85 ميل لنز ماكرو نيست. اگر نياز به لنز ماكرو داريد ابتدا سيگما رو تهيه كنيد اگر براي پرتره راضي تون نكرد مي تونيد بريد سراغ موارد ديگه. دليل نداره با هم خريداري كنيد.
Printable View
سلام خدمت دوستان
من D5200 دارم با لنز 18-55 از این لنز خسته شدم زومش کمه میخوام اینو بفروشم یه لنز بهتر بگیرم
یه لنز خوب تا نهایتا 1 میلیون میتونین بهم معرفی کنین؟ کیفیت برام مهمه ! خودم گشتم 18-105 و 18-140 دیدم تو این رنج قیمته
میخواستم ببینم بهتر از اینا هم هست تو این قیمت؟
سلام گرامی
چون براتون بحث کیفیت مطرحه و زوم رنجه خوبی هم می خواهید پیشنهاد بنده به این صورته:
18-105 دست دوم در حدودد 550 تا 600 + 50mm 1.8 G در حدود 600 دست دوم یا DX 35mm 1.8g دست دوم.
یه کمی قیمت میره بالاتر ولی خوب به عنوان فردی که تجربه ی استفاده از دو مورد اول به طور همزمان داشتم با اینکه استفاده از پرایم مخصوصاً در ابتدا کمی آزاردهندست اما بسیار لذت بخشه و خودم به شخصه روز به روز بیشتر بهشون علاقمند میشم و توصیه می کنم از این ترکیب استفاده بشه.
سلام دوستان
به نظر شما لنز 28-200نیکون دست دوم ارزش خرید داره؟
برای بدنه نیکون d5100میخوام بخرم
فک کنم موتور فکوس نداره
اما لرزشگیر باید داشته باشه(28-200 طوسی رنگ)
قیمتش هم اگر لطف کنین بگین ممنون میشم
موفق و پایدار باشید
سلام.امتیاز این لنز برای شما چیه؟به عبارتی قراره چه امکان خاصی برای شما به ارمغان بیاره؟این یه لنز توقف تولید شده هست و اگر به این فاصله کانونی نیاز دارید بهتره از همین ورژن های جدید مثل Nikon AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II (در قیمتهای بالا) و Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR (در قیمتهای پایین) استفاده کنید.این لنز مورد نظر شما تولید 2003 در 60000 نسخه بوده و در 2006 دیسکانتینیو شده.فوکوس کندی داره و نظر کن راکول در مورد این لنز اینه که اگه میخواهید این لنز رو برای DX استفاده کنید بهتره برید سراغ 200-18.ضمن اینکه در این12 سالی که از طراحی و ساخت چنین لنزی میگذره پیشرفتهای اپتیکی قابل توجهی صورت گرفته.ضمنا این لنز سریG هست و موتور فوکوس هم داره و در دو رنگ مشکی و نقره ای تولید شده.