سلام
اتفاقا من بین fz18 و H9 گیر کردم :::big grin:::
یعنی منظورم اینه که گیر کرده بودم
ولی تصمیم گرفتم که H9 رو بخرم.
کلا من آدم وسواسی در خرید هستم و قبل از خرید خیلی جستجو میکنم.
برای خرید دوربین هم حدود 450 تومن میخواستم هزینه کنم.
و 3 دوربین مد نظرم بود. یعنی FZ18 , H9 , S5
بخاطر نداشتن شارژر ، زوم پایینتر در مقابل fz18 و h9 ، داشتن نویز و ..... از خیر S5 گذشتم. بنظر من S5 در مقایسه با S3 شاهکاری محسوب نمیشود.
و با توجه به ریووها و مشورت با دوستان در فروم ، مصمم به خرید fz18 شدم. ولی دو نکته باعث شد که نسبت به خرید این دوربین تردید کنم.
یکی وایت بالانس ضعیف و دیگری وجود لکه هایی در تصویر که احتمالا بخاطر تصحیح کننده نویز هست.
پس رفتم سراغ H9
یعنی اینکه خواهم رفت :::big grin:::
و دیگه در انتخابم تردید ندارم.
شاید باور نکنید ولی دهها عکس گرفته شده توسط این 3 دوربین را از سایتهای مختلف دانلود کردم و با هم مقایسه کردم.
3 نمونه عکس گرفته شده از یک صحنه ( منظورم همون صحنه ای که dpreview برای تست استفاده میکنه) را روی کاغذ A3 پرینت گرفتم.
و متاسفانه دیدم که رنگهای موجود در عکس گرفته شده توسط fz18 بدلیل داشتن وایت بالانس ضعیف ، با S5 و H9 تفاوت زیادی داشت. و همچنین اون لکه های رنگی در پرینت مشخص بودن.
درسته که مشکل وایت بالانس با داشتن فرمت RAW حل میشه.
ولی نباید این مشکل وجود داشته باشه که احتیاج به تصحیح داشته باشه. در ضمن نمیشه همیشه با فرمت raw عکاسی کرد.
و حالا یه چیزی هم در مورد آبرنگی بودن تصاویر در h9 بگم.
بدون اینکه به عکسهای این دوربین نگاه کنید ، و با توجه به حجم پایین فایل عکسهای این دوربین به نسبت بقیه دوربین های 8 مگاپیکسل ، میشه فهمید که فشرده سازی زیادی صورت میگیره.
و عکسها حالت آبرنگی دارن و سافت هستن.
ولی به جرات میتونم بگم کیفیت رنگها و زنده بودن رنگهاش واقعا عالیه. و بهترین پرینت که من گرفتم مربوط به عکس H9 بود.
حتی بعضی از قسمتهای عکس گرفته شده توسط این دوربین آبرنگی از fz18 و S5 واضحتر بود!!!!!
و در ایزوها بالا نویز کمتر و تصویر بهتر.
دیگه در مورد این دوربین شک ندارم و چند روز دیگه برای خریدش اقدام میکنم.