ممنونم
اين دوربين رو براي مصرف خانگي ميخوام. عكس هاي با كيفيت خوب مد نظرم هست و بودجه اي كه مد نظر گرفتم حداكثر 300 هست. طي سرچي كه توي سايت ها كردم اين دوربين حول و حوش 300 هست. مشخصاتش هم خوب هست.
در كل نظرتون در مورد اين دوربين چي هست؟
ارادت
ممنونم
اين دوربين رو براي مصرف خانگي ميخوام. عكس هاي با كيفيت خوب مد نظرم هست و بودجه اي كه مد نظر گرفتم حداكثر 300 هست. طي سرچي كه توي سايت ها كردم اين دوربين حول و حوش 300 هست. مشخصاتش هم خوب هست.
در كل نظرتون در مورد اين دوربين چي هست؟
ارادت
اگه این قیمت میدن که دوربین خوبیه و کیفیتش هم نسبت به مدلش خوبه و زوم خوبی هم داره .
البته اگه اختلافش با 230 حدود 10 تومنه برای داشتن GPS ارزششو داره که 230 بگیری چون اطلاعاتی که رو عکس میگذاره یه زمانی میبینی که خیلی به درد میخوره.
البته خیلی FUJI 550EXR رو بهتر میدونن که به خاطر مشخصات بهترشه ولی از موقعیکه دیدم تو عمل 220 و 230 کیفیت بهتری دارن بیشتر نظرم برگشت رو کنون .
بازم اونهایی که خریدن و دارن شاید بهتر بتونن کمک کنن.
دوست عزيز فكر كنم شما اين مدل رو با مدل SX اشتباه گرفتيد
اين دوربين مدل HS هست
IXUS 220 HS زومش 5 برابر هست ...
در اونصورت IXUS 300 یا 310 گزینه مناسبتریه
سلام دوستان
من پس از گشت گذار زیاد در اینترنت میخوام Fujifilm FinePix S4000 بخرم
اما چون اصلا از دوربین چیزی نمیدونم میخواسنم یه مشاوره بهم بدین که این دوربین خوبه یا نه؟
من نهایتا 350 تومن بدون وسایل جانبی واسه دوربین میخوام هزینه کنم و به اس 4000 رسیدم
چون هم زوم قوی واسم مهمه هم کیفیت عکس که رنگ ها واقعی باشه
لطفا کمکم کنید این دوربین خوبه یا نه اگه با این پول میشه بهتر خرید بگید
تا دو روز دیگه حتما باید دوربین بخرم
ممنون
دوربین خوبی هست با امکانات کافی اما ضعف بزرگ این دوربین پایین بودن جزئیات است
اگر نمای ظاهری عکس برایتان مهم است کاملا شما را راضی می کند اما اگر از آن دسته افرادی هستید که به عکس اهمیت خاص میدهید و دوست دارید با برنامه ای مثل فتوشاب عکس خود را پردازش و یا کراپ کنید کاملا تاسف خواهید خورد
در این رنج هزینه دوربین f550 EXR با وجود داشتن ابعادی کوچکتر خیلی بهتر از s4000 عمل می کند ولی قیمت گرانتری هم دارد در همان حدود 350 هزار تومان است
اما به تازگی دوربین SX230 خوش قیمت شده است و کاملا برتری کلی محسوسی نسبت به هر 2 مدل فوق دارد و اگر میتوانید حدود 380 هزار تومان هزینه کنید این دوربین پیشنهاد اول خواهد بود
من همیشه برای دوربینم فیلم کونیکا میگرفتم ولی یکبار بر حسب اتفاق فوجی گرفتم فقط شانس آوردم برای تولدی چیزی نگرفته بودم . عکساش خیلی غیر طبیعی و متمایل به زرد بود .
امیدوارم دیجیتالاش اینطوری نباشه