خوپ حالا بهتر شد
دوربینهای فول فریم عمر مفید بیشتری از لحاظ ماندگاری در بازار دارند ولی وزنشان هم زیاد است لنز های هم که برایشان موجود است عموما لنزهای گران قیمت باکیفیت عالی و متاسفانه سنگین هستند این را هم در نظر داشه باشید که هنگام فروش بسته به نوع کارکرد در خرید های چند میلیون تومانی ممکنه افت قیمت چند صد هزار تومانی خیلی طبیعی باشد .
من با این اوصاف بادی کنن 5D Mark II به همراه لنز 24 105 ( عموما فشن و خانواده تا حدود ی جهانگردی و طبیعت ) و 100 400 ( برای کار حیاط وحش ) لنز ماکرو 100 با دیافراگم 2و8 ( ماکرو و پرتره ) البته لنزهای پرایم برای مصارف خاص هم هست که میشه پیشنهاد داد قیمت این بسته پیشنهادی که کیفیت خوبی به شما میدهد حدود 6800000 تومان میشود البته شما نیاز به یک فلاش دارید (چون دوربینهای فول فریم دارای فلاش داخلی نیستند ) حدود 500000 تومان
و یک سه پایه با هد که توان نگه داری تجهیزات شما را هم داشته باشد حدود 400000 تومان از برند مانفرتو
دوست عزیز بدنه دوربین به همراه لنزهای پیشنهاد شده از بهترین و خوش نام ترین ها هستند همین طور سه پایه و فلاش که در فروش خیلی راحت و با کمترین افت بتونید بفروشید . من فکر میکنم کیف تجهیزات را باید خودتان انتخاب کنید من در کل مارک لوپرو را پیشنهاد میکنم اندازه و سایز کیف را باید بعد از خرید تحهیزات بسته به جای که نیاز دارید انتخاب کنید این تجهیزات برای شما حدود 8 میلیون تومان هزینه خواهند داشت البته برای پرنده گرافی رنج 400 میلیمتر ممکن است کم باشد و شما مجبور به خرید لنز پرایم 600 میلیمتر F4 شوید که مجبورید از خارج تهیه کنید یا سفارش دهید بیارند که قیمت حدود 8 میلیون تومان خواهد داشت دراین صورت شما ممکنه 16 میلیون تومان هزینه کنید .
پی نوشت : تا من پاسخ بدهم جناب مرادی با پیش فرض قرار دادن اولویت عکاسی حیات وحش پیشنهاد خوبی دادند اون رو هم حتما باید مد نظر گرفت