آقا یعنی واقعا شما توی این صفحه عملکرد نیکون رو از کانن و پنتاکش بهتر می بینید؟
عملکرد بهتر در ایزوی بالاتر یعنی حفظ جزئیات و شارپنس و کم بودن نویز.
عملکرد بسیار خوب یعنی نتایج کانن و پنتاکس.نیکون عملکرد خوبی داره.
برای اینکه خارج از بحث نشه::biggrin:
دوست عزیز اگر قصد خرید کانن 1000D رو دارید به نظرم یکبار حتما حتما از نزدیک ببینیدش و باهاش کار کنید.و هم چنین خوش دست بودنش رو با نیکون d60 مقایسه کنید.
به نظر عده ای از دوستان نیکون خیلی خوش دست است.و عده ای هم می گن کانن خوش دست تر است.این بستگی به نظر شما داره.
می گم حتما چون مسئله ی خیلی مهمی است.
With my lovely Fuji S200 EXR
دوست من
كاش حداقل لينكي كه گذاشتمو با دقت بيشتري مطالعه ميكردي بعد پست ميزدي.
تو همون خط اول نوشته: d40 با حفظ جزييات عملكرد خوبي در 800 و 1600 داره ولي باز نه به خوبي پنتاكس k100.
بنا براين بسادگي درميابيم قصد من مقايسه اينها نبود!
خواستم در جواب اون قسمتي كه قرمز نشون دادم بگم كه سنسور سوني عملكرد خوبي داره و حضور اون در دوربينهاي نيكون به هيچ وجه نميتونه نقطه منفي براي انتخاب نيكون باشه.
عزیز جان، من به جناب نیکون اهانت نکردم، مطمئنا d40 نسبت به دوربینهایی که از سنسور مشابه سونی استفاده میکنن بهتر عمل میکنه. اما خودتون تو این صفحه ای که لینک دادین به تفاوت نیکون و کنون دقت کنید.
مقدار و فرم نویز کنون جوریه که میشه بدون از دادن جزئیات زیاد، اصلاحش کرد. اینو به عنوان کسی که 15 سال در زمینه گرافیک و تصویر کار میکنه میگم. که البته این نویز باز هم در 1000d کمتره که حتی با فیلتر نویز خود دوربین هم در بسیاری از موارد قابل اصلاحه.
ویرایش توسط nDman : Sunday 30 August 2009 در ساعت 18:02
سلام
ميگه 10000 شات كار كرده.چطوره؟
با توجه به نظراتی که دوستان با تجربه در اینجا دادن شاید نظر دادن من بی تجربه خیلی با معنا نباشه
ولی من فکر می کنم به عنوان خرید اولین دوربین SLR جدای مسائلی همچون خرید خود دوربین و مسائلی همچون خوش دست بودن و مسائلی از این درجه اهمیت فکر می کنم مساله انتخاب برند به عنوان خرید اولین دوربین SLR مهمتر باشه.
باید ببینید بعد از خرید این دوربین ، در صورت قصد هزینه مجدد برای عکاسی آیا در آینده قصد خرید تجهیزات جانبی و لنز و فلاش و امثالهم دارید و یا بلافاصله قصد تعویض دوربین. اگه دومی باشه شاید انتخاب برند در این مرحله از اهمیت بیفته ولی اگه اولی فکر می کنم بهتره الان ابتدا به انتخاب برند فکر کرد.
من خودم مدتیه تصمیم دارم یه دوربین بگیرم ( که البته به علت بالا پائین رفتن بودجه ای که در نظر گرفتم تا الان میسر نشده) به عنوان مثال از بین d5000 و 500d به این نتیجه رسیدم که اون مواردی که برام مهمتره تو d5000 و البته d90 قویتره ( نه اینکه در کل 500d ضعیف تر باشه بلکه در برخی موارد خاص که برای من مهمتره)، ولی با ملاحظه برخی موارد دیگر که ربطی به خود دوربین نداره و به برند برمی گرده مثل لنز و دوربین های کلاس بالاتر موجود در برند و (البته باز اون جبنه هایی که برای من شخصا مهمتره... ) به این نتیجه رسیدم که با وجود اینکه به لحاظ خود دوربین در این مرحله d5000 رو بهتر دیدم ولی انتخاب برندم کنون هست پس نتیجه نهاییم 500دی خواهد بود.
فکر می کنم برا هر کس دیگه ای هم که اولین SLR خودشو می خواد بگیره و در مرحله بعدی هم قصد خرید تجهیزات جانبی داره انتخاب برند مهم تر از مسائلی مثل خوش دست بودن است. چرا که شاید انتخاب برند ارزش اینو داشته باشه که قید یه سری مزیت ها همچون خوش دستی رو بزنه آدم
آقا کی گفته سری xxxD کنن شاسی فلزی داره؟؟ بکار بردن یکی دو قطعه فلزی در ساختار دوربین که معنی شاسی رو نمیده!
بعدش هم کانن عوام فریبیی نکرده, طرفدارانش....
آقای میلانی هم همیشه این دوربینهای تاریخ گذشته رو پیشنهاد میدهند, خب معلومه که طرف جا میزنه دیگه!
ولی انصافا ً K200D و Km هم گزینه های خوبی هستند, بخصوص K200D با آن گریپ و متعلقات! که از نظر استحکام و عایق بندی بدنه و یک سری امکانات دیگر ( DNG و فلاش وایرلس و ...) در این کلاس و با این قیمت بی رقیب است.
اولمپوس 620 را هم من در بازار دیدم, کیت دو لنزی اش بود, قیمت دقیقش یادم نیست.
هر چند که شما ظاهرا ً انتخاب خودتان را انجام دادین....
فرهاد حسيني
خب من شاسی را با اسکلت اشتباه گرفتم, معذرت میخوام.