:::blushing::: سایت افرنگ زده بود حداکثر اندازه قالب فول فریم. الان که گفتید رفتم تو DP دیدم بــــــله زده aps-c. کلا این سایت افرنگ یچیزیش میشه. یه لنز سامیانگ 800-1600 مم گذاشته چون دیافش در باز ترین حالت اف16-8 هست هیچی نزده که ینی ما نمیدونیم :-D حالا بگذریم. بازم معذرت از دوستان
منم مثل شما دنبال يه لنز تو همين بازه ميگردم واسه همين اکثر اين ها رو چک کردم
جز همون 17-40 و 24-105 لنز مناسبی پيدا نکردم
ترجيح ميدادم 24-105 رو بگيرم اما چون 70-200 دارم فکر ميکنم 17-40 انتخاب بهتری باشه (که تازه اون هم روی فول فريم گوشه هاش شارپ نيست )
کراپ ها يه خوبی دارن اينه که تو محدوده شارپ لنز ها هستن
دوستان لنز 70-200 اف 2.8 آی اس سیگما رو چطور میبینند در مقایسه با کنون؟ هر جور شده می خوام هزینم رو کم کنم تا بتونم 16-35 بگیرم. نظر اساتید چیه؟ عزیزانی که با لنز سیگما کارکردند بنسبت قیمتش کیفیت پایین تری داره نسبت به کنون؟
از 70 تا حدود 130 چيزی از کنون کم نداره (ورژن 2 ماکرو) بعد از اون ديگه کيفيتش کم ميشه
اما کنون روی 200 2.8 کم کاملاً شارپه
من با شارپنس مشکلی نداره روی فوکال بالا اما يکم حالت سفيدی (روح مانند) داره
اما در کل به نسبت قيمتش خيلی راضيم و هرجور ميخوام بفروشم و يه 6 دی با 24-105 بگيرم دلم نمياد
فایل پیوست 44657فایل پیوست 44658
اگه روی اتوفکوس این فوکوس رو لنز انجام داده باشه پس اصلا 5 تومن نمی ارزه که. من بیشتر از شارپنس نگران اتوفوکوس دقیقم که برای من از همه چی مهم تره.
به طور کلی اتوفوکوسش چطوره؟ همیشه اینجوری فوکوس میکنه؟! در مقایسه با کنون چجوره؟
اينو همينجوری رو دست گرفتم زياد دقت نکردم ، چند تا عکس جديد ميگيرم باهاش واستون ميزارم
قديمی هاش خيلی شارپ نيستن
چون ديافراگم رو 2.8 بود بايد خيلی دقت کرد که روی 200 جابجا نشه
امروز توی خونه با 3 پايه چند تا ميگيرم
اينا رو روی 3 سايه گرفتم بدون فيلتر روی ديافراگم های 2.8 و 4
http://www.sscrap.co.uk/mg/IMG_0006.JPG
http://www.sscrap.co.uk/mg/20028.jpg
http://www.sscrap.co.uk/mg/2004.jpg
http://www.sscrap.co.uk/mg/7028.jpg
http://www.sscrap.co.uk/mg/704.jpg
اون رو با فکوس مرکزی گرفته بودم بعد تنظيم کردم دقيق نبود فقط ميخواستم ببينم سرعت فکوس چطوره واسه پرنده ها
اين عکس های بالا بدون حرکته و دقيق تره
مال من لرزشگير نداره لرزشگيرش با کنون اختلاف قيمت انچنانی نداره اما اين واسه من حدود 320 يورو تموم شده واسه همين دلم نمياد بفروشمش (قيمت نرمالش حدود 450 يورو)
میخواستم بدونم 80-400 جدید با دی800 ار همه لخاط در فواصله کانونی مختلف ازنظر کیفیت چه جوری می توانه باشه
سلام
80-400 جديد با توجه به نمونه هايي كه من از آن ديده ام لنز بسيار خوبي است و همچنين D800 هم بدنه اي بسيار خوب اما هنوز نمونه اي از عملكرد اين لنز بر روي D800 نديده ام. ولي مي توان پيش بيني كرد كه عملكرد اين لنز بر روي D800 مطلوب باشد. اي تركيب را براي چه كاري مي خواهيد؟ چون هم تركيب گراني است و هم سنگين. اگر براي عكاسي از پرندگان مي خواهيد تركيب كوتاهي است. اگر به عنوان يك لنز تله براي استفاده هاي عمومي بر روي D800 مي خواهيد استفاده كنيد، گزينه هاي به مراتب جذابتري مثل 70-200 يا با هزينه كمتر 80-200 داريد كه هم وزن كمتر، هم اندازه به نسبت جمع و جور تر و هم ديافراگم بازتري را خواهيد داشت.
سلام
400 ميليمتر فول فريم براي عكاسي از پرندگان كوتاه است. براي سوژه هاي بزرگتر مثل كاكايي هاي در حال پرواز شايد بتوانيد نتيجه بگيريد اما براي استفاده به عنوان لنز اصلي و هميشگي براي عكاسي از پرندگان جوابگو نيست. مثلا شما براي گرفتن عكس خوب از يك پرنده در اندازه گنجشك بايد تا فاصله 3 متري به پرنده نزديك شويد كه در اكثر موارد امكان پذير نيست.
لنز 300 بر روي دوربين كراپدار معادل 450 ميليمتر مي شود كه اگر دقت كرده باشيد معمولا با كانورتورهاي 1.4 يا 1.7 استفاده مي شود. البته مي توان تا حدودي بر روي رزلوشن بالاي D800 براي به دست آوردن كراپهاي بهتر از خروجي اين بدنه حساب كرد.
بااستفاده از mode dx چی؟ مثلا در دی800 با مود dx ورزلوشن 15 تقریبا مثل استفاده از d7000 خواهد بوددیگه؟ وازاونجایی که فول فریم ها جدیدا این امکان کراپ رو دارند پس
بارفرقی نداره ومیشه روی 400-80 حساب کرد باتوجه به کیفیت بالاش و خروجی حتی باکانورتور چه با کراپدارو چه با فول فریمهای امروزی.
البته خوب به نظرمن کمترپیش میاد که این رنج همزمان مورد استفاده باشه و همیشه تحمل وزن400-80 رو کرد. اگر بحث قیمت نبودوخرید200-70 و مثلا400 میلیمتر اونقدرها گران نمیشد اصلا خرید 400-80 هیچ توجیحی نمیداشت.
گرچه اندازه این لنز هم باز به یاد ندارم از200-70 خیلی بزرگتره؟
niceevil جان عزیز ممنون بابت زحمتی که کشیدی.تشکر
اختلاف لرزشگیر دارش با لرزشگیر دار کنون 3 تومنه که خودش یه 17-40 میشه.(در ایران به این صورته)
اما لنز. متاسفانه اصلا در اف2.8 شارپ نیست. این رو در کنار اف4 کاملا میشه فهمید. انگار داری 1400 دلار پول بابت 70-200 اف4 انهم برند سیگما میدیم چون واقعا اف2.8 دش اصلا شارپ نیست. روی 200 میلیمتر اف2.8 که کاملا فلو میندازه. (عکس اول) مگر اینکه باز بحث فوکِس پیش بیاد که اینبار سیستم فوکِس این لنز رو زیر سوال میبره که حداقل برای من اصلا خوب نیست.
فکر نميکنم فکوس مشکلی داشته باشه ، چون قبلاً هم توی ريويو ها خونده بودم که روی 200 شارپ نيست
سری لرزشگير دارش شايد بهتر باشه ، چون اين سری II هم به نسبت ورژن 1 پيشرفت خيلی خوبی داشته و تا 135 عاليه
عکس ها دست نخورده و مستقيم jpg بوده شايد اگر کمی CA لنز رو کم کرد با اديت شارپ تر بشه اما تو اين رنج قيمت 2.8 خوبه چون روی f4 با کنون 70-200 4 زياد فرقی نميکنه اما در عوض 2.8 با کيفيت کم رو هم داری
تمرون چه مدل ساده چه با لرزشگييرش روی 200 خيلی بهتر از سيگماست
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM Lens Image Quality
فایل پیوست 44811فایل پیوست 44812
فکر کنم اينجا بهتر شده
سلام
قبلا ديافراگم باز در مواردي كه نياز به سرعت شاتر بالاتر بود (شرايط نوري نامناسب يا عكاسي از پرندگان در حال پرواز) ديافراگم باز اهميت بيشتري داشت؛ اما با پيشرفت قابل توجه عملكرد نويزي و دايناميك رنج بدنه هاي جديد، به راحتي مي توانيد اين نياز را با افزايش ايزو جبران كنيد.
در مورد عملرد 300F4 نيكون هم با كانروتورها، چيزي كه من در فرومهاي خارجي و داخلي ديده ام بسيار خوب است. الان از دوستان، آقاي شناسي از اين لنز به همراه تله كانورتور و D90 استفاده مي كند كه نتايج خوبي هم مي گيرد.
درود
بنده 24-70 رو داشتم ( روی کراپدار استفاده میکردم ) و اکنون هم 50 f1.4 دارم...
شخصا تصمیم گرفتم 24-70 رو با وجودی که رنج خوبی روی فول فریم میشد بفروشم.
این قضیه به نوع عکاسی افراد بر میگردد ، برای کسی که عکاسی منظره انجام میدهد داشتن یک لنز زوم التراواید واجب است که 24-70 آن نخواهد بود .
قدر مسلم کسی هم که پرتره هایی با دیافراگم باز میخواهد هم مسلما بسته به نوع پرتره ( نیم تنه یا بسته و... ) لنز های پرایم با فاصله کانونی مورد نظرش را تهیه خواهد کرد ، 24-70 نه کاملا کار آنرا خواهد کرد نه دقیقا کار این!
کسی که میداند به طور مثال نیم تنه از سوژه میخواهد بگیرد میداند باید کدام لنزش را با خود ببرد و دقیقا در چه فاصله ای نسبت به سوژه بایستد ،
با زوم کردن قرار نیست کادر خود را بیابد! . البته موارد استفاده ای هم هست که کسی میخواهد بدون حرکت کردن
فورا یک کادر ببندد و عکس بگیرد ، خوب این نقطه مقابل آن نوع استفاده خواهد بود.
من با توجه به نوع استفاده خودم ترکیب فعلی شما رو بیشتر ترجیح میدهم.
بستگي به استفاده تون هم دره ولي به نظرمن 70-200 f2.8 و 50 f1.8G و ساميانگ 14mm يا نيكون 20 D كه با يك كانورتور ١.٧روي 70-200 هم تا فوكال 340 روخواهيد داشت.
يا 70-200 f4 با 24-70 و يه ساميانگ ١٤ اگربخواهيدرنج تكميلي داشته باشيدوكارهم كنيدباهاشون.
البته اين حرفها همچين پايه واساس درستي نداره چون ما از نيازهاي شما بي اطلاعيم وهمينطور نميدانيم كدام فوكال رنجي براي شما بيشتراهميت دارد؛ وايد، نرمال ياتله؟!
ولي به هرحال پيشنهادي كه به ذهن ميرسيدرا گفتيم شايد بكارتان ايد.
سلام
دوستان میخواستم بدونم با 500-600 تومان بهترین لنز 50 1.8 که میتونم بخرم چی هست؟ نیکون دی7000 با تشکر
درود
البته این فرق رو هم دارن ، که اون 50mm ها فول فریم هستند و سری D آنها حتی ، برای بسته شدن روی کراپدار (که صرفا از مرکز لنز استفاده میشود) عالی هستند اما 35mm f1.8G DX نیکون، یک لنز کراپدار هست و روی دوربین کراپدار که از کناره های آنهم استفاده میشود قابل قیاس با شارپنس 50mm های فول فریم نیکون در مرکز نیست.
به نظرم بهینه ترین انتخاب برای دوستمون Nikkor 50mm f1.4 D دست دوم هست با کمترین قیمت بهترین کارایی و کیفیت نصیبشون خواهد شد.
اما منشاء سوال ایشان فکر میکنم از اینجا بوده که احیانا به دنبال یک 50mm متفرقه ای هستند که کیفیت قابل قبولی داشته باشه و قیمتش ارزانتر از 50های نیکون باشه.
باید عنوان کنم 50 های نیکون ، گذشته از اینکه بهترین هستند ( حتی زایس ،با قیمتهایی به طور معمول بیشتر هم، حرفی برای گفتن جلوی آنها ندارد) در عین حال قیمت مناسبی هم دارند حتی در مقاسیه با برند های متفرقه.
مثلا سیگما 50mm f1.4 در عین اینکه از نظر کیفیت اپتیکی میتواند قابل مقایسه 50mm f1.4 قدیم نیکون باشد اما هم قیمت 50mm f1.4 جدید نیکون هست ! البته دلیل محبوبیت این 50 سیگما این هست که گزینه بهتری برای کاربران کنونی محسوب میشود.
با تشکر از انوش خان و آقا کیاوش............فرمایش انوش خان درسته...فکر کنم باید دنبال همون ورژن نیکونی باشم که هم از لحاظ قیمتی مناسبه هم کیفیت......فقط توی رنج قیمت 500-600 فقط یک ورژن از این لنز هست با ممکنه ورژن های دیگری چه از لحاظ کیفیت چه ویژگی مثل لرزشگیر...ورژن 2 بودن یا هر چیز دیگری آیا وجود داره یا اینکه با این بودجه در برند نیکون فقط یک انتخاب دارم؟
سپاس
همشهري جان :
در نيكون كلا ما چهارتا ٥٠ بيشتر نداريم؛
سري D و
سري G
سري دي نسل قبلي هست كه هنوزتوليدميشه وسري جي نسل جديد هست. هركدوم ازاين سري ها هم دوتا ورژن بيشترنداره. يكي ١.٤ ويكي هم١.٨.
قيمت هاشون هم؛
nikon 50 1.4 D : 950
nikon 50 1.8 d : 600
nikon 50 1.4 G : 1800
nikon 50 1.8 G : 1000
قيمتهارو هم باتقريب ٥٠ تومن كم وزياد نوشتم البته.
این لنز در رده لنزهای نرمال هست...اگر روی کراپدار استفاده بشه که دیگه میشه 75 و نرمال هم رد میکنه.....من این رو برای پرتره میخوام....رنج مناسب برای پرتره روی کراپدار 35 تا 100 هست (50 تا 150 روی فول فریم)
البته این به این معنا نیست که مکروه است از فاصله کانونی دیگری خارج از این رنج استفاده شود بلکه بیشترین کاربرد در پرتره این رنج هست.....وگرنه برای پرتره تا 300 هم مجاز به استفاده هستید (کلا محدودیتی وجود ندارد....در هنر هیچ قانون و قاعده قطعی وجود ندارد)
گاهي ازاين لنز براي طبيعت ديدم بچه هااستفاده ميكنند. ولي براي پرتره نيم تنه يا ازفاصله نزديك استفاده ميشود. من روي d7000 ازفاصله نزديك گاهي عكس ميگرفتم بخصوص از بچه ها و مشكلي ازقبيل اعواج يا... به ندرت ديدم.بخصوص اينكه براي عكاسي ازكودكان لنزسريع لازمه. كلا اين لنزهاي ٥٠ خيلي به درد خورن باتوجه به قيمتشون وبه طورحتم اگرخريديد پشيمان نميشيد. البته شما٨٥ روهم داريد ولي كساني كه مثلا با دي٧٠٠٠ فقط ١٨-١٠٥ دارند بعدازخريداين لنزكاملا مزه عكاسي را ازنو خواهندچشيد.
، من همينجا فتوا ميدم براي هرعكاس ايراني كه مشكل دلار وخريد ٢٤-٧٠ دارند ،خريد ٥٠ م م واجب عيني ست.
خوب پس کیاوش عزیز من باز یک سوال دیگه تو ذهنم اومد. از فروم فهمیدم یکی از بهترین لنزهای نیکون 85 هست ولی شما 24-70 رو هم نام بردید. اگه بنا فقط به عکاسی portrait باشه ( فرض بر اینکه لنز 18-200 داشته باشیم) پیشنهاد شما رو کدومه؟
پ ن: دوباره شرمنده اگه احیانا سوالم کلا از اساس مشکل داره چون فقط در حال یادگیری هستم
یا حق
عكاسي پرتره يه رنج وفوكال حدودي داره كه معمولا هركسي متناسب با دوربينش، محل عكاسيش وبه نوعي اندازه اتليه(اگرداشته باشه) سوژه وكلا نيازهاش يه محدوده خاصترازاون رنج رو بيشتراستفاده ميكنه .
معمولا ازحدود٧٠ تا بالاتراز١٥٠ بيشتر... ٨٥ مثل ٥٠ يه لنز تقريبا ارزان ولي با كيفيت فوق العاده هست. براي همين خريداري ميشه زياد. ولي اگربحث قيمت نبود واونقدرپول مي داشتم كه براي پرتره خصوصا يه لنزانتخاب كنم ، بي شك وترديد ١٣٥ ميخريدم(اين نظرمنه) الان هم يه ورژن قديم دارم كه خيلي ميخوامش.
اما٧٠-٢٠٠ يا ٢٤-٧٠ لنزهاي گراني هستند كه براي عكاس مراسم تقريبا واجب است. كسي كه ميخواهد مثلا در يك جلسه فرمانداري عكاسي كند امكان عقب جلورفتن ندارد ازطرفي تقريبا درهمه فوكال ها كيفيت مطلوبي دارند. بنابراين زوم و پرايم دو بحث جداگانه اند، كه متناسب با تعاريف كاري و شرايط شخصي هر كس يكي انتخاب ميشود. شايدازنظركيفي هم نهايتا ١٠ درصديا كم وبيش متفاوت باشند.
فکر کنم 50F1.8 دی زیر 500 باشه نوش
عکاسی با لنز های پرایم سختی های خاص خودش را داره که بعضی مواقع ادم قید استفاده اش را میزنه
بهتره قبل از خرید این جور لنز ها یک چند روزی از کسی که داره قرض بگیرید و باهاش استفاده کنید و بعد خرید کنید
کیفیت بالا و قیمت کم اش گولتون نزنه .
سلام تا بحث این لنز داغه ، من هم سوالم رو بپرسم ،من چند وقتی هست برای تهیه ی اولین لنز خودم میخوام 35mm f1.8 رو بگیرم ، چون 50 mm خیلی تله میشه و یک سری کادر ها رو نمیشه بست ، من برای خیلی کار از عکاسی داخل خونه تا عکاسی از همایش ها و جاهایی که نیاز به شارپ بالا دارم میخواستم ازش استفاده کنم ، حالا بنظرتون همون 35 رو بگیرم یا برم دنبال 50 چون میگن 50 شارپ تره و برای فول فریم هاست ، آیا تفاوت شارپ نس این 35 کوچولو با 50 مثلا 1.4 سری دی زیاد هست؟ آیا من دارم انتخاب خوبی میکنم ؟ من از تمام این لنز ها فقط 50 1.4 D نیکون رو دیدم رو ی 5D canon خیلی عالی بود حالا این 35 هم اینطور کیفیت و شارپی داره ؟ آیا تجربه ی استفاده از این 2 رو دارید؟
در این لینک شارپ نس 35 1.8 رو با 18-105 خودم یکی دونسته و این یعنی اگر 35 رو بخرم نباید روی شارپ نس اون فکر کنم ولی 50 1.8 رو خیلی خوب دونسته ، حالا نظرتون چیست ای دونسان عزیز
راستی من D7000 دارم
ممنون
درود
دوست من مطمین هستید همچین چیزی رو دیدید چون این لنزی که نام بردید برای نیکون هست و روی دوربین های کنون سوار نمی شود که اگر میشد که شاید بهشت عکاسان بود(ازنظر خرید لنز و انتخاب های بی نهایت)
دوست من شما برای عکاسی از همایش ها به نظرم به لنزهای همه کاره با رنج مناسب احتیاج دارید ، برای مثلا جاهایی که سخنران روی سن هست و شما می خواهید یک کادر بسته از ایشان بگیرید قطعا به بالای سن و یا روبروی ایشان نمی توانید بروید .....
البته در مجموع لنز 50 d 1.4 با توجه به قیمت مناسبی که دارد و دیاف بازی که در اختیار شما می گذارد برای جاهای کم نور بسیار عالیست و لنز بسیار ارزشمندیست هرچند فوکالی در حدود 75 م م به شما خواهد داد
یعنی شما یک بادی تنها دارید و قصد خرید اولین لنزتون رو دارید؟ در این صورت به نظرم با همون قیمت کمی بالاتر یک 18-105 تهیه کنید که بعدا به مشکل برنخورید.
35 رو من داشتم مدتها و خیلی دوست داشتنی بود و لنزیه که به سختی بتونید راضی بشید که بفروشیدش.از لحاظ شارپنس حتی فکرشارپ نبودنش را هم نکنید و نگران نباشید.
به عنوان تک لنز هم میشه باهاش کنار اومد.(مثلا در عکاسی خیابانی ) .حتی پرتره های زیبایی من با این لنز دارم.
ممنون از پاسختون ، 1. بله مطمئن هستم و فکر کنم با یک کانکتور ساده بشه این کار رو کرد مثل این که مبدل لنز های نیکون برای سونی هست ، اما 2. من متاسفانه پول 50 1.4 رو ندارم و دنبال یک لنز با نصف قیمت این لنز به عنوان اولین پرایم هستم ، آیا تا به حال با 35 1.8 یا 50 1.5 هردو سری جی کار کردین ، آیا شارپ نس بالاتره 50 1.8 ارزش گذشتن از فوکال واید تر 35 1.8 رو داره؟ من همایش رو مثال زدم ، کلا یک لنز همه کاره منظورم بود ( و چون در آمدی از عکاسی ندارم و تفریحی عکاسی میکنم نمی تونم دنبال 50 1.4 یا زوم هایی مثل 70-200 2.8 و 24-70 2.8 و امثال اونا برم متاسفانه )
ممنون
ممنون برای پاسختون
نه منظورم اینه که 18-105 رو دارم و بجز اون میخوام اولین لنز غیر کیتم رو انتخاب کنم ( ببخشید اگر بد توضیح دادم :::love2::: ) ، پس میگید 35 1.8 خوبه و شما استفاده کردین ، طبق لینکی که دادم برای dxo بود تفاوت شارپ برای اون 35 با 18-105 قائل نشده و همین وسوسه کرد منو تا به 50 فکر کنم ، حالا شما که جفتش رو دارید ممکن هست بگید از نظر شما برای من کدوم مناسب تره ؟ ، ممنونم ازتون
سلام. دوستان من میخوام یک لنز ۱۸-۲۰۰ برای نیکون دی۷۰۰۰ تهیه کنم. تفاوت قیمت بین برند نیکور و تامرون خیلی زیاد بود. بهنظرتون تفاوت کیفیتشون هم همینقدر هست؟ در واقع من میخوام یک ۱۸-۲۰۰ بخرم و پول نیکور رو ندارم، منطقی هست که با بودجهٔ کمتر تامرون رو بگیرم؟ پیشاپیش ممنونم
درود
دوست گرامی اگر شما لنز پرایم رو برای مصارف عمومی میخواهید و زمینه استفاده مشخصی برای اون در ذهنتون نیست بهترین گزینه انتخاب 50 f1.8 تایپ D هستش چون فرمودید دی7000 دارید از نظر اتوفوکوس هم مشکلی ندارید و کیفیت عالی و قیمت بسیار مناسبی داره. اگر مشکل بودجه ندارید توصیه میکنم 50 f1.4 D رو انتخاب کنید.
اگر فوکال خاصی مورد نظرتون هست قضیه فرق میکنه یادتون باشه که 35 روی بدنه با سنسور کراپ1.5 حدود فوکال معادل 52 براتون فراهم میکنه و لنز 50 فوکالی معادل 75 میلیمتر .
درود
لنز نیکور 18-200 نسخه 2 ( که قفل زوم داره ) لنز بسیار خوبیه و شخصا باهاش کار کردم .
در مورد کیفیت تامرون اطلاع ندارم ولی این نکته مهم رو توجه کنید که لنزهای نیکون و کنون رو شما هر وقت اراده کنید با قیمت معقول میتوانید فورا بفروشید ولی لنز های مارکهای متفرقه فروختنشون به این سادگی ها نیست و شاید مجبور بشید برای فروشش خیلی ضرر کنید.
درود
وقتی شما 35 م م روی کراپدار فوکالی حدود 52 م م به شما می دهد که دیگر لنز وایدی محسوب نمی شود و همان 18 105 شما واید بهتری در اختیار شما می گذارد مگر اینکه شما مصارف خاصی مد نظرتون باشه
البته دوی d90من با 50 م م f1.8 d کارکردم که لنز بسیار خوب و با ارزشی با توجه به قیمت بسیار مناسب ان هست
البته 35 م م هم لنز خوبی است ولی با توجه به وجود 18 105 گزینه مناسب تر 50 م م هست که در رنج های بالا شما هم دیافراگم بازتری دارید هم شارپنس بهتر و برای پرتره گزینه مناسبی است
اين دوستمون گفتند كه به دليل كيفيت خيلي محسوس لنز ٥٠ ميخوان ترجيحش بدن به 35 .
خوب تفاوت اين دوتا رو شمادر اين نوع استفاده اي كه صحبتش رو ميكنيداصلا متوجه نخواهيدشد. لنز ٣٥ لنز بسيارخوبي هست. بااين قيمت اگه FX بودحتما ميخريدمش. ديگه بين فوكالهاي 35 mm و 75 mm خودتون بهتر ميدونيدكدوم بيشتر موردنيازتون خواهدبودوبحث تفاوت كيفيت روهم كلا بگذاريدكناروفقط به انتخاب رنج فكركنيد.
اما علي جان اين لنز dx هست و بالطبع روي d7000 همون 35 رو خواهد داشت.
سلام
برندهاي متفرقه اي مثل تامرون، سيگما وساميانگ هركدوم يه تعدادمعدودي لنزارزشمنددارند كه تقريبا همه ميشناسنداونهارو. سواي لنزهاي خوبي كه بطورخودكار مورداقبال قرارميگيريندبه دليل كيفيت خوبشون ، مابقي لنزهاشون چندان ر اضي كننده نيستند. يعني اگربودند، بطورخودكارمشهورميشدند. اين رو عرض كردم نه به اين دليل كه نخريدش، بلكه به اين خاطر كه درموردش خوب تحقيق بفرماييد.
گاهي قيمتهاي خيلي مناسبشون هم البته يه سري ازضعفاشون رو براي يه سري ازكارها پوشش ميده.
ارادتمند.