دوستان با 400 تومان چه دوربینی میشه خرید که هم فیلمبرداریش خوب باشه و هم عکسبرداریش... مدت زمان فیلمشم زیاد باشه...
متاسفانه مدیران کم تجربه بدون اینکه اطلاع بدن تاپیک منو حذف کردن نمیدونم واسه چی!!!
یکی از دوستانم می خواهند تازه عکاسی رو شروع بکنند و ... می خواستند بیایند سراغ دوربین های حرفه ای که من فعلا چون اصلا حتی با دوربین های دیجیتال کامپکت هم عکاسی نکردند پیشنهاد کردم که فعلا از یه کامپکت جمع و جور شروع کنند تا بعد نسبت به علاقه بعد از آشنایی مقدماتی بروند سراغ دوربین حرفه ای
پیشنهاد خودم کانن sx210 بود (چون خودم sx200 قبلا داشتم ازش هم راضی بودم در حد آماتوری و عکاسی خانوادگی و ثبت خاطره نسبتا خوب بود و فیلم برداریش هم خیلی به نسبت قیمتش خوب بود فقط یه مشکل داشت که زود اپتیکش حین فیلم برداری کار نمی کرد که توی 210 این مشکل حل شده و جدیدا برای یکی دیگه از آشنا هامون خریدم براشون)
با این که اماتوری هستند و... و خیلی رفتار نویزی براشون مهم نیست و شاید بیشتر براشون زومش مهم باشه و در کل با این حدود قیمت 350 تومن (حالا کمی بیشتر یا کمتر) پیشنهاد دوستان چی هست؟ (هم بنده و هم ایشون کلا از کانن خوشمون میاد! حالا هرچند توی کامپکت ها خیلی فرقی نمی کنه در کل پیشنهادات بهتر از دیگر برند ها هم باشه ممنون میشم)
الان sx230 حدود چه قیمتی هست؟ (من 1 ماه پیش یه sx 210 خریدم شیراز 320 تومن با وسائل دیگه اش شد 350 تومن) بعدش این اختلاف قیمت sx210 با sx230 واقعا در کارایی برای یه آماتور تفاوت داره و یا اینکه برای سطح چنین فردی لزومی نداره؟
با تشکر
برتری های sx230 بر sx210 :
سنسور نوع cmos
2 مگاپیکسل کمتر یعنی خروجی بهتر و نویز کمتر
پردازشگر قوی تر
فیلم برداری fullHD نسبت به 210 که HD هست
و مجهز به GPS
هر دو مشکل بیرون زدن فلاش را دارند که ...
نمی دانم تفاوت قیمت چقدره ولی بنظر کیفیت عکس ها در 230 خیلی بهتر باشه
برای اینکه اما و اگری تو کار نباشه بنظرم همین جدیده رو بگیرین بهتره
حمید رضا خاقانی
سلام دوستان با بودجه حدود 300هزارتومان چه دوربين عکاسی که کامپکت و Full HD هم باشه میشه خرید