وحید جان ما مخلصیم تو این فروم فکر کنم فقط من و نوید پنتاکس دیجیتال داریم ... خب کارم سخته خداییش یه برند و یک نفر!آقای میلانی هم همیشه این دوربینهای تاریخ گذشته رو پیشنهاد میدهند, خب معلومه که طرف جا میزنه دیگه!
خب آخه دلیل داره!
دوستان میان میگن با 450 تومان چی بخرم بعدش من فکر میکنم جداً با 450 می خوان خرید کنن.
اولین بار صرفا جهت کمک به یکی از همین دوستان (و البته کنجکاوی خودم) به یکی از جاهایی که نیکون و کنون می فروشه و یک سونی سنتر و سیگل زنگ زدم ... دو سه تاشون گفتن آقا همچین قیمتی باید یک اسالآر لایک بخری که از اس الآر بهتر هم هست! دیدم نیکون و کنون ندارن سیگل گفت دارم اما 6 مگاپیکسله ... منم معرفی کردم حالا اینکه اسم تاپیک 450 توامنه و بعد سر از 550 و 600 در میارن دوستان و تازه از فروشگاه که در اومدن میبینن کلی خرت وپرت اضافه هم بهشون فروختن(معمولا اندازه 80 تومن بعدش هم 20 تومان تخفیف روش میدن!) صحبت دیگریه
تازشم چند بار بحث دوربین قدیمی و جدید شده توی تاپیک ها و معرفی در سال 2005 و 2006 به تنهایی که ایراد محسوب نمیشه فقط باید دید با بودجه محدود بهترین انتخاب چیه! حالا من درست نمیدونم همین دی 60 نازنین کی به دنیا اومد ...
وگرنه امروز قیمت K200 pentax رو تو تاپیک آخرین قیمت دوربین های پنتاکس زدم ... 785000 با لنز 200-28 و گریپ و کیف و مموری چونه بزنی یه باطری شارژرم میشه گرفت! با لنز 55-18 هم 645000 ! خب مگه بده؟
پ ن : والا من واسه همین تاپیک که الان توشیم بدون اغراق 2 ساعت وقت گذاشتم حالا آقا فرهاد هم گذاشته آقا وحید هم همینطور روزبه و دیگران .... سرجمع ببینید چقدر وقت گذاشتیم؟ منتی نیست من خودم هم توجه و دقتم بیشتر شد وآگاهیم رفت بالا . اما گاهی حس میکنم آنقدر این مساله کش پیدا میکنه تا دوستان اون چیزی که خودشون میخوان از دهن یکی بشنوفن! و برن خرید کنن. میرسیم به همون جمله معروف : من اگر عکاس باشم با قوطی کبریت هم عکس میگیرم چه برسه به D60 1000D k100D و .... حالا هی بگیم این بده اون خوبه