حدود 1.400
Printable View
درود
با این بودجه و ژانری که توضیح دادی انتخاب مشکله!
1- برای عکاسی از پرندگان و حیات وحش لنز تله نیازه
2- برای عکاسی از طبیعت و ستاره ها (البته ستارها در مناظر طبیعی) لنز واید نیاز دارید با دیافراگم باز
3- برای عکاسی از ستاره ها در شب (صرفا ستاره ها) نیاز به تلسکوپ هابل دارید!:::whistling::: چون بجز خورشید تقریبا هیچ ستاره ای به زمین اینقدر نزدیک نیست که شما با لنز تله ثبتش کنید! ولی برای عکاسی از سیارات و اجرام اعماق آسمان 2 راه وجود داره
1-3- تهیه یک تلسکوپ
2-3- تهیه یک لنز سوپر تله و سه پایه مناسب عکاسی نجومی
بند 1 را با این حدود قیمت میتوانید تهیه بفرمایید.
لنزهایی مثل
300-70 نیکون (البته کمی گرانتر هستند)
70-300 تامرون
55-300 نیکون
برای بند دوم اگر توان هزینه بالاتر دارید (بین 2 الی 3 میلیون)
Tokina 11-16 F/2.8
Sigma 18-35 F/1.8
Nikon 18-55 F/2.8
و با هزینه ای حدود 1.5
Sigma 17-50 F/2.8
برای بند سوم و مشتقات (البته اگر به هابل بسنده می کنید در سایتشون انواع عکس ها موجوده :-D! ولی اگر قصد دارید خودتون عکاسی و پردازش کنید)
1-3- تهیه یک اپتیک 80 میلیمتر به بالا به همراه یک سه پایه استوایی که البته در حال حاضر درایران سه پایه EQ5, EQ6 هستند و حدود 10 الی 20 میلیون دستتون را خواهد گرفت.
2-3- تهیه یک لنز 400mm به بالا به همراه سه پایه که مجددا ممکنه بین 10 الی 20 میلیون هزینه براتون داشته باشه!
البته این بند 3 نیاز به مطالعه و شناخت آسمان هم داره و لذا لوازم کمک آموزشی و آموزشی هم به هزینه ها اضافه برفرمایید.
ارادتمند
بايد ببينيد اين نموداري كه ميبينيم نمودار چه چيزي هست!
مقايسه ي رو در روي يك لنز بر روي دو دوربين متفاوت به اين سادگيها كه در اين سايت مي توانيم انجام دهيم نيست. هر دوربين رزلوشن و هزار پارامتر ديگر مربوط به خودش را دارد.
به نظر من انجام مقايسات اين چنيني در اين سايت زياد منطقي نيست.
برای عکاسی پرندگان حداقلترین فوکال باید 300 میلیمتر باشه با 1200 فقط میتوانید 18-140 بخرید که به درد پرنده گرافی نمیخوره فقط برای طبیعت و خانوادگی و به درد میخوره پیشنهاد من 18-55 را نگه دارید و لنز 55-300 بخرید که قیمت به صرفه ای داره و هم در حد قیمت خودش لنز خوبیه
سلام
با عرض پوزش از اساتید
من چند ماه دوربین نیکون داشتم و این لنزو تست کردم با توجه به قیمتش لنز خوبی بود (200-55) ولی انتظار زوم زیادی نداشته باشید.
این نمونه عکس با این لنز :
http://www.pixel.ir/img/cms/id_1059.jpg
http://www.pixel.ir/img/cms/id_1057.jpg
یکی از دوستانم 300-55 داشت زومش خوب بود خروجیشم بد نبود ولی من احساس میکردم رنگها در عکس های من زنده ترو شفاف تر بودند با اینکه دوربین بنده 3200 بود و دوربین ایشون 5100
یه کم گیج شدم نیاز خودم رو نمیدونم وگرنه انتخابم راحت تر میشد -مورد سوم که هیچی -بنده عکاسی یک گروه کوهنوری رو هم به عهده دارم که موقعیت(جنگل کوه ....) و عکس های افرا گروه هم در بر میگیره این مورد استفاده رو هم بخوام تو انتخاب داشته باشم کدام یک از مورد 1 (تله) 2 (واید) بیشتر بهم کمک میکنه ؟