سلامجناب ميلاني
درسته كه دوربين فقط كنن و نيكن نيست ولي فكر نمي كنم يك دوربين 6 مگاپيكسلي توليد حدود 3 سال و نيم پيش (Pentax K100D) هم توصيه ي مناسبي براي خريد باشه به ويژه اينكه در مقايسه با D60 و 1000D نه تنها هيچ ويژگي قابل اشاره اي نداره بلكه فاقد امكان لايو ويو در مقايسه با كنن است. اميدوارم به لرزشگير بدنه به عنوان برتري اشاره نكنيد.
(تو پرانتز بگم که نه من و نه هیچ کدام از سایر دوستان نماینده پنتاکس و کنون و ... نیستن یک وقت برای دوستانی که تازه میان تو فروم سوئ تفاهمی نشه)
آقا فرهاد عزیز بنده ارادتمند شما هستم .ممنون از لینک راهگشایی که ارائه داید.
تو همون لینک در مرحله اول میبینیم که هیچ ویژگی هیچکدام از دوربین ها نه سبز شده و نه قرمز یعنی هیچکدام نه از بقیه چندان بیشتره و نه چندان کمتر
اما چند نکته:
بنده لرزش گیر بدنه رو علی رغم کارا بودن حسن محسوب نمیکنم و در مقابلش مگا پیکسل 10 در مقابل 6 رو هم حسن نمی دونم و می دونم که شما هم (با توجه به شرایط و ابعاد چاپ) نظری غیر از این ندارید.
موارد دیگه ای هم هست که از همون لیک فرهاد خان نقل میکنم : (راست کنون 1000 دی -وسط pentax 100D - چپ نیکون دی 60 )
Multi-CAM530 TTL 11-area AF Multi-BASIS TTL, 7 focus points
11 نقطه فکوس در مقابل 7 تای کنون البته توضیحات سیستم فکوس دی 60 قبلا تو تاپیکش بحث شده بود که قابل دسترسی است
در زیر هم تعداد گزینه های وایت بالانس
Six positions plus manual 8 positions, plus manual 6 positions & manual
در مورد تنظیمات فلاش
Auto, Red-Eye, Slow, Red-Eye Slow, Rear curtain Auto, On, Off, Red-eye reduction Auto, On, Red-eye reduction, Off
که نیکون دی 60 حالت اسلو سینک هم داره
تنظیمات EV
-5 to +5 EV in 1/2 or 1/3 EV steps -2 to +2 EV in 0.5 or 0.3 EV steps -2 to +2 EV in 1/3 EV or 1/2 EV steps
که پنتاکس تنظیمات دقیق تری رو ارائه میده در مقابل نیکون شدت بیشتری داره
سیستم نورسنجی که واقعا نمیدونم کدام بهتره اما ندیدم کسی از هیچکدام شکایت داشته باشه
سرعت عکاسی پیاپی که کنون و نیکون 3 و پنتاکی 2.8 در ثانیه هست و فکر کنم به همین دلیل هم پنتاکس نیازی به مموری SDHC نداره ؟
در مورد باطری : پنتاکس از 4 باطری قلمی AA استفاده میکنه ولی نیکون و کنون خیر
کراپ فکتور کنون 6/1 و اون 2 تا 5/1 در مورد سنسور :سنسور دی 60 و کا 100دی مسلما یکسان نیست اما فکر کنم هردو ساخت سونی باشه نه؟
در باره مقاومت و استحکام و طراحی بدنه اجازه بدید به شدت از پنتاکس دفاع کنم!
باز نقل از دیپریویو
The K100D's body is the now familiar re-enforced ABS plastic but under the skin there is a stainless steel chassis (image below), not that dissimilar to that of the K10D.
کیفیت کمی بهتر لنز کیت پنتاکس هم میتونه لحاظ بشه.(منبعش یادم نیست اما دیگه انقدر تکرار شده که متواتر محسوب میشه! تو همین دی پریویو و .. میشه پیداش کرد)
در ضمن قابلیت استفاده پنتاکس از تمام لنزهای قدیمی که برای این برند ساخته شده = امکان خرید یک لنز ماکروی زوم یا پرایم (اتو هم ممکنه پیدا بشه) دست دوم که همین الان داره تو ناصرخسرو خاک میخوره به قیمت زیر 100 هزار تومان.
و در پایان کافیه قیمت ها رو هم مقایسه کنید.
با عرض پوزش از دوستان به دلیل اینکه عرایضم توضیح واضحات بود اما فکر کردم برای انتخاب دوستمون مفید باشه.