سلام دوستان
يه دوربين نيكون 5100 دارم و بيشتر علاقه به عكاسي از طبيعت دارم. قصد خريد لنز دارم بين 55-300 و 18-105 موندم. در كل واسه اين سبك چه پيشنهادي دارد ؟ ممنون ميشم از راهنمايي شما دوستان
Printable View
سلام دوستان
يه دوربين نيكون 5100 دارم و بيشتر علاقه به عكاسي از طبيعت دارم. قصد خريد لنز دارم بين 55-300 و 18-105 موندم. در كل واسه اين سبك چه پيشنهادي دارد ؟ ممنون ميشم از راهنمايي شما دوستان
ممنون
هرچي كه تو طبيعت باشه رو دوست دارم ! دور نزديك ماكرو !!!!!
چند روزه يه لنز 50مم دستمه واقعا جالبه لنز ژرايم !
از دوستان بابت راهنمايي ممنونم
پس من يه 18-105 ميگيرم. ايا از لحاظ كيفيت عكس برتري نسبت به 18-55 داره . شارپ بودن. وضوح ؟
واسه عكاسي از ماه چه رنج فاصله كانوني خوبه ؟
در تکمیل فرمایشات دوست عزیزم نیاز، اگه قصد شما از منظره عکاسی landscape هست اون موقع باید به لنزهای خیلی واید تا واید فکر کنید در این زمینه دوستان لنز 16-11 ورژن جدید توکینا رو پیشنهاد می کنند که یکی از محبوبترین لنزهای توکینا و قیمتشم نسبت به کارآیی مناسبه. با 105-18 هم می تونید عکاسی منظره کنید اما دیگه نمی تونید اونجور که landscape حساب میشه باهاش عکاسی کنید. 11 میلیمتر کجا و 18 میلیمنر کجا اما در عوض رنج تله رو به دست میارید که می تونید از حیوانات یا منظره های نه چندان دور استفاده کنید. لنز 55-18 هم لنز بسیار خوبیه و از نظر شارپنس با 105-18 برابری می کنه فقط عیبش رنج کمشه. در مورد 300-55 هم باید بگم که فکرشو از سرتون بیرون کنید چون از 200مم به بالا عکسها soft می شن و اون کارآیی لازم رو نداره. من جدیدا برای پسر خالم 200-55 خریدم که خیلی راضی هستند ایشون هم مثل شما به 300-55 فکر می کردن که بنده منصرفشون کردم. درسته 300 میلیمتر در مقابل 200 میلی متر تله تر هست اما نه به قیمت از دست رفتن شارپنس و کیفیت تصویر. می تونید به 300-70 هم فکر کنید که بهتر از 300-55 هست.
اگه هدفتون عکاسی آسمان شب و کهکشان راه شیری و ستاره ها (star trail) هست لنزهای واید با دیافراگم باز باید بگیرید اگه فقط و فقط می خوایید از خود ماه عکاسی کنید و به عبارتی اون جزئیات روی ماه که ناشی از بر خورد شهاب سنگها روش هست رو به تصویر بکشید باید از لنزهای تله استفاده کنید که هر قدر لنزتون تله تر باشه همون قدر هم بزرگنمایی بیشتر و کیفیت جزئیات هم میره بالا. معمولا برای عکاسی از ماه 800 میلیمتر کافی هست.
به قول معروف هر چی پول بدی آش میخوری ولی اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی ۵۰۰ میلیمتر و ۸۰۰ میلیمتر سامیانگ برای عکاسی از ماه و خورشید و همچنین بعضی سحابی ها مناسب هستن.هر دو لنز از نوع آینه ای و قیمتی زیر یک میلیون دارن.من برای عکاسی از ماه راضی هستم از ۵۰۰ میلیمترش.
موفق باشید
سلام
دوستان گل
من از فروشنده 500 طلب دارم و باید جاش یه لنز بیارم و قبلا گفتم چه مد نظرمه. لنز واید که واقعا گرونه! نظرتون با 18-105 چیه؟
یه لنز ماکرو مناسب چنده حدودا
راهنمایی کنینین ممنونتون میشم
85 روی کراپدار معدل چه لنزی(فاصله کانونی) در فول فریم است ؟
سلام و عرض ادب
برای نیکون 7100
AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR
SIGMA 50-500mm F4.5-6.3 APO DG OS HMS
کدام رو پیشنهاد میکنین؟
تو ایران پیدا میشن یا باید بگم از اون ور برام بیارن؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم رقیب و یا به عبارتی مشابه لنز ارزشمند 24-70 نیکون در برندهای دیگر چیست ؟؟
چه کیفیتی دارد و با لنز نیکونی چه تفاوتهایی دارد ؟؟
من 24-70 نیکون رو می خواهم امما قیمتش بسیار بالاست شما جهت جایگزین آن چه پیشنهادی دارید ؟
دوربین فول فریم نیکون مدل دی 600 دارم .
متشکرم
سلام و درود خدمت همه دوستان
برای عکاسی مناظر و طبیعت(کادر های بسته و باز)چه لنزی و برای عکاسی آثار تاریخی و باستانی (یه جورایی معماری)چه لنزی مناسب هست؟
لنز 55-18 واسه چه ژانر های عکاسی میتونه مفید باشه؟
درود بر همگان
البته درمورد عكاسي طبيعت ومنظره كه لنزهاي وايدواولتراوايد مناسب هست وبسته به بودجه تان لنزهاي منفاوتي وجود داره در برندهاي مختلف( سيگما،تامرون،توكينا يا خود برند دوربينتون) كه ميتوانيد بودجه تون رو درمظربگيريد تا لنزهاي بهتردر قيمتهاي مختلف رو پيشنهاد بدند. اما درمورد عكاسي معماري چون تطابق پرسپكتيو ساختمان با پرسپكتيو عدسي ولنزبه سادگي وباهرنوع لنز وايدي مقدورنيست ، لذا بسته به اينكه ميخواهيد كارحرفه اي داشته باشيديا ... كمي نسبت به عكاسي طبيعت انتخاب دوربين ولنزمناسب دقت بيشتري ميخواهد. معمولا دوربينهاي قطع بزرگ،وبعد فول فريمها( به علت اينكه قادربه استفاده لنزهاي تيلت شيفت براي اصلاح پرسبكتيو كادرهستند) براي اينكار مناسبترهستند. امادركل براي استفاده ازلنزهاي اولترا وايدو وايدكه بتوانند ميزان بيشتري رادرقاب جاي دهند(به خصوص درفضاي داخلي كه امكان فاصله گرفتن زياداز كادرمقدورنيست)، بايد دقت كنيدكه از لنزهايي كه كمترين ميزان ديستورشن را دارند استفاده كنيد.
لنز ١٨-٥٥ برروي كراپدارفوكال حدود ٢٩-٨٨ (بسته به نيكون ،كنون يا... مقداركمي متفاوت هست) خواهدداشت كه براي اين ژانرهاي مورداشاره شما چندان جذاب نيست.
ممنون از راهنمایی خوبتون دوست عزیز
عکاسی رو به عنوان یه حرفه در نظر ندارم و واسم یه هنر و تفریح لدت بخشه و علاقع زیادی به عکس گرفتن دارم واسه همین نمیخوام چند 10 میلیون واسش خرج کنم
بیشتر دنبال یه لنز همه کاره هستم،با Kiss X5 با لنز 55-18 عکاسی کردم و از طبیعت و کویر و آثار تاریخی عکس های زیادی گرفتم که بد نبودند(در حد گلابی گونه من تو عکاسی)
بیشتر مایلم یه لنز استاندارد مثل 55-18 و یه لنزی مثل 85،105،135-18(یکی از اینها) داشته باشم
چون مسافرت هم زیاد میرم میخوام نهایتا با 2 تا لنز مثل همین هایی که عرض کردم نیازم بر طرف بشه و از طبیعت و آثار تاریخی عکاسی کنم
خوشحال میشم نظرتون رو در این مورد بدونم
درود بر شما
اگرتاكنون ازعكسهايي كه با١٨-٥٥ گرفته ايدراضي هستيد، ١٥-٨٥ كنون شمارا حتما خوشحال خواهدكرد.لنز خوبي ست.تاجايي كه ميدانم دربازه قيمتي اين لنززوم ، لنزبهتري كه وايدمناسبي هم داشته باشدوجودندارد.
وليكن من درباره لنزهاي كنون وقيمتهاشون اطلاعات كافي براي پيشنهادهاي بيشتربه شماراندارم، بهتره كه ازديگردوستان بازهم مشورت بگيريد.
با سلام
در پست 1418 جناب کیاوش پاسخ شما را دادند؛
(لنزهای کنون)به غیر از 18-55، 18-135 و بهتر از اون 15-85 که البته قیمتی دو برابر قبلی دارد(حدود2ت)
اگر هم بدنه از مدل های کنون 650D به بالا خریدین میتوانید از سری لنزهای STM با همان فواصل کانونی تهیه کنید که در فیلمبرداری مزایای بهتری دارد و با اختلاف قیمت کم.
با داشتن 18-135 دیگر نیازی به 18-55 نخواهید داشت، چون کل دامنه رو براتون پوشش خواهد داد و چه بسا کیفیت و خروجی بهتری هم خواهید داشت.
سپاس.
دوستان از لحاظ کیفیت تصویری و خروجی بین لنزهای 18-105 ، 18-135 و 18-200 کدوم یک بهتر عمل میکنند؟
روی بدنه نیکون 5100 و 7100
همچنین لنز 10-24 تامرون چطور لنزیه؟ این هم برای نیکون 5100 و 7100
سلام
من یک کنون EOS-300D دارم با لنز کیت خودش 18-55
اصلا کیفیت عکسهاشو از اول که خریدم دوست نداشتم
الان تصمیم گرفتم بفروشمش و یه نیکون بخرم D3200
با خودم گفتم اگر پولشو بدم یه لنز بگیرم و روی کنون خودم سوار کنم
شاید کیفیت عکس بهتری بگیرم
میشه بنده رو راهنمایی کنین ؟
مصرف هم برای کارهای خانگی و منظره هست بیشنر
نهایت قیمتی هم که میتونم بدم حدود 1 میلیون تومن هست
لنز جدید بگیرم و روی کنون خودم سوار کنم
یا به علت قدیمی شدن بفروشم و یه مدل دیگه بگیرم ؟
با تشکر
سلام
به نظرتون لنز Canon EF 24-105mm f/4L IS USM برای عکس های پرتره ( با عمق میدان کم ) مناسب هستش؟
سلام
یکی از دوستان برای تکمیل رنج 100 تا 300 با توجه به محدودیت بودجه قصد خرید Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
حال سوالم اینه این لنز از لحاظ اپتیک و اینجور چیزا چطوره، اپتیکش در حد 18-200 باشه کار ایشون رو راه میندازه
منتظر شنیدن نطرات دوستان هستم(هم از لحاظ اپتیک و سایر معیارهای دیگر)
به نظر من نیکون D5300 بگیرید بهتره و حتما لنز 105-18 رو بگیرید. لنز 135-18 نیکون لنز موفقی نبوده و کمتر کسی بوده که از کیفیت اون راضی بوده باشه. بنابراین اصلا به 135-18 فکر هم نکنید. من می دونم که به خاطر رنج 30 میلیمتر بیشتر 135 رو هم در نظر گرفتید اما به جاش 105-18 بگیرید حتما از کیفیت اون راضی خواهید بود + اینکه لنز 105-18 جزو محبوبترین لنزهای نیکون هست به عبارتی نسبت کارآیی به قیمت این لنز عالی است.
سلام؛
البته قبلا 18-135 هم به عنوان لنز كيت، گزينه خوبي براي نيكوني ها بود و حتي از نظر اپتيكي رزلوشن بيشتري در مركز نسبت به 18-105 دارد. اما مشكلي كه آن موقع در مورد اين لنز مطرح مي شد، كيفيت ساخت آن و نرخ خرابي نسبتا بالاي آن در مقايسه با لنزكيتهاي ديگر نيكون مثل 18-200 بود. به هر حال با درنظر گرفتن همه جوانب، به نظر من هم 18-105 گزينه بهتري مي تواند باشد.
جواب سوالتون بستگی به این داره که تعریفتون از "مناسب بودن" چیه؟
بنده بدون تجربه کار با هیچ کدوم از این لنزها و فقط از روی مشخصاتشون میتونم عرض کنم که از دید یک کاربر آماتور و حتی نیمه حرفه ای بله میشه با 105-24 در f4 پرتره های خوب و مناسبی گرفت ولی در کارهای حرفه ای که تعریف "مناسب بودن" خیلی سخت گیرانه تر میشه نه خیر این لنز برای پرتره چندان مناسب نیست .
یعنی اگر از یک سوژه یکسان با فوکال یکسان دو تا پرتره مختلف یکی با 85 در f1.8 و یکی با 105-24 در f4 بگیرید در مقایسه این دو عکس بوکه ای که در عکس 85 وجود داره خیلی زیباتر و دلنشینتر خواهد شد. کلا لنز هرچی سریعتر بهتر و در مورد پرتره این دیافراگم باز بوکه زیباتری میده. در 85 ممکنه در 1.8 با ca مواجه بشید ولی میشه با یک استپ بالاتر کار کرد و در f2 بازهم کیفیت بوکه خروجی و سرعت لنز خیلی بهتر از f4 در 105-24 خواهد بود.
بازم تاکید میکنم بستگی داره به سطح توقعات.
من شخصا 85 رو برای پرتره بیشتر ترجیح میدم. 105-24 بیشتر یک لنز واک اراند هستش با واید و تله نسبتا خوب برای همون واک اراند.
البته 105-24 هم در پرتره بوکه نسبتا خوبی داره ولی قابل مقایسه با 85 نیست.
فایل پیوست 52226
Canon 85mm f1.8
فایل پیوست 52227
Canon 24-105 f4
فایل پیوست 52228
سلام مجدد
ممنون از همه دوستانی که نظر دادند
بله 85 -1.8 رو صرفا برای پرتره و برای منظره هم یه لنز دیگه که فرهاد جان 18-200 رو مناسب ندونستند
پس به احتمال زیاد همون لنز 85 رو میگیرم . فقط زحمت بکشید یه لنز مناسب منظره هم بهم معرفی کنید ( خیلی گرون نباشه گناه دارم:-( :redface: )
18-135 چطوره؟
با تشکر
دوستان کسی تجربه کار و یا شناختی در مورد لنز Canon 50mm f/1.8 IIرو داره؟
ممنون میشم دوستان در مورد این لنز اطلاعاتی رو در اختیارم بزارن
ممنون
با سلام
چون سوالتون کلی بود احتمال دادم این تاپیک رو ندیده باشین؟
http://forum.akkasee.com/f57/t3091.html
دوست عزیز دوربین شما دیگه قدیمی شده و من حدس می زنم که کیفیت عکس برای شما خیلی مهمه. من پیشنهاد می کنم که دوربینتون رو بفروشید و نیکون D3200 بگیرید که اختلاف زیادی با دوربین حال حاضر شما داره چه رزولوشن سنسور، داینامیک رنج و ... . من شنیدم که لنز 55-18 کنون زیاد لنز خوبی نیست. اگه شما از رنج 55-18 کنون راضی هستید می تونید Nikon D3200+ 18-55 رو بگیرید که این لنز در نیکون جزو محبوبترین هاست و کیفیت عکسشم خیلی خوبه و مطمئنم که شما رو راضی خواهد کرد. ضمن اینکه d3200 الان بهترین دوربین دنیا در رده و کلاس خودش محسوب میشه و قابل قیاس یا 300D کنون نیست و از نظر تکنولوژیکی حداقل یک نسل از 300D جلوتره. اگه هم رنج بیشتر می خوایین می تونین 105-18 نیکون رو تهیه بفرمایید که کیفیت 55-18 با 105-18 تقریبا یکیه.
بابت جوابتون ممنونم.
راستش منظورم از پرتره بیشتر استفاده در فضای باز و پرتره قدی و محیطی است.
85 دارم و برای نیم تنه و حتی قدی خیلی بکارم میاد. ولی چیزی از محیط اطراف برام باقی نمیذاره.
70 -200 هم خواهم گرفت (در فرصت بعدی)
ولی الان یه لنز واید نیاز دارم. اگه پیشنهاد دیگه هم دارید بفرمائید.
راستی منظورتون از نسخه خوب چیه؟
خواهش ميکنم
اگر برای اون منظور ميخواين که لنز خيلی خوبيه من خيلی راجع به چند مدل لنز تحقيق ميکردم يکيش همين لنز و 70-200 تامرون 35 سيگما بود
که جزو ليست خريدم هستند اما 35 سيگما اولويت داشت برام
اين لنز خيلی لنز شارپ و خوبيه و لرزشگير خوبی هم داره
، کمپانی های متفرقه معمولاً کنترل کيفيت ضعيفی دارند و ممکنه شما جنس نو اي بخريد اما ايراد دار باشد
اکثر دارندگان اين لنز از اين لنز راضی بودن و بعضی ها هم مجبور شده بودن نسخه اولی که خريد کرده بودند رو پس بفرستند و يکی جديد بگيرند تا مشکلشون حل بشه
چون در ايران چنين چيزی امکان نداره بايد خيلی در موقع خريد دقت کنيد که لنز شما ايراد خاصی مثل مشکل فکوس نداشته باشه
اگر ايرادی نداشته باشه لنز خيلی خوبيه و من به خاطر لرزشگييرش به 24-70 کنون حتی توی يک رنج قيمت هم ترجيح ميدم (شايد فقط نظر من اين باشه)
بستگی به سبک کاريتون داره من با چند تا از حرفه اي هايی که سبکشون رو دوست داشتم صحبت کردم 35 + 85 رو توصيه ميکردن و الان به شدت از انتخاب اين 2 لنز خوشحالم
هر 2 تا واقعاً شارپ هستند
اما يک لنز تله هم احتياج دارم اما 70-200 رو به 135 ترجيح ميدم چون تو حالت تله ديگه با يکی 2 قدم جلو عقب رفتن نميشه به رنج 70-200 دسترسی داشت
اما تو متوسط با يکی 2 قدم ميتونيم همون کادر رو داشته باشيد (با کمی اختلاف پرسپکتيو)
برای من با داشتن اين 2 لنز خريد 24-70 ميره بعد از خريد 70-200 و خريد بادی جديد و شايد لنز ماکرو
مرسی از راهنمائیتون.
راستش سبک کاری که من دنبال میکنم هم دقیقا لنز های مورد علاقه شما رو میپسنده. 35 و 85 و 100 ماکرو و 135 .
خودم هم لنز فیکس رو بیشتر میپسندم. ولی داشتن یه دو تا لنز 70_200 و 24-70 واقعا ضروریه.
راستی من مدتی بود راجع به 35 سیگما تحقیق میکردم و حتی الان قصد خرید اون رو هم دارم.(تو تالار خرید و فروش هم اعلام کردم.)
شما از 35 خودتون راضی هستید؟
من یه پنتاکس k-30 دارم , حدود 1300 $ پول دارم میخوام دو تا لنز بگیرم براش.
یکی از واید ((واید تر باشه بهتره چون منظره هم مد نظر دارم)) تا 70 mm
و یکی هم Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro AF (میدونم زیاد فکوس خوبی نداره ولی پولم به چیز دیگه نمیرسه)
Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro AF Lens AF001P-700 B&H
برای واید تا 70 هم گزینه زیاده واقعا نمیدونم کدوم بهتره!
1- Tamron 17-50mm f/2.8
Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di-II LD Aspherical [IF] AF016P-700 B&H
2- Sigma 17-50mm f/2.8
Sigma 17mm - 50mm f2.8 EX DC HSM AF Wide Angle Zoom Lens f/Pentax DSLR 58C109
3- Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro
Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro HSM Lens for Pentax 884109 B&H
4- Pentax SMCP-DA 17-70mm f/4
Pentax SMCP-DA 17-70mm f/4 AL (IF) SDM Autofocus Lens 21740 B&H
5- Tamron 28-75mm f/2.8
Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di Autofocus Lens for Pentax AF
6- Pentax SMC DA 18-135mm F/3.5-5.6
Pentax SMC DA 18-135mm F/3.5-5.6 ED AL (IF) DC WR Lens 21977 B&H
اگه ترکیب دیگه ای مد نظرتونه تا 1300 , 1400 دلار بفرمایید
بله بهترين لنزی که تاحالا داشتم و يا حتی تست کردم
رو 1.4 هم شارپه که توی تاپيک خودش عکس گذاشتم
با داشتن لنز وايد فکر نکنم به 24-70 احتياج داشته باشيد ، انتخاب خودتونه ، از نظر اپتيکی به نسبت قيمتش لنز خيلی خوبيه و واسه فيلم برداری هم ميشه ازش استفاده کرد
به شارپی ورژن 2 کنون نيست اما با حدود نصف قيمت ارزش خريد داره
من جای شما باشم دوربين رو عوض ميکنم
البته در خوبی پنتاکس شکی نيست اما هرچی هزينه کنيد صاحب اول آخرش خودتون هستيد
حتی تو خارج از کشور هم به زور فروش ميره
من ميخواستم يک k-r رو بخرم خيلی خوشحالم که اون آکشن بالا تموم شد و من نخريدم
هم لوازمش کمه هم گرون تره و برای خيلی از لوازم مجبوريد سراغ شرکت های جانبی بريد و انتخاب کمی داريد
از بين لنز های بالا تامرن رو داشتم و لنز خيلی خوبيه توی وايد از سيگما بهتره و روی 50 ميليمتر سيگما بهتره
چشمم روشن!!!:think:;lol
پیشنهاد تغییر برند میشنوم!!! lol
چرااا اونوقت؟؟؟ کی خواست دوربینشو بفروشه؟؟؟!!!
دوربین بنده تو رده خودش محشره هیچ مشکلی نداره مگه دیوانم بفروشم!!؟؟
اگه یه روزی بنده رفتم یه دوربین نیکون خریدم.
این دلیل نمیشه که پنتاکسمو فروختم.
در کل پنتاکس یه چیز دیگس. هیچی جاشو نمیگیره.
ممنون از نظرتون, ولی لطف کنید راجب لنز راهنماییم کنید.
کدومو داشتید؟ متوجه نشدم!
اجازه میخوام یه توضیحی در مورد انگیزم از خرید لنز واید زوم مثل این لنز بدم.
ببنید وقتی شما معضل پرسپکتیو و استفاده از محیط اطراف در پرتره رو داشته باشید، داشتن چنین لنزی خیلی به شما کمک میکنه. اما لنزی مثل 70-200 برای کراپ های بسته و کمپرس بالا استفاده می شه و عملا چیزی از محیط اطراف برای شما باقی نمیذاره. و با داشتن لنزی مثل 135 هم شاید بتونید با کمی سختی چنین خواسته ای رو مستجاب کنید.
البته داشتن هردو لنز کاملا ایده آل هستش.
اگر اشتباه میکنم لطفا تصحیح بفرمائید.
یه چیز دیگه هم اضافه کنم.
برای منی که لنز واید ندارم خرید یه لنز واید ضروریه. برای خرید همون 35 باید هزینه ای برابر با همین لنز بکنم. حالا بنظر شما برای من خرید این لنز هنوز منطقی نیست؟
واقعا دارم سوال میکنم. لطفا تصور نکنید دارم بحث یا جدل بی مورد میکنم تا شما رو قانع کنم.
نه دوست عزيز چنين فکری نميکنم فقط نظر خودم رو گفتم ، چيزی که واسه من کار کنه ممکنه واسه شما نکنه
70-200 که کلاً ربطی به اين بحث نداره اما از نظر اولويت گفتم با داشتن 35 احتياجی به خريد لنز 24-70 قبل از خريد لنز های ديگه احساس نميکنم
شما 2 تا انتخاب داری اولی 24-70 که دستتون رو باز ميزاره دومی 35 پرايم که کمی کار کردن باهاش سختره اما در عوض 2 استاپ سريع تره و اين اختلاف تو عکس ها به چشم مياد اما اين که بتونيد هميشه با اين لنز عکس خوبی بگيريد هم مهارت خاص خودش رو ميخواد چون ازادی 24-70 رو نداريد
شما چنين عکسی رو با 2.8 نميتونيد بگيريد
http://farm4.staticflickr.com/3669/1...605f5c96_b.jpg
اما در عوض رنج زياد بری تغيير داريد که نماهايی به شما ميده که 35 نميده
24-70 لنز خيلی خوبيه و منم در آينده حتماً ميگيرم
بازار ايران خيلی محدوده و اگر به هر علتی به فکر فروش لوازم باشين به سختی و با ضرر زياد مجبوريد اين کار رو بکنيد
من تامرون 17-50 رو داشتم و ازش راضی بودم
نسخه بدون لرزش گير خيلی بهتر از لرزشگير داره
ظاهراً سری جديد 17-70 هم پيشرفت خوبی داشته و از قبل خيلی بهتر شده
سلام
سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که ایا لنز های( به عنوان مثال تله زوم ) ارزان قیمت الزاما بدردنخورن تا اینکه اونها هم لنز های خوبین اما قابلیتاشون کمه!؟
به عنوان مثال لنز های زیر:
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
خواهش میکنم از لحاظ f و حداقل فاصله فوکوس و کیفیت ساخت و لزرشگیر وحداکثر زوم و..... بررسی کنید
من به یدونه لنز تله زوم نیاز دارم و بودجم هم نمیرسه که برم مثلا یدونه 70-200 یا سایر لنز های گرون رو بخرم میخوام بدونم ایا این لنز ها ارزش خرید دارن یا این که کلا بی خیال این مدل لنز بشم
دوربین من هم 600d هستش!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
تجربه به من نشون داده غیر از مواقعی که تو استودیو استفاده میکنید(f8 تا 11) در بیرون عکس های لذت بخشی نصیبتون نمیشه.
تصاویر غیر از وسط کادر در جایی شارپ نیست. بوکه آبرنگی و زشتی دارند و ...
اگر پولی برای هزینه کردن ندارید از لنز های فیکس ارزون قیمت شروع کنید.
البته نظر بنده اینه. یادمه خودم این نظر اساتید رو قبول نکردم تا اینکه برام تجربه شد.
سلام
اگر به لنز تله با این دامنه احتیاج دارید و فعلا امکان خرید لنز گرانتر را ندارید، مطمئن باشید از خرید هیچکدام از این لنزها پشمیان نخواهید شد. مخصوصا اگر نسخه STM لنز ۵۵-۲۵۰ باشد که کیفیت اپتیکی بهتری هم دارد. در اینجا پارامتر ارزش (کیفیت / قیمت) فاکتور مهمی است که باید در نظر داشته باشید. بعدا فرصت برای تبدیل لنزهای ارزان قیمت تر به لنزهای بهتر فراوان خواهد بود.
با عرض سلام خدمت دوستان
لطفا دوستانی که با دو لنز توکینا 11-16 ورژن I و II کارکرده اند یا در این زمینه اطلاعاتی دارند بنده رو راهنمایی کنن که کدوم یکی از این دو لنز از ساخت و خروجی بهتری برخوردارند؟؟؟
ممنون از شما
سلام
اکثریت عکسهایی که من گرفتم لزوما پرتره است یا بالای رنج فاصله 70mm به این نوع عکاسی علاقه خاصی دارم و با بدنه 7d و لنز canon 70-200 f2.8 is ii کار میکردم
متاسفانه 4 ماه پیش لوازم عکاسی بنده به سرقت رفت و در حال حاضر بودجه 7/5 میلیونی برای خرید بدنه 7D و canon 85mm 1.2 ii و باقی لوازم در نظر گرفتم البته دست دوم...(لنز 5 میلیون و بدنه حدودا 2 میلیون)
فی الحال :
با توجه به توضیحاتی که داده شده خواهشمندم نظرشان را درباره خرید و استفاده از این لنز به تنهایی بیان کنند یا نظر دیگری دارند.
البته یک دوربین Canon PowerShot SX40 HS هم دارم.
85 1.2 لنز خيلی خوبيه اما برای کسی که چند تا لنز ديگه رو داشته باشه
اگر از ديافراگم بسته استفاده کنيد 85 1.8 هم انچنان تفاوتی با 1.2 نداره
به نظر من يا 70-200 بگيريد يا 85 + 135
چون دوربينتون کراپ 50 + 100 هم ترکيب خوبيه
من چند روزی ميشه تامرون 70-200 سفارش دادم
به خوبی کنون نيست اما با نصف قيمت کيفيت خيلی خوبی داره
البته ظاهراً ايران هنوز خيلی گرونه
یکی از دوستان دوربین NIKON D5200 داره و به همراه لنز 18-55
نیاز به یک لنز زوم در محدوده کانونی 300 داره که روی همین بدنه داشته باشه
بودجه هم 1میلیون و پانصد هست.
دوستان چه لنزی رو پیشنهاد میکنن که هم زوم خوبی داشته باشه و هم روی این بدنه جواب بده ؟
من اینو پیشنهاد دادم : Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6 G ED VR
قیمت هم 849 هست الان. ولی با توجه به اینکه ایشون بودجه بیشتری دارن آیا گزینه بهتری هست ؟
نیکور-سیگما- تامرون ...
ممنون
با سلام
دوستان تو سایت هرچی گشتم تاپیک مربوط به لنز NIKKOR 50mm f/1.4D رو پیدا نکردم
ممنون میشه اگه کسی آدرسش رو بده
سلام
دوست عزیز فکر میکنم Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6 G IF-ED VR انتخاب بهتری باشه
از 55-300 شارپ تر هست و البته قیمت هم حدود 1600 یا 1700 باید باشه (قیمت دقیق ندارم متاسفانه)
میتونید از طریق review ها مقایسه کنید این دو لنز رو
(در کل نسبت به قیمتی که داره، بنظرم یک لنز عالی هست این 70-300)
موفق باشید
دراين تاپيكهازياددرباره اش بحث شده؛ ميتوانيداستفاده كنيد
http://forum.akkasee.com/f58/t7095.html
http://forum.akkasee.com/f58/t10984.html
سلام دوستان
من نیکون فول فریم دی 600 دارم
ما بین دو لنز زیر مردد هستم . لطفا بفرمایید کدام یک از اینها از همه نظر بر دیگری برتری دارد .
لنز تامرون SP 24-70mm F/2.8 VC USD A007
لنز نیکور AF 24-85mm f/2.8-4D IF
متشکرم
سلام خدمت دوستان!
یک سوال در خصوص مقایسه لنزهای STM کنون با DX نیکون داشتم: با توجه به افزایش کیفیت اپتیک لنز های STM کنون، آیا کیفیت لنز 18-55 STM کنون با 18-105 نیکون قابل مقایسه است؟؟ (فقط از منظر کیفیت اپتیک و کارایی و نه از نظر فاصله کانونی عرض می کنم)
ممنون از همه دوستان و اساتید