-
با سلام..دوستان عکاس و باتجربه و اساتید محترم اگر راهنمایی بفرمایند بسیار سپاسگذار و ممنون میشوم..
از بین لنزهای سیگمای 150-500 و 170-500 و 50-500 کدامیک را برای پرنده گرافی پیشنهاد میکنید؟
البته با توجه به کیفییت و قیمت مناسبتر..چرا که امکان خرید لنز خیلی گرانقیمت را ندارم و بیشتر دنبال لنزی با فوکال 500 و قیمت مناسب هستم.(نهایت بودجه حدود 2 تا 2.5 میلیون).
با تشکر
-
سلام
دوستان كسي تجربه عكاسي و يا اطلاعات دقيق در مورد لنز 85mm f1.2 L ii كنون داره؟يك موردي براي خريد اين لنز ارزشمند پيش آمده ميخواستم از تجربيات شما بهرمند شوم.با سپاس
-
مورد خودتون را بفرمایید شاید بتوان کمکی کرد. با ورژن یک این لنز من کار کردم و هر دو ورژن شبیه به یکدیگر هستند.
-
ببينيد لنز رو ديدم و چند شات هم باهاش زدم خب كمي سنگينه اما دياف و اوپتيك اون خيلي عالي به نظر رسيد.مورد استفاده براي پرتره است ظاهرن.اما با توجه به قيمت نجوميش(نوش در بازار 4.5) ميخواستم كمك بگيرم از دوستان.
-
خب شهرام جان چرا وقتی 85اف 1.4 سیگما هست لنز 4.5 بخری؟ درباره این لنز سیگما تحقیق کردید؟ به نظر من کاملا برای جایگزینی 85 اف 1.2 کنون مناسبه.
-
سلام
عقيل جان فرمايش شما درسته موضوع اينه كه يكي از دوستان اين لنزو 85 كنون رو چند وقتيه خريده و الان ميخواد بفروشه و قيمت خيلي خوبي بهم پيشنهاد داده منم تستش كردم و كمي وسوسه شدم براي خريدش.
-
منم 85 سیگما رو دست دوم با قیمت بسیار خوب 1.200 خریدم.اگر قیمت مناسبه که بحث دیگریست.منتها قیمت خیلی مناسب:;)
ولی وزن 1 کیلوییش کمی مشکل سازه.حساب کنید روی بدنه یک فلاش هم ببندید...چه شود؟...
-
آره راستش همون خيلي مناسبه اينم.ميتوني راهنمائيم كني يا بيخيالش بشم؟
-
اگر از لحاظ مالی فشار نیاد بهت و با وزن و اندازش مشکلی نداشته باشی و قیمت هم همون خیلی مناسب باشه در این صورت ارزش خرید داره.چون 85 سیگما لنزی برای کسانی هست که توان خرید 85 اف 1.2 کنون رو نداشته باشند.البته لنز سیگما هم واقعا عالی و خوش کیفیت و خوش ساخته.تنها ایرادش به نظر من ته رنگ واضح گرم اونه که اون هم به راحتی در مرحله ویرایش حذف میشه.تفاوت اپتیک هم خیلی کمه انصافا با لنز کنونی.اگر قیمت این لنز دست دوم نزدیک به قیمت نوی 85 سیگما باشه(حالا یک مقدار بیشترش هم عیبی نداره) حتما اون رو بخر.وگرنه برای رفع نیاز همون 85 سیگما عالیه.فکر نمیکنم بعد از یک پروسس ساده اصلا بشه تفاوتی بین خروجی این دو لنز دید.
-
ممنونم ازت عقيل جان.پيشنهادت عالي بود.الان دارم ريويوهاي سيگما 85 رو ميخونم.خيلي نزديكه و قابل مقايسه با 85 كنون.پس با اين حساب در خريد اين 85 كنون نبايد عجله كرد و جاي تامل بيشتري داره.با سپاس