سلام
چقدر لذت بخشه وقتی خرج کردن مقداری پول به شما محول می شود!
تجهیز نمودن واحد عکاسی یک مجتمع چاپ به بنده محول شده است. بودجه در نظر گرفته شده در حال حاضر 10 میلیون تومان است. بنده پیشنهاد 20 میلیون تومان را داده ام (از آنجایی که مجتمع نسبتاً بزرگی است و کارهای بزرگی هم انجام می دهد) فعلاً به 12 هم راضی شده اند.
هدف عکاسی تبلیغاتی برای چاپ های کوچک و البته بزرگ و گاهی خیلی بزرگ است. (مثلاً بیل برد های فرودگاهی یا اتوبانی)
عکاسی هم از اجسامی از اندازه یک پیچ تا یک یخچال فریز ساید بای ساید صورت خواهد گرفت و بعید است جسم بزرگتری عکاسی شود.
همین جا اعلام کنم که پیشنهاد من Pentax 645D است ! ;) اما امکانش نیست و چیزی از پول باقی نمی ماند! پس به دنیای واقعی برمی گردیم:
لوازم مورد نیاز :
بادی فول فریم
لنز ماکرو (در فوکال های واید و تله)
لنز معمولی (فوکالش را شما با توجه به برند پیشنهاد بدهید)
ست فلاش (از آنجایی که نور پردازی های هنری و با دیافراگم باز هم انجام خواهد شد با قابلیت کم کردن نور مثلاً تا 64/1 یا بیشتر )
لوازم نور پردازی و دیفیوزر
میز نور و خیمه پایه فون
یک سه پایه خوب
شاید یک یا دو فلاش هات شو که کمی به برندش هم بستگی دارد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یادداشت هایی دارم اما اعلام نمی کنم که نظر دوستان را بدانم. روی 3 برند کار کرده ام و لی هنوز سرگردانم.
لطفاً پیشنهاداتان را بعد از فکر کردن کافی و به صورت لیست اعلام کنید. در پایان هم دلیل انتخاب برند (فارق از تعصبات رایج ) را بفرمایید. هم در مورد فلاش و هم در مورد دوربین و لنز ها .
بودجه برای مدیوم فرمت کافی نیست و با خرید دوربین چیزی برای لوازم باقی نمی ماند وگرنه خوشحال می شدم که روی مدیوم برنامه ریزی کنم.
اگر در این حین بودجه افزایش یافت خبر می دهم اما احتمالش کمه. ممکنه در آینده امکان خرید لوازم بیشتر باشه اما فعلا پول رو همان 10 الی 12 در نظر بگیرید.
با تشکر