دوست عزیز نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست. سوالتان را در این تاپیک دنبال کنید.
Printable View
سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید یک دروبین دیجیتال تا قیمت 200 هزار تومان دارم-من قصد یادگیری عکاسی ندارم فقط برای ثبت لحظات (اعم از مسافرت وتفریح و....)دارم-دوربینی می خواهم که کیفیت عکس عالی داشته باشدودر نور کم هم عکسی خوبی بگیرد وکیفیت فیلم مطلوبی داشته باشد من خودم چند مدل انتخاب کردم می خواهم بدانم نظر شما چی هست--
1-canon A1000 is
2-canon A720 IS
3-canon A590 is
4-fujifile J120
اگر شما پیشنهاد بهتری دارید ممنون می شوم-------
من منتظر جواب هستم------
متشکر----
در دوربین150w fujifilme می شود از مدلj120 نیز استفاده کرد که با اون مدل پیشنهادی شما تقریبا یکی است---
من خودم شخصا تاکیدم بروی a720 is وa590 is است---من الان قیمت a720 ia را نگاه کردم 225هزاز تومان بود(در مشهد)-که یکی برام زیاد است----حلا بین a590 is,nikon p60 ,fujifilme j120 کدام از هر لحاظ کیفیت عملکرد بهتری دارند-----متشکر
دوستان عزیز تازه وارد، تمام لینکها باید در تگکد باشند والا پست حذف میشود.
سلام--من چند روز دنبال خرید a720is گشتم ولی پیدا نکردم میگفتند که تولید ان متوقف شده اگر من انو بخرم مشکلی پیش نمی اید ---
در عوض اگر پیدا نکردم می خواهم یکa590is بگیرم-- توی مشهد قیمت ان 265 هزار تومان بود ولی من چند سایت فروش دوربین نگاه کردم 145 هزار تومان بود می خواهم چند سایت معتبر که امتحان خود را در زمینه فروش پس داده اند به من معرفی کنید تا شفارش بدهم برام بیارند------متشکر
آقایون اساتید من تاپیکو خوندم
اما خدا وکیلی بهم حق بدید که نه تنها راهنمایی نشدم بلکه گیج شدم
دوستان خواهش میکنم یکی یه جواب واضح بده اخه من چی بخرم؟
ا570 خوبه اما خوب وقتی که نیست از کجا بیاریم؟
بدش دوستان میتونید بگید چراa1000با 10mرا قیمتش اینقدر ارزونه؟
دوستان فکر کنم رفتند مسافرت----:biggrin:
سلام
این اولین پست من تو این فروم هست
میخواستم اینجا با کمک دوستان یک دوربین زیر 200 تومن انتخاب کنم برای مصارف خانگی و کل پست های این تاپیک رو خوندم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم - از پست های دوستان متوجه شدم که دو مدل دوربین رو بیشتر از همه پیشنهاد کردند کانن 590 و یک مدل پاناسونیک
عکس های آ 590 رو دیدم عمق میدان رو بخوبی پوشش میداد و میشد گفت که از این نظر کارش خیلی خوب بوده ولی تو همه عکسها یک نکته منفی دیده میشه و اون اینه که لبه اجسام رو خوب در نمیاره و کلا تصاویرش شارپ نیستند انگار که از پشت شیشه دارید به تصویر نگاه میکنید یا با نرم افزار خواستید روی تصویر افکت بزارید با توجه به عکسهایی که با دوربین های آنالوگ گرفتم میتونم بگم که اونا یه سرو گردن از این بالاترند {تصحیح شد}
عکسهای پاناسونیک - فکر کنم مدلش lz8 بود - که لینکش تو پست یکی از دوستان بود رو هم دیدم - عکسها شارپ بودند و لبه های اجسام رو هم بخوبی در آورده بود ولی مشکل عمق میدان داشتند یعنی منظره پس زمینه عکس تار تر از موضوع عکس بود
راستی نظرتون در مورد کانن آ 1100 و آ 2100 چیه؟ یه جا قیمت 185 زده بودن تو گوشی شاپ هم زده 225
سلام
دقیقا" منظور شما از مشکل عمق میدان چیه؟
اینکه بتوانیم بکگراند را از سوژه به وسیله کاهش عمق میدان جدا کنیم، در واقع مطلوب اغلب کاربران است و خیلی وقتها پولهای زیادی را برای داشتن همین عمق میدان کم خرج میکنند.
در مورد تفاوت عمق میدان در عکسهای دو مدل فوق، با توجه به سایز سنسور مشابه و سایر مشخصات که تفاوت چندانی با هم ندارند، احتمال اینکه یکی از آنها توانایی داشتن عمق میدان کم را داشته باشد و دیگری نداشته باشد، منتفی است.
در این رده از دوربینها اغلب در حالت ماکرو میتوانید به عمق میدان کم دست پیدا کنید، در سایر حالتها تقریبا" ممکن نیست.
اگر هم علاقه ای به عمق میدان کم ندارید و میخواهید تمام عکس (از نزدیک تا دور) واضح و شارپ باشد، کافیست در مد A دیافراگم بسته تری را انتخاب کنید.
:)
با احترام باید بگم که وقتی از عمق میدان صحبت میکنم بمعنی اینه که میدونم اون چیه و همینطور میدونم که چطور میشه عمق میدان رو بدست آورد یا در تصویر تار کرد و کارکرد اون رو هم میدونم با این حال از راهنمایی شما متشکرم
بهر حال نمیخوام بحث به حاشیه کشیده بشه فعلا چیزی که برام مهمه اینه که بتونم یه دوربین خوب زیر 200 پیدا کنم بهترین مدلی که نیازم رو برطرف میکنه فعلا همین آ 590 هست ولی همونطور که گفتم لبه اجسام توی عکساش محو هستند و سطوح یک حالت مخملی دارند - اگر راهی داشته باشه که این اشکالات رو با تنظیمات دستی یا به نحو دیگه ای رفع کنم همین امروز اونو میخرم
البته یک مدل از سونی w130 هم اینجا پیدا کردم با قیمت 180 و اینجا با قیمت 240 که عکسهای خوبی میگیره و لرزش گیر هم داره ولی تنظیمات دستی نداره که برام مهمه
اگر راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
سلام--من امروزa590is را گرفتم اما منو فارسی ندارد وراهنمای ان انگلیسی است از کجا می توانم راهنمای انرا چه بصورت فایلpdf یاword بصورت فارسی پیدا کنم لطفا من را راهنمایی کنید------متشکر
بالاخره با توجه به نظرات دوستان و تجربیاتی که با چند مدل دوربین کنون و سونی کسب کردم یک دستگاه a1000is خریدم و از خریدم بسیار راضی هستم - از همه شما که کمک کردین ممنونم :)
عکسها بسیار با کیفیت تر و شفاف تر از a590is هستند و از اون نویزها بخصوص در ایزو های بالای 200 خبری نیست (تا ایزو 800) هم چنین لبه های اجسام مثل a590is محو نیستند - با a1000is و ixus980is و sony w130 در یک موقعیت عکس گرفتم - قاعدتا باید دوربینهای 8 و 10 و 14 مگ با هم خیلی متفاوت باشن ولی جالب بود که این تفاوت بقدری کم بود که میشد از اون صرفنظر کرد - از لحاظ کیفیت تصویر دو مدل کنون در یک رده قرار میگرفتند و حتی با زوم روی تصویر (تا حد نمایش نویز ها - چه روی ال سی دی و چه روی مانیتور ) نمیشد بین اونها فرق زیادی قائل شد. تفاوت اساسی بین این دو دوربین بدنه تیتانیوم ایکسوس و محل ساخت یعنی ژاپن و مالزی هست - مدل سونی در عکسهای با فلاش - اشیا در فواصل بیشتر از 4 متر رو از هر دو دوربین کنون بهتر نشون میداد ولی در عکسهای بدون فلاش شفافیت و کیفیت رنگ کنون بهتر بود.
از اونجا که ایکسوس دو برابر اون دوتای دیگه قیمت داره از اینجا به بعد از مقایسه حذف میشه
با توجه به زمان کمی که داشتم نرسیدم زیاد تست رو ادامه بدم ولی یک قابلیت رو از آ1000 و یکی از سونی دیدم که که مختص خودشون بود
دوربین سونی قابلیت تشخیص لبخند رو داشت - کنون قابلیت زوم بزرگتر روی یک چهره در بین چند چهره
از اونجا که این تاپیک برای راهنمائی خرید هست این موارد رو آوردم تابقیه هم بتونن استفاده کنن :)
سلام کل مطالب این قسمت رو خوندم.
دوستان با همین رنج قیمت دوربینی میخوام که:
لرزه گیر قوی داشته باشه (اخه اماتورم)
همه چیزش Auto باشه تا دستی
باطریش شارژی باشه بهتره تا بخوام باطری بخرم تعویض کنم
کیفیت عکسش تو نور کم و جایی که فلاش جواب نده (مثل لب ساحل) خوب باشه
چشا رو قرمز نندازه
و البته کیفیت تصویر بالا داشته باشه
دو مدل به نظرم خوب اومد
A1000IS
Panasonic LZ8
نظرتون میشنوم ممنون پیشاپیش
سلام
الان A2000IS رو مي شه 190 هزار تومان خريد.
به غير از باتري كه قلمي مي خوره و بايد يك شارژر و باتري هم برايش بخريد (حداقل 15000 تومان براي باتري شارژر و دو باتري سوني) بقيه ي موارد رو پوشش مي ده.
اينجور كه معلوم هست شما مي خواهيد با 900 هزار تومان يك دوربين فيلم برداري و يك دوربين عكاسي بخريد براي دوربين عكاسي من اين لينك كه از سايت ديجي كالا هست رو پيشنهاد مي كنم.دوربينهاي زير 200 هزار تومان رو آورده، در موردشون بخونيد و مقايسه كنيد.
کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/DigitalCamera_Categories.asp?P1=0&P2=200000&MP1=0&MP2=100
نظرتون راجب این چیه
Canon PowerShot SD1200 IS - IXUS 95 IS
در شب عکسای خوبی میگیره و باطری هم لازم نداره.
a2100 هم دیدم مشخصاتش عالیه میگن باطریم روش داره.
بین این دو تا و a2000is موندم.
لطفا راهنمایی کنید
نظرتون راجب sony چیه؟
w210
w220
lumix هم تو این رنج دوربینای 10 مگاپیکسلی داره.
اونا چتورن؟
برای من همونتور که گفتم فلاش قوی برای عکاسی در شب و لرزش گیر خیلی مهمه.
Sony Cybershot DSC-W180
Canon Powershot E1
Olympus FE-20
يا لينك زير
...
تو این قیمت fuji s2000 HD گزینه بسیار خوبیه زوم بسیار خوبی داره (15 برابر) هم HD فیلم برداری می کنه. امکان زوم در حال فیلمبرداری هم داره. لرزش گیر و منظره یاب الکترونیکی و ایزوی 64 تا 6400 و ... فکر کنم حدود 220 اینا باشه قیمتش
با سلام، من پنجشنبه دنبال يه دوربين كوچيك بودم و رفتم جمهوري مدل j120 فوجي رو خريدم. قيمت 200 تومن با گارانتي خود فوجي و يه رم 8 ترنسندم گرفتم 20 تومن. كيفيت عكساش تو ايزوي پايين خوبه، لرزه گير داره، ايزوش قابل تنظيمه و جنس بدنش هم آلومينيومه. من ازش راضي ام.
دوربين S2000 فوجي حداقل بالاي 300 تومنه.
بچه ها نظرتون راجع به fuji a100 &fuji a150 چیه. من دنبال یک دوربین point and shoot ارزان هستم و چندتا عکسی که از اینا دیدم خیلی راضی کننده است
سلام به دوستان گل فروم،
من جدیدا به فکر یک دوربین کامپکتم که همیشه تو جیبم باشه. نمی خوام 200 تومن بیشتر باشه و هر چی ارزون تر بهتر.
برای من از همه چیز مهم تر رفتار نویز و واید بودنشه(از 35 بیشتر نباشه)
خودم canon 1100 رو پسندیدم.
اما مدل هایی هستند مثل:
nikon s230
samsung sl720
...
که دل منو می لغزونه.
خلاصه:
مگاپیکسل 10 به پایین نباشه
وایدش از 35 بیشتر نباشه
قیمت تا 200
تو جیب جا بشه
تله اش از 80 کمتر نباشه
فیلم برداری خوب داشته باشه (30 فریم با 640 در 480 خوبه)
نویزش بد نباشه
با عرض سلام
من میخوام یک عدد لنز ماکرو برای نیکون d90 بخرم. خوشحال میشم دوستان بزرگوار راهنمایی کنند که برای محدوده قیمتی حدود 300-400 وبرای ماکروگرافی از حشرات و گل و ... چه لنزی انتخاب کنم. ضمنا اگر کسی هم لنزی داره که سالمه و کم کارکرد بنده خریدارم
سلام دوستان
میخواستم واسه عکسای خونوادگی یه دوربین بخرم که بقیه استفاده کنن . خودم دوربینم 400D هست
تا 230 40 هم هزینه میکنم
چیزاییکه واسم مهمه ایناست :
1-رفتار نویزی
2- کیفیت عکس
اگه مدلی مد نظرتون هست بهم بگید ممنون میشم
در ضمن دوست دارم نظرتون رو در مورد این دو مدل هم بدونم :
Fujifilm FinePix F60fd ( به خاطر اندازه حسگرش 1/1.6 )
Nikon Coolpix S60
با توجه به اولیت ها تون من هم فوجی ها رو پیشنهاد میکنم:
Fuji F70EXR با سایز سنسور 1/2" و سنسور جدید و مود EXR فوجی که یه سری مزیتها رو به لحاظ نویز کمتر داینامیک رنج بیشتر و کلا عکاسی در نور کمتر داره.
زوم بالایی هم داره . 10x
قیمتش تو بازار نمی دونم چقدره ولی یکی از فروشگاههای آنلاین حدود 260 میده .
F60fd که خودتون فرمودید هم با توجه به سایز سنسورش به نظر دوربین خوبی باید باشه، لنزش هم که نسبتا سریع هست f2.8 و میتونه مزیت دیگه ای برای عکاسی در نور کم باشه ولی با این حال خیلی از رفتار نویزیش در ایزو بالا تعریفی نشده Imaging Resource که نظر مساعدی در این موردش نداره ولی در نتیجه گیری آخرش گفته تا ایزو 400 نتایج خیلی خوبی داره. یه ریویو از Imaging resource :
من باشم با توجه به اولویت های شما مورد اول رو انتخاب می کنم. دوربین جدیدی هم هست.کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/F60FD/F60FDA.HTM
تشکر از دوستان
خودمم نظرم روی فوجی ها هست به خاطر سایز سنسورشون ولی بازم به یک نتیجه واحد نرسیدم .
سایتی رو میشناسید مثل dpreviwe نمونه عکس این دوربین ها رو داشته باشه؟
سلام
ما بالاخره نفهميديم زير 200.000 تومان مي خواهيد يا بالاتر هم مي توانيد برويد. آخه 260.000 تومان 30% (نزديك يك سوم) گرونتر از بودجه ي اعلام شده است.
سلام فرهاد جان
قصد زیر 240 تومان بود ولی اگه دوربین با مشخصات بهتر که ارزش این مقدار هزینرو داشته باشه اشکال نداره به هر حال نمی خوام که هر چند ماه عوض کنم.
در هر صورت اگه خودتون بودید چه مدلی رو برمیداشتید؟
فقط یه نکته مدلی رو که معرفی می کنید لطفا از باطری قلمی استفاده نکنه .
تشکر فراوان
سلام دوستان
از اونجایی که ظاهرا max150 با max200 برابر هست! مجبورم سوالم رو اینجا مطرح کنم...
با بودجه ای در حدود 100 تا 150 تومن چی میشه خرید؟ (دوربین دیجیتال)
نمی خوام زیاد خرج کنم، فقط در حدی که عکس دیجیتال باشه یک دو سه بریزم رو هارد، کیفیت عکاسی در حد خوب باشه... خلاصه اینکه یکم از دوربین موبایل بهتر باشه حله...
فعلا سامسونگ ES55 رو در نظر گرفتم ولی بیشتر مایلم از سری W سونی، یا Canon باشه...
مرسی
من 200 هزار تومان دارم ( شاید کمی بیشتر)
چه دوربین بخرم؟ ( کامپکت) نیکون ؟ سونی ؟ کانن؟ کدومشون تو ایران ساپروت بهتری داره؟
در ضمن با این مبلغ میشه زوم اپیتکال بالای 10 پیدا کرد؟
سلام
یه دوربین واسه استفاده شخصی میخوام تا 200 تومن , میدونم بودجه کمیه ولی چیکار کنم دیگه
خیلی تنظیمات خاصی نداشته باشه , نمیخوام باهاش از کوه و دشت عکس بگیرم فقط عکس برداری از چهره ! قیافه ها توش خوشگل بیفتند lol
کلا چه مولفه هایی رو برای دوربینی که برای عکس برداری از چهره مناسبه وجود داره ؟ مثل تشخیص چهره و تشخیص لبخند ؟
سایز و وزن و قیافه اصلا برام مهم نیست ! فیلمبرداری هم واسم مهم نیست .
من نظر خودم fuji s1500 هست , نظر شما چیه ؟
تاپیک قبلی خیلی قدیمی بود به خاطر همین اینو باز کردم
با اين رنج قيمت Canon بهترين گزينها رو داره که چند تا شون رو دوستان ذکر کردن
سلام
:::love2::::::love2:::
میخواستم من رو برای انتخاب بین w310 سونی و A3000 کانن راهنمایی کنید
با تشکر
:mlaugh::mlaugh::mlaugh::mlau
باتشکر از شما دوست عزیز
:::love2::::::love2::::::love2:::
من خودم هم سونی رابیشتر دوست دارم به همام دلایلی که خودتان اشاره کردید
اما یک مشکلی که در عکس های تمام دوربینهای سونی وجود دارد این است که سایه ها را بیش از حد تیره و سیاه میکند یعنی تضاد بین نقاط تیره و روشن خیلی زیاد است مثلا اگر شما از یک درخت در هوای آفتابی عکس بگیرید شاخ و برگ درخت را سبز و سیاه نشان میدهد و یا اگر از کسی که زیر نور آفتاب ایستاده عکس بگیرید چشم ها و گردن که در سایه هستند خیلی تیره میشوند :::shame on you:::
ودوم اینکه در فضا های سر پوشیده و خانه که نور کمتر است رنگ ها خیلی اشباع و پر رنگ می شوند مثلا رنگ لباسی که قرمز است به سرخی می زند یا رنگ موهای قهوه ای به سیاه تبدیل می شود و این به این دلیل است که اصولا دوربین های سونی خوش آب و رنگ تر از دوربین های کانن عکس می گیرند
با مراجعه به سایت های ریوویو و مقایسه عکس های کنون و سونی خودتان متوجه می شوید
آیا راهی برای رفع این نقایص وجود دارد
اگر راه حلی برای رفع این مشکل باشد من با خیال راحت سونی را انتخاب می کنم چون از کانن باریک تر و کامپکت تر است و بدنه فلزی محکم دارد
:mlaugh::mlaugh:
اگه خيلي كامپكت و جيبي ميخواي برو canon a1100 بگير.
این که یه پیشنهاد بود هر چند که من شهرستانم و اینجا دیگه A1100 تو بازار نیست البته ضخامت و عرضش از آن مدل سونی بیشتر است
ولی در مورد رفع مشکل سونی حرفی نزدید
نمي دونم شما چرا اينقدر به ضخامت توجه داريد؟
آخه ضخامت هميني كه گفتم خيلي كمه حالا اون سوني چي باشه خدا داند.
هر چه دوربين ريز تر باشد احتمال افتادن از دست بيشتر است.
به جاي اين فاكتور به سمت كيفيت بهتر برويد
سلام
معادل W310 در برند كنن دقيقا Ixus 105 يا همان SD 1300 است. اگر اين دو دوربين را روي كاغذ با هم مقايسه كنيد دقيقا همه ي امكاناتشان مثل هم است (فلاش كنن اندكي بهتر است و حداقل سرعت شاتر 15 ثانيه اي در برابر 1 ثانيه اي سوني دارد كه مزيت خوبيست).
من چند ماه پيش ixus 105 را براي دخترم خريدم (البته اون موقع بالاي 200 بود ولي الان احتمالا بشه حدود 200 تا 210 خريدش) و واقعا به نسبت قيمتش دوربين خيلي خوبيست.
خيلي هم ظريف و زيباست در 5 رنگ :
http://ak.buy.com/buy_assets%5Cmerch...eature_05a.jpg
مدلی که جناب آقای حسینی معرفی کردند دوربین جالبیه
طبق نظر سایت سونی در بریتانیا این دوربین قابلیت تغییرات زیر رو نمی ده
Sharpness Setting NO
Saturation Setting NO
Contrast Setting NO
البته میشه با تنظیمات زیر یک کار هایی رو انجام داد
Exposure Control +/- 2.0EV, 1/ 3 EV step
White Balance
Auto, Daylight, Cloudy, Fluorescent1, Fluorescent2, Fluorescent3, Incandescent, Flash
http://www.sony.co.uk/product/dsc-w-...technicalspecs
اما بهترین کار ادیت عکس ها در فتوشاپ هست.
پ.ن نباید انتظار داشته باشیم دوربین در این رده قیمت کارایی و عملکردی مشابه 5dII باشه. به نظر من عکس ها و کارایی این دوربین مناسب قیمت حدود 140 تومنیش هست
نظر دوستان با تجربه در مورد Canon Digital IXUS 100 IS / PowerShot SD780 IS چیست ؟
سلام
من به عکاسی خیلی علاقه دارم ولی هیچی از این هنر نمدونم!
تصمیم گرفتم برای شروع و آشنایی با عکاسی یه دوربین دیجیتال کامپکت بگیرم تا سقف 180 تومن که هم عکسهای خوبی بگیره هم بشه باش فیلم برداری کرد!
سعی میکنم بیشتر توضیح بدم تا دوستان بهتر به من کمک کنن:
کاربری: بیشتر میخوام باش عکاسی کنم از عکسای یادگاری خانوادگی گرفته تا منظره و طبیعت اما به کیفیت فیلم برداری هم احتیاج دارم! کیفیت در شب برام مهمه و فلش خوبی داشته باشه.قرمزی چشم نداشته باشه و تنظیمات دستیش مناسب آماتوری مثل من باشه! در ضمن میخوام عکسامو بیشتر در رایانه نگهداری کنم و کمتر احتیاج به ویرایش داشته باشن!
مشخصاتش دوربین:
رزولشن: 10تا 12 ترجیحا 12
کیفیت فیلم برداری: اگر با این قیمت hdباشه خیلی خوشحال میشم:::blushing:::
اندازه : میخوام همیشه همرام باشه (یا تو جیب یا با بند تو گردنم بندازم)
برند: بین سونی یا کانن باشه محصول 2010
خودم به این نتیجه رسیدم که اس980سونی بد نیست اما فکر میکنم بهتر هم پیدا بشه!
راستی سونی هم منوی فارسی داره؟
میتونید به برندهای دیگه هم فکر کنید مثلا اس2000 فوجی با اونچه شما گفتید همخوانی داره.سونی w320 هم جور در میاد با انتظارات شما...
یکی از دوستان ما که مهندس عمران هست٬ برای مستند کردن پروژه هایی که کار میکنه نیاز به یه دوربین داره. فقط نمی خواد بودجه ای بیشتر از 200 هزار تومان برای این کار اختصاص بده. حالا به نظر شما تا 200 هزار تومان دوربین خوبی برای استفاده تو پروژه های عمرانی پیدا میشه یا باید بهش فشار بیاریم بیشتر خرج کنه ؟ :think:;
اگه بخوای اچ دی فیلم بگیره باید قید کنون رو بزنی ولی در غیر اینصورت ixus 105 گزینه خوبیه .
با سلام
در فکر تهیه یک دوربین برای یکی از آشنایان به مناسبت سال نو هستم.این دوست گرامی با عکاسی کاملا ناآشنا هستند و صرفا میخواهم با خرید دوربین به این سمت و سو کشیده شوند.
مد اتوماتیک قابل قبول و دارای کمترین پیچیدگی برای تنظیمات از شرایط این دوربین باشد.
به برند خاصی محدود نیستم برای خرید.
حداکثر هزینه تا 100 هزار تومان بدون وسایل جانبی.
اگر دوستان مدل خاصی رو در نظر دارند راهنمایی بفرمایند.
موفق باشید
سلام
خيلي قدرت انتخاب وجود ندارد. فكر كنم تنها پاسخ Canon Powershot A495 باشد:
http://www.camerasdeal.net/wp-conten...tal-Camera.jpg
قیمت دوربین های فوجی توی ایران خیلی ارزون شده. برای مثال:
Fujifilm J30 حدود صدوپنج هزار تومان
Fujifilm A235 حدود نود تومان
و دوربین خیلی خوب ولی یکم قدیمی F100fd فقط 200 تومان. شاید یادتون نباشه سنسور 1/1.6 اینچ داره و توی تست DPReview (premium compact cameras 2008) بهترین دوربین انتخاب شده بود.
و دوربین خیلی خوب ولی یکم گرونتر F200fd فقط 210 تومان. باز هم با سنسور 1/1.6 اینچ و Highly Recommended از DPReview.
سلام
یه دوربین کامپکت جایگزین میخوام.
سرعت شاتر و حساسیت لنز واسم مهمه و کیفیت فیلمبرداری.
مگا پیکسلش زیاد مهم نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
بیشتر واسه عکسهای خانوادگی تو بیرون و داخل خونه.:think:;
یه مدل فوجی هست به نام F70EXR مشخصات خیلی خوبی داره . تنها موردش نداشتن فیلمبرداری HD و یا حداقل واید هست ولی تو این قیمت بهترین مشخصاتو برای عکاسی داره .
دوستان من میخوام برای همسرم دوربین Panasonic Lumix DMC-FH1 یا اسم دیگرش Lumix DMC-FS10 رو بخرم با قیمت 195 هزار تومان. دوستان لطفا نظر بدن خوب هست یا نه؟ مشخصاتش رو میتونین در اینجا ببینید:
http://www.dpreview.com/products/pan...asonic_dmcfs10
کسی نظری نداره راجع به این دوربین؟