1- متاسفانه من در بحث لنز تجربه ندارم! اما با خرید 18-55 مسلما باید برای اینده و لنزهای بعدی به سمت سیگما رفت نمی دونم سیگما برای پنتاکس به فراوانی بقیه مدلها لنز داره یا نه ! من شماره این سیگل رو چطوری می تونم پیدا کنم ؟ اگرشماره شرکتشون رو دارید ممون میشم بهم بدید1- اينطور كه شنيدم لنز 55-18 پنتاكس با كيفيت ترين 55-18 (كيت) است و هود نيز دارد و قيمتي حدود 160-150 دارد.
سيگل هم مثلا" !! نمايندگي رسمي پنتاكس در ايران است؛ ولي وقتي من براي اطلاع از لنزهاي پنتاكس موجودشان تماس گرفتم، گفتند فقط 55-18 و 200-55 مي آورند و پنتاكس داران محترم را به استفاده از لنزهاي سيگما دعوت كردند!!
2- اگر دنبال برند خاصي نيستيد، اتفاقا" سوني آ200 هم دوربين خوب و خوش قيمتي است (به خصوص براي شروع كار)
3- در اين كه كسبه محترم از اين كارها خيلي انجام ميدهند كه شكي نيست، اما در اينكه آن شخص محترم انجام ندهد... خيلي شك است!!
4- يك باتري = 200 هزار تومان؟؟!!
5- ورژن ژاپني است!!! نه آمريكايي.
در مشهد هم تعدادي 450 دي با لوگوي Kiss X2 عرضه ميشود كه حدود 40 توماني فكر ميكنم ارزانتر باشد كه البته گارانتي هم دارند.
2- خب مشکلی که هست توی اپگرید هست! من باید به دنبال دوربینی باشم که برای اپگرید مشکل چندانی باهاش نداشته باشم! در سونی بهترین انتخاب الفا 700 هست که به نسبت دوربین هایی مثل D300 ضعیف به شمار میره
هر چند که من از کیفیت عکسهای D300 خیلی خوشم اومده...
در سامسونگ و پنتاکس هم اپگرید k20d میتونه باشه هر چند دوربین خوبیه ولی تنوع در پنتاکس مثل کنون و نیکون نیست
3- واقعا خیلی سخته یه دوربین بخری بعد بفهمی که باتریش تقلبی بوده یا ...
تشخیصش برای من که تجربه ندارم سخته اگر اینکه فرمولی برای شناخت قطعات اصلی باشه
5- از لحاظ ساختار و کیفیت فرقی با هم دارند یا فقط تغییر اسم برای فروش در یک منطقه خاص مانند ژاپن هست!
فکر می کنم کسی با خرید سونی هم مانند نیکون و کنون نباید نگران تجهیزات جانبی و ارتقا باشد چون غولی مثل سونی با قدرت وارد این بازار شده است و باید منتظر مدلهای جدید ان بود.
جدا از مسایل دیگر قیمت 650 برای GX10 و 2 لنز بسیار ارزنده است.
فرهاد خان این داستان برمیگرده به مدیریت سیستم های تولید و در بخش دیگر روانشناسی بازار.
دلیل اول اینکه شرکت های بزرگ که کالای خودشان را باید در چند کارخانه مجزا تولید کنند چون هیچ خط تولیدی آنقدر بزرگ نخواهد بود که مثلا تمام قروش ۴۵۰ دی جهان را پوشش دهد و مسائل حمل آنها به آقصی نقاط دنیا هم هست. برای ردیابی راحت تر این تولیدات گروه سریال نامبر های این تولیدات باهم فرق خواهد داشت. ( نیکون این سیاست رو دنبال میکنه )
حالا بعضی از شرکتها از این هم جلوتر رفته و با آنالیز روانشناسی مصرف کنندگان بازار هدف، اسم رو هم تغییر میدند. چون مصرف کنندگان ژاپنی به اسم ربل واکنش خوبی نشان نخواهند داد و همچنین آمریکایی ها به کیس ! خلاصه فقط معذورات روانشناسی بازار است و بس.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
با توجه به صحبتهایی که شده و قیمتهایی که گرفتم چندتا انتخاب فکر می کنم برام وجود داشته باشه !
اول اینکه یه 30d با یه لنز Canon EF-S 18-55mm IS بگیرم
که 620-650 قیمت دوربین لنز هم 100 تومن میشه حدود 750 تومن!
دوم اینکه 450D به همراه همین لنز که قیمتش حدود میشه
بین 750 - 880 تومن
انتخاب سوم خرید سامسونگ با دو لنز که حدود 650 ( که تا حالا که پیدا نکردم)
انتخاب سوم خرید pentax k10d با لنز 18-55 پنتاکس که حدود 750+100 = 850 تومن در میاد
انتخاب نیکون هر چند با لنز 18-135 میشه بین 850 تا 900 گرفت اما فکر می کنم برای
این بدنه با ccd در مقایسه با cmos معقول نیست! جدا از اینکه خودم علاقه خاصی به برند
نیکون دارم و d300 اون رو عالی میدونم
یه انتخاب دیگه هم می تونم داشته باشم اونم انتخاب 40d با توجه به اینکه
بتونم حدود 850 بدنه رو بگیرم با لنز چیزی در حدود 950 تومن در میاد
(البته بعد از قیمت گرفتن به این انتخاب رسیدم )
جدا از انتخاب از اون جایی که تا چند سال امکان تعویض بدنه رو نخواهم داشت
و با این قیمتهای نزدیک به هم با توجه به اینکه قیمت لنز انتخابی حدود 100 تومن
در میاد فکر می کنم امکان این رو داشته باشم که برای خرید بدنه بهتر
به خودم سختی بیشتری بدم! والبته همه اینها در حد نظر هست و
من خواستم انتخابهام رو دسته بندی کنم که دوستان بهتر راهننمایی ام کنند