سلام جناب نادر
لنز 70-200 f2.8 IS بسیار عالی است ( به قول شما باقلوا ! )
ولی از کی تاحالا همه کاره است آن هم روی بدنه کراپ دار.
اما نظر
شخصی من
من این شیوه که مثلا شخصی محدودیت بودجه نداشته باشد بعد به او بهترین ها پیشنهاد بدهیم خیلی نمی پسندم.در خوب بودن تمام پیشنهادات شکی نیست، چون بهترین ها را پیشنهاد داده ایم :)
اما فکر میکنم آرام آرام حرکت کردن و به صورت تدریجی به تجهیزات اضافه کردن خیلی بهتر است. (به نظرم شیرین تر هم هست )
جناب پویا مجد
در مورد دوربین های SLR باید بدانید متاسفانه دوربین های SLR و تجهیزاتشان خیلی سبک نیستند(حداقل با تکنولوژی موجود). عموما برای کارهای خاص به صورت تخصصی باید از لنزهای متفاوت استفاده کرد. و همین یعنی تجهیزات بیشتر و وزن بیشتر.(من هم مثل شما به تجهیزات سبک بسیار علاقمندم)
من پیشنهاد میکنم یکی از دوربین های زیر را تهیه کنید. مدتی با آن عکاسی کنید. اگر به هر دلیلی از عکاسی با دوربین های SLR خوشتان نیامد میتوانید به راحتی آنها را بفروشید و به مدل های Compact پیشرفته و یا SLRLike ها فکر کنید.
با توجه به فاکتور کیفیت - وزن - هم پوشانی لنز کیت با دوربین های فعلی تان ، فروش راحت تر و ...
Leica D-LUX 2 : 28 to 112 mm (35 mm equivalent).
Canon g10 : 28-140mm (35 mm equivalent).
Canon 550D + 15-85
یا
Nikon D90 +18-105
اگر پس از مدتی احساس کردید مثل اکثر دوستان علاقمند به عکاسی به SLR ها دل بسته شده اید
میتوانید با خیالی آسوده و همچنین تجربه ای بیشتر لنزها و تجهیزاتی که دوستان معرفی کردند را به مجموعه خود اضافه کنید
شاد باشید