البته این طور که تو این سایت از بچه ها شنیدم این لنز برای شروع لنز بدی نیست ! با توجه به قیمتش و لرزه گیری که داره!
نکته ای که هست من به جز لنز و دوربین به لوازم جانبی هم احتیاج دارم! اون چیزهایی که حیاتی به نظر میرسه فکر میکنم
فیلتر و کارت حافظه باشه ! که حتما باید همراه لنز و دوربین تهیه بشه! قیمت اینها رو هم باید در نظر بگیرم!
متاسفانه تو ناصر خسرو نشد که دوربین ها رو دست بگیرم تو ویترین که هیچکدوم نبود کسی هم از توپک در نمی وارد که ببینم
و از لحاظ خوش دستی و وزن تجربه ای داشته باشم !
چون این فاکتورها هم تعیین کننده خواهند بود!
البته فکر می کنم با ورود 50d مدل 40d یه افتی داشته باشه
1- اينطور كه شنيدم لنز 55-18 پنتاكس با كيفيت ترين 55-18 (كيت) است و هود نيز دارد و قيمتي حدود 160-150 دارد.
سيگل هم مثلا" !! نمايندگي رسمي پنتاكس در ايران است؛ ولي وقتي من براي اطلاع از لنزهاي پنتاكس موجودشان تماس گرفتم، گفتند فقط 55-18 و 200-55 مي آورند و پنتاكس داران محترم را به استفاده از لنزهاي سيگما دعوت كردند!!با توجه به مدتی که از ارسال این پست ها گذشته و اینکه همیشه به مطالعه تاپیک ها ی موجود بجای ایجاد تاپیک تکراری توصیه می کنیم گفتم این پست رو اضافه کنم :خوب دليل اينكه همه توي ايران يا كنن مي خرند يا نيكن همينه ديگه. آدم بايد يه چيزي بخره كه بعدا لنگ تجهيزات جانبي نشه.
لیست لنز های پنتاکس در ایران
اینا مارک پنتاکس هستن و سیگما ها رو ننوشتم
http://www.akkasee.com/forum/showthr...720#post107720