سری Sx چطوره؟
سری Sx چطوره؟
سری sx و آن هم مدل Powershot SX 130 با قیمت 300000 تومان انتخاب مناسبی است
مزایا:
کیفیت و رنگ فوقالعاده در این کلاس
لنز زوم 12X نوری همراه با لرزشگیر که هم برای عکاسی و هم فیلمبرداری روی دست به خوبی عمل میکند
ویدئوهای 720p HD بسیار باکیفیت همراه با صدای استریو
گزینههای مختلف خودکار برای کاربرد بسیار ساده خانگی
تنظیمات تمام دستی برای علاقمندان مشتاق به نوردهی دستی
فلاش بازشوی پرقدرت
قیمت بسیار مناسب در این کلاس
معایب:
سرعت عملکرد پایین خصوصا در عکاسی پیدرپی
فقدان دکمه اختصاصی برای ویدئوها
فقدان خروجی HDMI برای ویدئوها
نمونه عکس و فیلم آزمایشی دوربین را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید
http://www.mediafire.com/?5i8mragluwayg8k
با سلام:
با داشتن سیستم exr ، لنز واید 24mm ، سوپر زوم ، فوکوس خودکار سریع، gps. انتخاب اول Fujifilm F550EXR
Canon PowerShot SX210 IS سوپر زوم و بدنه ای زیبا
sx130 is دوربینی که امتحانش را پس داده و کیفیت راضی کننده ای دارد( مشکل داشتن باطری قلمی)
منظور از سوپر زوم داشتن زوم بالاتر در بین سری کامپکت ها.
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام
ماکزیمم با 300 هزار تومان چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنید؟
طرح بسیار زیبایی داشته باشه-کوچک باشه-واید نسبتا خوبی داشته باشه-حتما لیتیومی باشه-کیفیت فیلمبرداری مناسبی داشته باشه
با سپاس
درود
اگر سقف بودجه روی همین 300 تومن محدود شده ، Fujifilm FinePix Z900EXR انتخاب خوب و مناسبیه . در صورت افزایش بودجه به 340 تومن هم ، گزینه ی بهتری با نام Fujifilm FinePix F500EXR در اختیار خواهید داشت .ماکزیمم با 300 هزار تومان چه گزینه ای رو پیشنهاد میکنید؟
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
من نیز در این حد پول دارم گزینه دارم s4000 فوجی ---- 120l نیکون ------ hs10 فوجی --- sx210 کنون ----
راهنمایی فرمایید اگر گزینه دیگری دارید بفرمایید
2 تا از دوستان که از این فوجیهای سوپر زوم ارزونقیمت سری S گرفته بودن اصلا از کیفیت عکساش راضی نبودن فکر کنم اینجا هم اغلب به همین نتیجه رسیدن . اما مدلهای HS10 , 20 قضیشون جداس اگرم میخواهید فوجی ارزون بگیرید F500 گزینه مناسبتریه.
سلام
دوستان نظرتون در مورد دوربين Canon Ixus 220 HS چي هست؟
تا 300 تومان گزينه بهتري هم توي كنون، نيكون و سوني داريم؟
ممنون
کاش معیار های انتخابتون رو اعلام میکردین که دوستان بتونن کمک کنن و گرنه هر کس سلیقه و کاربری خودشو داره و همچنین حد انتظاری که از قابلیتهای مختلف دوربین دارید و همچنین اگه به برند و ظاهر خاصی علاقه دارید رو اعلام کنید .
تا اونجایی که میدونم این دوربین قیمتش بیشتر به 400 نزدیکه تا 300