-
بهترین دوربین زیر 200 هزار تومن
با سلام خدمت اساتید
بهترین دوربین برای مصارف خاتگی زیر 200 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید
(البته قبلا با توجه به نظر دوستان میخواستم a520 کنون رو بخرم ولی توی نمایش مسئول غرفه کنون گفت دیگه تولید نمیشه !)
البته از تو کاتالوگ پاناسونیک هم چند مدل دیدم که بنظرم برای مصارف خانگی مناسب هست که الان مدلهاش یادم نیست
با ابن تفاسیر چه دوربینی بخرم که هم جدید باشه و هم قیمتش مناسب باشه
ممنون از همگی
-
پاسخ: بهترین دوربین زیر 200 هزار تومن
a520 درسته که دیگه تولید نمیشه ولی اون قدرها هم قدیمی نیست. و دلیل بر پیدا نشدنش توی بازار نمیشه.
-
سلام
به نظرم بهتره از سری A کنون خریداری کنید.
-
اگه یکی محبت کنه چندتا مدل تو این رنج قیمت معرفی کنه ممنون میشم
-
باز هم سلام
و اما دوربینهایی که به نظرم در این رنج قیمتند:
Canon A520---a530
Sony S600 که البته چینی است ولی آیسوی آن تا 1000 است.
Sony W30
Nikon Coolpix 3700
Sony P200 که البته قیمتش حدود 260 تومان است ولی دوربین بسیار با کیفیت و خوبی است.
Canon Eos 350d+lens 18-200
-
سلام راستش الان که این دوستمون نوشتم یادم افتاد گفتن پی 200
وقعا نسبت به قیمتش خوبه 260 تومان یه 7 مگا پیکسلی با ال سی دی 2 اینچ و لنز زایس واقعا می ارزه
حتما ریویوهاش رو بخونید
-
جناب احمدي! با سلام،
الف ـ اگر به امكان تنظيمات گسترده دستي در كنار مود اتوماتيك علاقمنديد، در ميان دوربينهايي كه دوستان معرفي كردهاند و با بهاي مورد نظر شما فقط سري A كنون جوابگوي اين علاقه خواهد بود.
ب ـ با توجه به انتخاب اولتان كه A520 بوده، با A530 كه قيمتش در حدود 220،000 تومان است، علاوه بر محاسن A520 امتيازات ديگري نيز نصيبتان خواهد شد :
1- رزولوشن 5 مگاپيكسل در برابر 4
2- نمايشگر 5/2 اينچي در برابر 8/1 اينچ
3- پردازشگر DiGIC II در برابر DiGIC
4- حساسيت تا 800ISO
5- عكاسي در حالت صفحه پهن (9 : 16)
6- افكتهاي بيشتر مانند رنگ پوست روشن و تيره و نيز فيلم پوزتيو
7- كيفيت بهتر فيلمبرداري
-
با تشکر
مشخصات دقبق این دوربینها رو از کجا میتونم پیدا کرد و باهم مقایسه کنم؟
-
با سلامی دوباره
سایتهایی که می توانید از آن اطلاعات عکاسی دریافت کنید:
http://www.dpreview.com
http://www.pbase.com
و سایت عناسی نورنگار که البته به صورت مختصر و جدولی نوشته است-و نمونه عکسها را به سایت خارجی http://www.dpreview.com ارجاع داده است.
موفق باشید.
CANON EOS 350D +SIGMA 17-70 =New
-
در مقایسه که انجام دادم بین انتخاب سونی s600 و کنون a530 مردد هستم
البته با توجه به اینکه سونی 6 مگا پیکسل و کنون 5 مگا پیکسل هست خودم به s600 تمایل دارم
به نظر شما چکار کنم
(کدوم واسه عکاسی آماتور بهتره)
باز ممنون
اینم اینک مقایسه
http://www.digihouse.ir/Farsi/Public...orm.aspx?C=535
-
خيلي خودتون را درگير واژه ها نکنيد، از نظر خيليها عکاسي آماتور همين است که دوستان slr به دست ما با کيفي پر لنز به کمک d50 و d70 و 350d و امثالهم انجام ميدهند
روي مگاپيسکل هم، خصوصا در مورد دوربينهاي کامپکت چندان حساسيت نشان ندهيد، معمولا لنز اين دوربينها توانايي کمتري از تعداد پيکسل سنسور نشان ميدهند
به نظر من با توجه به صحبتهايي که داشتيد به بدنه دوربين و علاقه قلبي خود توجه کنيد
با توجه به مزاياي مهمي که همه را جناب حيرتي برشمردند و همچنين ارگونومي و ظاهر بدنه، نظر شخصي من قويا 530 است
توجه داشته باشيد که شايد در آينده بخواهيد عکسهايي بندازيد که امکانات a530 براي شما قابليت اين تجارب را فراهم ميکند اما مدل سوني صرفا point & shoot است
(فقط امکان جبران نوردهي دارد)
http://www.dcresource.com/reviews/ca...il.php?cam=797
http://www.dcresource.com/reviews/ca...il.php?cam=851
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bf
خيلي خودتون را درگير واژه ها نکنيد، از نظر خيليها عکاسي آماتور همين است که دوستان slr به دست ما با کيفي پر لنز به کمک d50 و d70 و 350d و امثالهم انجام ميدهند
روي مگاپيسکل هم، خصوصا در مورد دوربينهاي کامپکت چندان حساسيت نشان ندهيد، معمولا لنز اين دوربينها توانايي کمتري از تعداد پيکسل سنسور نشان ميدهند
به نظر من با توجه به صحبتهايي که داشتيد به بدنه دوربين و علاقه قلبي خود توجه کنيد
با توجه به مزاياي مهمي که همه را جناب حيرتي برشمردند و همچنين ارگونومي و ظاهر بدنه، نظر شخصي من قويا 530 است
توجه داشته باشيد که شايد در آينده بخواهيد عکسهايي بندازيد که امکانات a530 براي شما قابليت اين تجارب را فراهم ميکند اما مدل سوني صرفا point & shoot است
(فقط امکان جبران نوردهي دارد)
http://www.dcresource.com/reviews/ca...il.php?cam=797
http://www.dcresource.com/reviews/ca...il.php?cam=851
فقط يك نكته را بگويم، امروز ديگر تعريف عكاسي منوال با دوربين هاي كامپكت تغيير كرده، كنترل دستي روي اكسپوژر با استفاده از هيستوگرام، جبران نوردهي لازم، و اگر لازم بود program shift (تغيير تركيب سرعت شاتر و ديافراگم بدون تغيير نوردهي) معني بسيار شيرين تر و عملي تري پيدا مي كند، تا حدي كه انسان از كاربرد دوربين هايي با نمايش زنده تصوير لذت دو چندان مي برد. هيستوگرام، هايلايت وارنينگ، شيفت پروگرام، اينها ابزاري توانمند هستند كه تعريف كنترل دستي را حتي در دوربين هاي شبه slr تغيير داده اند.
كاربرد مد M فقط مي تواند براي طولاني كردن بيش از حد زمان نوردهي باشد(كه آن هم به علت محدوديت در بستن ديافراگم، عملي نيست!)، تغيير دستي ديافراگم هم كاربرد آنچناني ندارد، چون اين سنسورها اينقدر كوچكند كه همواره عمق ميدان زيادي را خواسته يا ناخواسته در اختيار مي گذارند.
مد M براي دوربين هاي كامپكت بسيار مد مهجوري خواهد بود، اگر توان استفاده از ابزار بهتر را داشته باشيم. مگر اين كه كسي اصرار خاصي براي استفاده از آن داشته باشد
اما در دوربين هاي فسقلي كوچك، علاوه بر برند كانون كه دوستان ميگويند و الحق دوربين هاي خوبي دارد، سوني و فوجي هم دوربين هايي بسيار بسيار خوش دست دارند. قصدم توصيه هيچ برندي نيست، اما به هيچ وجه قبول نميكنم دوربين كامپكتي بدون داشتن مد منوال، دوربين ناقصي حساب شود. مضاف بر اين كه فلسفه وجودي اين دوربين ها متفاوت است.
-
جناب احمدي!
با توجه به مطلب آقاي محبي، هرچند وجود هيستوگرام زنده در دوربينهاي سوني مزيت است، اما در غالب موارد هيستوگرام بعد از عكاسي ميتواند رافع مشكلات باشد. در عوض سرعت شاتر در كامپكتهاي جمع و جور سوني مانند سري T يا S محدود است و بالاترين زمان نوردهي (پايينترين سرعت شاتر) به 1 يا 2 ثانيه محدود ميشود. اساساً اگر به عكاسي و يادگيري فنون آن علاقمند باشيد، احتمال پشيماني بعد از خريد سريهاي A كنون كمتر است. اما اگر فقط يك دوربين ببين و بگير زيبا و جمع و جور (البته با كيفيت خوب) ميخواهيد، سري T سوني ميتواند پاسخگو باشد. در ضمن اگر بر رزولوشن 6 مگاپيكسل (كه در مقايسه با 5 مگاپيكسل چندان تعيينكننده نيست) خيلي اصرار داريد، A540 هم هست. منتها تفاوت قيمت آن با A530 غيرمنطقي است (270،000 تومان) و قاعدتاً بعد از 2 ماه بايد خيلي به A530 نزديك شود (به دليل همان تفاوت ناچيز كه گفتم.)
-
آقای علیپور اون آخری که نام بردید (Canon Eos 350d+lens 18-200) فکر نکنم زیر 200 باشه یکمی گرونتره نظر شما چیه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yousefmon
جناب احمدي!
، اما در غالب موارد هيستوگرام بعد از عكاسي ميتواند رافع مشكلات باشد
جناب حيرتي عزيز، اشتباه مي فرمائيد
يكي از بزرگترين مزاياي داشتن دوربين هاي كامپكت و slr-like همين داشتن هيستوگرام زنده است، كارايي آن بسيار بسيار بيشتر از هيستوگرام موجود در دوربين هاي SLR است.
جالب اينجاست كه كه من نميدانستم دوربين كانون مورد نظر هيستوگرام ندارد، و مطلب را كلي و براي توضيح امكان و دانش جديد كنترل دستي آوردم.
اما بايد بگويم كه به نظر من خريد دوربين كامپكت يا SLR-like بدون هيستوگرام اصلاً خريد مناسبي نيست. چون عملا خود را از امكان بسيار بسيار فوق العاده هيستوگرام محروم مي كنيد. دقيق ترين نورسنجي ممكن را ميتوانيد با آن انجام دهيد. نكته جالب اين است كه بعضي دوربين هاي كاسيو، قابليت نمايش هيستوگرام سه چنل رنگي را نيز دارا ميباشند كه عاليست. اتفاقاً اگر كسي دغدغه عكاسي داشته باشد، اين ابزار او را در پيشرفت و فراگيري نقش توزيع روشنايي در صحنه بسيار ياري مي كند و در پست پروسس هاي آتي ماهر تر خواهد شد.
اما اين مطلب كه استفاده از آن هميشه به صورت يك عادت در نمي آيد، تنها و تنها دريغ افراد از صرف يك ساعت وقت و فراگيري خواندن سريع آن است كه حتي از خواندن عدد ديافراگم و سرعت نيز راحت تر است.
اما تمام اين حرفها به معني توصيه آن مدل از سوني نيست، چرا كه شناختي روي ان ندارم.
در دوربين هاي به اين كوچكي اصلا به مگا پيكسل توجه نكنيد، در عمل آن چه را كه به عنوان عكس با رزولوشن بالاتر مي بينيم، چيزي شبيه به نسخه باز سازي شده نرم افزاري ress-up دوربين هاي با رزولوشن پايين تر مي باشد، البته نه به اين بدي كه مي گويم.
اما اگر بتوانيد مبلغ هزينه شده خود را تا حد خريد دوربيني مثل فوجي F10 بالا ببريد، بسيار عاليست، چرا كه از لحاظ كارايي در ايزو هاي بالا خيلي با بقيه فرق دارد. (نميدانم هيستوگرام دارد يا نه، اما امكاناتي دارد كه از هر چيز ديگري ميتوان به خاطرش صرف نظر كرد)
-
از همه دوستانی که لطف کردن و منو را راهنمایی کردن ممنونم
البته با توجه به اینکه بنده تازه کارم زیاد از اصطلاحاتی که دوستان استفاده کرد سر در نیاوردم !
ولی بهر حال توصیه نهایی شما اینجور که من فهمیدم a530 کنون هست درسته؟
( راستی این دوربین هارو چطوری میشه به TV وصل کرد تا عکس یا فیلم روی اونا رو دید؟)
راستی کیفیت فیلم بردایش چطوره و چند دقیقه میشه باهاش فیلم بردای کرد؟
غیر از خود دوربین چه لوازم جانبی دیگه لازمه خریداری بشه و اگه یه قیمتی از اونا بدین که خیلی عالی میشه
-
جناب محبي، امکان مشاهده زنده هيسوگرام مزيتي بزرگي است که راهنمايي شما بيشتر اهميت آنرا شاخص مينمايد
اما اين قابليت در واقع يک داده يا تحليل از محيط است و همانطور که اشاره کرديد زمينه ساز نورسنجي دقيقتر است
در مقابل پارمترهايي نظير زمان نوردهي، وضعيت ديافراگم و حساسيت حسگر ابزارهايي هستند که امکان اعمال نوردهي مناسب براي ثبت عکس را فراهم ميکنند
اگر امکان نورسنجي دقيق فراهم باشد، اما ابزار لازم براي براي اعمال آن تحليل در دسترس نباشد تنها کار ممکن افسوس خواهد بود در نقطه مقابل با وجود اين تنظيمات و فقدان هيستوگرام باز هم به شيوه هاي مختلف که خود شما آشنايي بسيار بيشتري داريد ميتوان تخميني از شرايط مطلوب براي انعکاس تصوير فراهم کرد
با توجه به اين استدلال، وجود اين تنظيمات را به امکان هيستوگرام مقدم ميدانم
البته مدلهاي جديدتر روز به روز موارد بيشتري صاحب امکان نمايش زنده هيستوگرام ميشوند اما در سايز کامپکت و قيمت کم، متاسفانه هنوز مدل مناسبي سراغ نداريم که قابليت نمايش هيستوگرام به صورت زنده را داشته باشد، اگر درست خاطرم باشد s80 هم اين قابليت را داشت، اما در قبال بهايي گزاف که براي يک دوربيني جيبي دارد چندان منطقي به نظر نميرسد
----
جناب احمدي، 530 هم با يک کابل av به تلويزيون وصل شده و صدا و تصوير را نمايش ميدهد
در مورد فيلمبرداريو امکانات بيشتر اين مطلب را مطالعه فرماييد (در مورد 540 که مدلي مشابه با سنسور پرپيکسل تر است)
http://www.dcresource.com/reviews/ca...t_a540-review/
نسبتا با کيفيت خوب، اما بدون فشرده سازي ميتواند کل کارت شما را پر کند
اما قابليت زوم هنگام فيلمبرداري، لنز مناسب اين کار، ظرفيت حافظه متناظر با فيلم ... همه اين نکات باعث ميشوند که هميشه توصيه کنيم از دوربين عکاسي انتظار فيلمبرداري نداشته باشيد!
در مورد تجهيزات اضافي
حداقل يک کيف+کارت حافظه 256-1گيگ+4 تا باتري شارژي+ شارژر ميخواهيد که قيمت حدودي 10+20-40+20-40 تومن خواهد داشت
که براي اطلاع دقيقتر با کمي جستجو در همين انجمن يا صرفا در ارسالهاي جناب حيرتي نکات لازم را پيدا خواهد کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir A
جالب اينجاست كه كه من نميدانستم دوربين كانون مورد نظر هيستوگرام ندارد، و مطلب را كلي و براي توضيح امكان و دانش جديد كنترل دستي آوردم.
اما بايد بگويم كه به نظر من خريد دوربين كامپكت يا SLR-like بدون هيستوگرام اصلاً خريد مناسبي نيست. چون عملا خود را از امكان بسيار بسيار فوق العاده هيستوگرام محروم مي كنيد.
جناب محبي عزيز! با سلام،
نميدانم آيا درست توانستم مطلب را انتقال دهم يا خير. دوربينهاي كنون مورد بحث همگي نمودار هيستوگرام دارند، منتها پس از گرفتن عكس (بر خلاف مدلهايي چون P100 و P200 از سوني كه پيش از گرفتن عكس نيز هيستوگرام صحنه را نمايش ميدهند.)
-
با تشکر
اگه ممکنه یکمی هم در مورد شرکتهای گارنتی کننده دوربین های کنون توضیح بدین
-
جناب احمدي! با سلام،
اخيراً متوجه شدم بين دو دوربين A530 و A540 دو تفاوت مهم نيز وجود دارد كه پيش از اين نميدانستم و تفاوت قيمت 50،000 توماني را توجيه ميكند :
1- اندازه LCD در A530 برابر 8/1 اينچ و در A540 برابر 5/2 اينچ است.
2- در A530، بر خلاف A540 خبري از دو مود عكاسي تقدم سرعت شاتر (Tv) و نيز تقدم ديافراگم (Av) نيست.
-
ممنون از همه دوستان
من تصمیم گرفته که همین a530 رو از آهونگار بخرم
اگه کسی قصد خرید از این فروشگاه رو داره یه قرار بذاریم با هم بریم
-
جناب احمدي! با سلام،
فروشگاه سناتور (جمهوري، شماره 236) دوربين A700 را به قيمت باورنكردني 270،000 تومان و A540 را به قيمت استثنايي 225،000 تومان (با ضمانت پارسه) ميفروشد. البته از آهونگار هم قيمت كنيد و بعد اقدام به خريد نماييد. با اين قيمتها پيشنهاد شماره 1 من A700 است و بعد A540 (به اعتقاد من حيف است با اين احوال A530 را ترجيح دهيد.)
-
نقل قول:
جناب احمدي! با سلام،
فروشگاه سناتور (جمهوري، شماره 236) دوربين A700 را به قيمت باورنكردني 270،000 تومان و A540 را به قيمت استثنايي 225،000 تومان (با ضمانت پارسه) ميفروشد. البته از آهونگار هم قيمت كنيد و بعد اقدام به خريد نماييد. با اين قيمتها پيشنهاد شماره 1 من A700 است و بعد A540 (به اعتقاد من حيف است با اين احوال A530 را ترجيح دهيد.)
سلام
با این قیمت فکر کنم a700گزینه خیلی خوبی باشه راستش من میخوام یه s2isبخرم میخوام ببینم قیمت این مغازه پایین تره یا آهو نگار راستی میشه یه آدرس دقیق از این فروشگاه سناتور و تلفنش رو بدید خیلی ممنون میشم
-
جناب دماوندي! با سلام،
نشاني دقيق است. شماره تلفن فروشگاه يادشده را ندارم، اما تصادفاً ميدانم كه S2IS را به 345،000 تومان ميفروشد. افسوس اگر لرزشگير S2IS برايتان چندان اهميت نداشت، حيف بود كه A700 را نگيريد. واقعاً دوربين كوچك و همهفن حريفي است، با آن مانيتور 5/2 اينچي و زوم اپتيكال 6X.
-
نقل قول:
جناب دماوندي! با سلام،
نشاني دقيق است. شماره تلفن فروشگاه يادشده را ندارم، اما تصادفاً ميدانم كه S2IS را به 345،000 تومان ميفروشد. افسوس اگر لرزشگير S2IS برايتان چندان اهميت نداشت، حيف بود كه A700 را نگيريد. واقعاً دوربين كوچك و همهفن حريفي است، با آن مانيتور 5/2 اينچي و زوم اپتيكال 6X.
سلام
واقعا حرفتون رو درباره ی A700قبول دارم اما چه کنم که علاوه بر لیرزش گیر اس 2 به قابلیت چرخشی ال سی دی آن هم نیاز دارم
از راهنمایی تان بسیار ممنونم
-
مگه این a700 چی داره که اینقدر ازشت تعریف میکنین
راستی دیروز از آهو نگار a530 رو قیمت گرفتم گفت 185
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ra_ahmadi2000
مگه این a700 چی داره که اینقدر ازشت تعریف میکنین
خب چیز خاصی نداره فقط برای عده ای می تونه انتخاب خوبی باشه تنظیمات دستیش که کامله iso400 هم تقریبا مناسب و 800 هم قابل قبول است البته زوم مناسب و ال سی دی 2/5 اینچی و ماکرو 1سانتی رو هم بهش اضافه کنید با این قیمت به نظر شما گزینه خوبی نیست
-
جناب احمدي! با سلام،
1- اگر اساساً بخواهيم سري A كنون را با دوربينهاي همقيمت از ساير سازندگان مقايسه كنيم، انصافاً تنظيمات دستي گستردهاي دارد كه براي آگاهي از آن ميتوانيد به ساير تاپيكهاي اين فروم از جمله A510 مراجعه كنيد.
2- كساني كه A510 دارند و با ساير دوربينهاي كامپكت كوچك نيز كار كردهاند، ميدانند كه اين دوربين ارزانقيمت ظاهراً حقير، چقدر بيش از قيمت خود ارزش دارد. آنها اگر در پي ارتقاي دوربينشان باشند، عمدتاً به يكي از دلايل زير است :
الف ـ رزولوشن 2/3 كه براي چاپهاي بزرگتر از 18*13 سانتيمتر (با كيفيت عالي) كافي نيست.
ب ـ نداشتن لرزشگير
ج ـ پردازشگر ضعيفتر و كندتر از پردازشگر جديد كنون به نام DigicII
د ـ شايد مهمتر از همه، تحولات وسيع در عرصه ديجيتال و نيز تب ارتقاء
3- با توجه به مطلب بند 2، دوربينهاي بعدي سري A كنون در تكميل A510 و A520 بودهاست. البته در A530 بر خلاف A510 از دو مود دستي تقدم سرعت شاتر (Tv) و تقدم ديافراگم (Av) خبري نيست كه از نظر برخي چندان مهم نيست، ولي من خيلي از آن دو به خصوص Tv استفاده ميكنم. اما در دوربين A540 تمام تنظيمات دستي A510 به علاوه تنظيمات جديدتر (كه البته اين تنظيمات جديد در A530 نيز هست.) وجود دارد.
4- تقريباً تنها برتريهاي A540 بر A530 به شرح زير است :
الف ـ مانيتور 5/2 اينچي در برابر 8/1 اينچي با رزولوشن 85،000 در برابر 77،000
ب ـ همان مودهاي Av و Tv كه شرحش گذشت.
ج ـ رزولوشن 6 در برابر 5 مگاپيكسل كه چندان قابل ملاحظه نيست.
5- تقريباً تنها برتريهاي A700 بر A540 به شرح زير است :
الف ـ LCD با همان اندازه، ولي با رزولوشن 115،000
ب ـ زوم اپتيكال 6X در برابر 4X
ج ـ مصرف باتري كمتر (در حدود 10 درصد كه چندان قابل توجه نيست.)
6- پيشنهاد A700 براي كساني كه به دنبال S2IS هستند، از اين رو است كه در ازاي صرفنظر از لرزشگير و LCD چرخان، به دوربيني دست مييابند كه ضمن داشتن زوم اپتيكال خيلي مطلوب، بسيار كوچكتر، جمع و جورتر و سبكتر از S2IS است، سريعتر از آن آماده عكاسي ميشود، ISO هاي 200 و 400 آن بهتر و قابل استفادهتر و LCD بزرگتر آن نيز خيلي كاربرديتر و مفيدتر است و در مجموع با توجه به جثهاش خيلي خواستنيتر به نظر ميرسد. البته احتمال ميدهم به زودي شاهد تعبيه سيستم لرزشگير در سري A نيز خواهيم بود. اما واقعاً تأسفآور است كه در حال حاضر كاربران دوربينهاي كامپكت Canon براي به دست آوردن يك لرزشگير (كه پارامتر مهمي هم هست) ناچارند بزرگي و اعمال شاقه S2IS را تحمل كنند. هرچند حالا اين سيستم در Ixus800IS وجود دارد، اما جاي آن در سري A الحق خالي است.
7- حال به انتخاب شما ميرسيم. اگر اصلاً اهل تنظيمات دستي (فقط در نوردهي، چون A530 مابقي تنظيمات را دارد.) نيستيد، بدون معطلي سراغ A530 برويد. اما اگر احتمال پشيماني خود را ميدهيد و ارتقاي بعدي دوربين برايتان مقدور نيست، شايد بهتر باشد همين حالا 40،000 تومان براي امكانات بيشتري كه فوقاً ذكر شد به اضافه آسايش خاطر خود هزينه كنيد. آيا اهل افسوس خوردن هستيد؟
-
سلام خدمت همگی
دوستان راستش یکی از دوستان من هم میخواد یه دوربین حول حوش 200 بگیره ونظره خودش روی پاناسونیک lz2بود کی خواستم بدونم کسی در باره این دوربین اطلاعاتی داره یا باهاش کار کرده
تا بعد
-
يک مورد منفي که در a510...a540 که فکر ميکنم کاملا در لنز مشترک هستند وجود دارد، اين است که لنز آن در حالت زوم حداکثر کيفيت چندان مطلوبي ارايه نميدهند
البته من اطلاعي ندارم در ساير دوربينهاي جيبي وضعيت به چه گونه است و همواره به خاطر دارم انتظارات از اين دوربين بايد با توجه به اولويت حجم و قيمت آن معين شود
-
سلام
دیروز از فروشگاه سناتور a620 رو قیمت گرفتم گفت 250 ولی اگه چونه میزدی 240 هم می داد فکر کنم به خاطر 20 تومان ارزش داشته باشه که به جای a540 آدم a620 بگیره
تا بعد
-
یادم رفت بگم sony p 200 رو هم 200 تومان قیمت داد
-
با سلام،
بله! با گشت و تحقيقي كه امروز انجام دادم، متوجه شدم فروشگاه سناتور كليه دوربينها را در حدود 10 تا 15 درصد پايينتر از ارزانفروشترين فروشندگان (كه شاخصترينشان آهونگار است) عرضه ميكند. قيمتهاي باورنكردني و عجيب. به عنوان نمونه :
S2IS به 345،000 تومان
A700 به 268،000 تومان
A540 به 225،000 تومان با گارانتي تعويض و 220،000 تومان با گارانتي عادي پارسه
A530 به 175،000 تومان با گارانتي تعويض و 168،000 تومان با گارانتي عادي
شماره تلفن : 66742708
-
با سلام
جناب حیرتی به نظر شما اصلا این گارانتی ها قابل اطمینان هستند یا مثل گارانتی موبایل بی ارزش !! هستند ؟
-
جناب احمدي! با سلام،
به نظر من بخش ارزشمند گارانتي اين قبيل وسايل تنها همان تعويض است كه آن هم فكر كنم مدت محدودي دارد كه بايد بپرسيد (مثلاً امكان تعويض تا 48 ساعت) .
اين سطر را به توجه به پرسشي كه امروز كردم اضافه ميكنم. گارانتي تعويض تا يك سال است. اما حتماً موقع خريد دقت كنيد كه اين مطلب در كارت نوشته شود.
-
با تشکر از شما
امروز میرم فروشگاه سناتور واسه خرید و میگم از طرف آقای حیرتی مزاحمت میشه
هرکس میاد اعلام کنه
-
دیروز رفتم بالاخره دوربین رو با یه کیف و سایر متعلقات الیته بدون حافطه اضافه (بدیلیل کمبود پول )
خریدم
راستی رم 512 کینگستون رو 29 هزار تومن قیمت میاد به نظر شما گرون نیست ؟
-
نقل قول:
دیروز رفتم بالاخره دوربین رو با یه کیف و سایر متعلقات الیته بدون حافطه اضافه (بدیلیل کمبود پول )
خریدم
راستی رم 512 کینگستون رو 29 هزار تومن قیمت میاد به نظر شما گرون نیست ؟
با سلام
مبارک باشه انشاا... بهترین و شاد ترین لحضات زندگیتونو باهاش ثبت کنید خب بالاخره چند خریدید
-
نقل قول:
دیروز رفتم بالاخره دوربین رو با یه کیف و سایر متعلقات الیته بدون حافطه اضافه (بدیلیل کمبود پول )خریدم. راستی رم 512 کینگستون رو 29 هزار تومن قیمت میاد به نظر شما گرون نیست ؟
جناب احمدي! با سلام،
مبارك است. كمبود پول بعضي وقتها نعمتي است. چون شما براي A530 نياز به كارت پرسرعت (45X به بالا) داريد و لذا كينگستون به كارتان نميآيد. ضمناً اگر زياد عكاسي ميكنيد و نيز براي امكان ضبط فيلمهاي كوتاه همراه با عكاسي، توصيه ميكنم يك كارت 1 گيگابايتي بگيريد. مثلا قيمت My Flash 60X 1GB در حدود 56،000 تومان است. شارژر را هم كه ميدانيد: Sony BCG-34HRE4 به قيمت 38 تا 40 هزار تومان (با 4 باتري 2500mAh)
-
جناب حیرت
باتشکر از زحمات و راهنماییهای شما من این دوربین رو به قیمت 167 هزار تومن خریدم به همراه یه شارشر و باطریها شارشی
پریشب باطریها رو داخل شارشر گذاشتم و قرار بود صبح بیرون بیارم که یادم رفت و تا دیشب یعنی حدود 24 ساعت در حال شارش بودن ولی چراغ شارشر هنوز قرمز بود که قاعدا باید تا اون موقع سیز شده باشه (طبق گفته فروشنده)
به نظر شما این باطریها کاملا شارش شده اند ؟
اگه بله چرا چراغ شارشر هنوز قرمرز بود؟
و یه سوال دیگه این رم های این نوع دوربین رو که شما اشاره کردین از کجاا میشه تهیه کرد ( البته با قیمت ارزون تر !!)
ممنون از راهنماییهای خیلی مفید شما
-
نقل قول:
پریشب باطریها رو داخل شارشر گذاشتم و قرار بود صبح بیرون بیارم که یادم رفت و تا دیشب یعنی حدود 24 ساعت در حال شارش بودن ولی چراغ شارشر هنوز قرمز بود که قاعدا باید تا اون موقع سیز شده باشه (طبق گفته فروشنده) به نظر شما این باطریها کاملا شارش شده اند؟ اگه بله چرا چراغ شارشر هنوز قرمرز بود؟
و یه سوال دیگه این رم های این نوع دوربین رو که شما اشاره کردین از کجاا میشه تهیه کرد ( البته با قیمت ارزون تر !!)
جناب احمدي! با سلام،
1- شارژر و باتريهايتان از چه مدلي هستند و آنها را به چه قيمتي خريداري كردهايد؟
2- مجتمع پايتخت، فروشگاه اسكار، يا فروشگاهي در طبقه بالا، تقريباً بالاي اسكار (نامش را نميدانم، ولي اسكار راهنماييتان خواهد كرد.) ضمناً فكر نميكنم بتوانيد كارت خوب (و البته پرسرعت) را خيلي ارزانتر از قيمتي كه گفته شد تهيه كنيد. به هر حال بهتر است تحقيقي بفرماييد.
-
باطری Konnoc Aa R6
مدل
Khr-2300aa
به قیمت 4000 تومن
شارشر:
Digital Power
Model: Hn-110
6 هزار تومن
البته اینا پیشنهاد خود فروشنده بود چون من در مورد مدل شارشر و باطری چیزی نمیدونستم !
-
جناب احمدي! با سلام،
1- بنابر آنچه نبايد از حركات شارژرتان متعجب شد. لطفاً تاپيك زير را مرور كنيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2264
2- كارتهاي حافظه طي دو هفته اخير از آنچه گفتهبودم، در حدود 40 درصد افت كردهاند. مثلاً بهاي My Flash 1GB 60X از 56،000 تومان به 34،000 تومان رسيدهاست.
-
جناب حیرتی
سلام علیکم
چند روزی هست که دنبال رم با مارک my flash میگردم ولی هنوز پیدا نکردم
تو بازار پر شده ار گینگستون اصل و تقلبی که مثلا اصل ها هولو گرام دارن ولی تقلبی ها خیر
بارم میگردم شاید اون مارک رو پیدا کنم
بازم ممنون از راهنمایی های شما
-
نقل قول:
چند روزی هست که دنبال رم با مارک my flash میگردم ولی هنوز پیدا نکردم
تو بازار پر شده ار گینگستون اصل و تقلبی که مثلا اصل ها هولو گرام دارن ولی تقلبی ها خیر
بارم میگردم شاید اون مارک رو پیدا کنم
جناب احمدي! با سلام،
خواهش ميكنم. 34،000 توماني كه فوقاً ذكر شد، مربوط به فروشگاه اسكار (مجتمع پايتخت، طبقه اول) بود. اما در فروشگاه ديگري در طبقه همكف (كه نام آن را نميدانم) كارت مزبور را 33،000 تومان قيمت دادند. ضمناً اسكار همه ظرفيتها را از كارت My Flash دارد و 2 گيگابايتي آن را 61،000 تومان ميفروشد. اين را هم بگويم كه اصلاً سراغ كينگستون نرويد كه اولاً سرعت بالا (در حد مورد نياز شما) ندارد، ثانياً كارت چندان مرغوبي نيست، ثالثاً تقلبي بسيار دارد.
-
جناب حیرتی
3 تا سوال
1- این دوربین تا چه میزان حافظه رو پشتیبانی میکنه
2-در حالت فیلم بردای میتوان از تمامی حافظه باقی مانده از کارت استفاده کرد یا
باید از یک کارت حافظه دیگر برای فیلم بردای استفاده کرد
3-دز صفحه 6 basic user guide اين دوربين در بخش SCN (speial scene) چند مورد معرفي شده مثل kid &pet ,indoor که روي دوربين 530 مشخص نشده و خودش هم نگفته که مخصوص 540 هست اين آيتم ها رو کجا بايد تنظيم کنم ؟
-
جناب احمدي! با سلام،
1- كمپاني سازنده تا 2 گيگابايت را تضمين نمودهاست.
2- از هر فضاي باقيمانده ميتوان براي عكس يا فيلم استفاده كرد.
3- گردونه انتخاب وضعيت را روي SCN قرار داده و احتمالاً با كليد راست و چپ (يا بالا و پايين)، يكي از وضعيتهاي از پيش تعريف شده را انتخاب ميكنيم.
-
جناب حیرت سلام
دیروز از فروشگاه اسکار یک عدد رم 512 رو به قیمت 17 هزار تومن و یک جفت باتری سونی 2500 mah رو 4 هزار تومن خریدم
اما در مورد ان وضعیت های SCN (speial scene به دستورات شما عمل کردم ولی تغییر خاص رو ندیدم
اصلا این دوربین وقتی تغییر رو در وضعیت یاد شده میدیم رو ال سی دی آن چیز نمینویسه که بفهیم در چه وضعیتی عکاسی میکنیم ؟
-
جناب احمدي! با سلام،
1- احتمال ميدهم باتريهايتان اصل نباشد. چون قيمت باتريهاي اصل بين 6 تا 7 هزار تومان است. البته عكس اين مطلب صادق نيست، يعني برخي فروشندگان براي رد گم كردن، تقلبيها را هم به قيمتي برابر اصل ميفروشند و قيمت بالا دليل بر اصل بودن نخواهد بود.
2- قطعاً در راهنماي دوربين به نحوه انتخاب مودهاي مورد بحث اشاره شدهاست. آيا با كليد .DISP مانيتور را در وضعيت نمايش جامع اطلاعات قرار دادهايد؟
-
جناب حیرتی با هم سلام
2 تا سوال دیگه داشتم
وقتی من رم 512 را داخل دوربین قرار میدهم بدون اینکه عکسی بگیرم دوربین حافظه خالی را 495 مگا بایت نشان میدهد چرا؟
و اینکه لازم است این رم توسط دوربین فرمت شود تا از تمامی فضای آن استفاده شود
2- منظور از low leve format چیست؟
-
نقل قول:
وقتی من رم 512 را داخل دوربین قرار میدهم بدون اینکه عکسی بگیرم دوربین حافظه خالی را 495 مگا بایت نشان میدهد چرا؟
جناب احمدي! با سلام،
1- فضاي قابل استفاده كليه حافظهها كمتر از مقدار اسمي آنها است.
2- تا جايي كه من ميدانم، دوربين طي عمل فرمت، متناسب با سيستم ذخيرهسازي خود آرايش و فضابندي مناسب را به حافظه ميدهد.
3- گويا Canon فرمت با سرعت پايين و كامل كارت را اينطور نامگذاري كرده كه نميدانم وجه تسميهاش چيست.
-
فكر كردم اینجا در مورد دوربین زیر 200 هزار تومن گفتگو میشه ! ببخشید مثل اینكه اشتباه اومدم!!
-
نه عزیز اشتباه نیومدی
ولی تنها اشكال فروم اینه كه اگه كسی بخواد آ 540 بخره، بعد 30 40 تا پست بهش مارك تو پیشنهاد میشه
دوستان خواهش می كنم فقط موضوع اصلی رو متن كار قرار بدبد و بحث رو به بیراهه نكشونید.
-
ميشه لطفا يك دوربين زير 200 هزارتومان پيشنهاد كنيد كه فيلمبرداري خوبي هم داشته باشد؟
براي كسي ميخوام كه مصرف خانگي دارد.
البته اين تاپيك خيلي قديمي است اميدوارم دوستان يك فاتحهاي اينورها بخونند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
ميشه لطفا يك دوربين زير 200 هزارتومان پيشنهاد كنيد كه فيلمبرداري خوبي هم داشته باشد؟
براي كسي ميخوام كه مصرف خانگي دارد.
البته اين تاپيك خيلي قديمي است اميدوارم دوستان يك فاتحهاي اينورها بخونند!
اگه اون 5 تا 10 هزار تومن براتون مهم نيست ( يعني فكر نميكنم خيلي مهم باشه )
Canon powershot a570 IS گزينه خوبيه براي موردي كه شما ميخواين با وسايل جانبيش ( كيفو ......)ميشه 210 تومن خريد.
قيمش رو جاهاي مختلف الان 195 تومن ميگن ولي يكي از آشناهام 185 خريده بود .
فكر نكنم ازين گزينه گزينه بهتري با توجه به قيمتش پيدا كنيد!!!!!
فيلمبرداريش هم براي يه دوربين عكاسي قلبل قبوله . فيلماشو من ديدم . در كل خيلي مناسبه براي نيازهاي شما.
-
فکر کنم Sony DSC-W35 دوربین خیلی خوبی باشه...
باطریش لیتیومه با گارانتی رسمیش 190,000 تومان قیمتشه که تو جشن نوروز یه مموری 1 گیگابایت هم مجانی باهاش هست !
با اینکه قیمتش خیلی مناسبه تبدیل های لنزش خیلی راهت گیر میاد (تله و واید) با پایه مبدل میتونین فیلترهای ND و PL روش استفاده کنین...
به نظر من از این انتخاب بهتری نیست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra_ahmadi2000
جناب حیرتی با هم سلام
2 تا سوال دیگه داشتم
کلیه کمپانی های سازنده مموری از واحد شمارش هزارتایی (همانند ریاضیات) برای میزان ظرفیت حافظه استفاده می کنند.یک مموری 512 مگابایت در اصل دارای 512,000,000 بیت میباشد که همان 512 مگا بایت است.مساله اینست که چون ویندوز از واحد دسته بندی 1024 تایی استفاده میکند پس برای مموری 512 داریم:
512,000,000 تقسیم بر 1024(تبدیل به کیلوبایت) تقسیم بر 1024 (تبدیل به مگابایت) = 488.28 مگابایت
در اصل ما تمامی 512 مگابایت واقعی را خریداری کرده ایم اما در ویندوز به دلیل ذکر شده بدین صورت نمایش داده میشود.
در low level format کلیه اطلاعات موجود روی مموری به همراه اطلاعات موجود در جدول FAT کاملا پاک و تخریب شده و امکان بازیابی اطلاعات را از بین میبرد.
یوسف جان حیرتی شرمنده سوال از شما شده بود بنده جسارت کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
فکر کنم Sony DSC-W35 دوربین خیلی خوبی باشه...
باطریش لیتیومه با گارانتی رسمیش 190,000 تومان قیمتشه که تو جشن نوروز یه مموری 1 گیگابایت هم مجانی باهاش هست !
با اینکه قیمتش خیلی مناسبه تبدیل های لنزش خیلی راهت گیر میاد (تله و واید) با پایه مبدل میتونین فیلترهای ND و PL روش استفاده کنین...
به نظر من از این انتخاب بهتری نیست...
اگه ايشون بتونن از Image Stabilization بگذرن خوب اين دوربين (w35) جمعو جورتر از a570 is هستش. منتها به نظرم is براي اين دوربينا خيلي حياتيه!!! :) . من كه تو دوربيناي compact نميتونم از اين خصوصيت بگذرم...
-
نیكون L14 : 170000
نيكونl15:180000
دوميه Vr دارد
-
با تشكر از دوستان من امروز Canon A570 IS را از جمهوري خريدم.
با گارانتي الرمس 200 تومان هم ميشد خريد ولي من بدون گارانتي (يعني با گارانتي پارسه) 170 تومان خريدم. راستش تا 165 هم ميشد خريد ولي كمي مشكوك ميزد! خوف كردم! همان 170 را از يه جاي به ظاهر معتبر خريدم.
همانطور كه گفتم اين دوربين را براي يكي از بستگان خريدم. چندتاعكس هم باهاش گرفتم راستش اين چندمين مدل كنون كامپكتي كه من تست كردم عجيبه كه همه مثل هم عكس ميگرن عين يك روح در چند بدن.:eek:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hasan
با تشكر از دوستان من امروز Canon A570 IS را از جمهوري خريدم.
با گارانتي الرمس 200 تومان هم ميشد خريد ولي من بدون گارانتي (يعني با گارانتي پارسه) 170 تومان خريدم. راستش تا 165 هم ميشد خريد ولي كمي مشكوك ميزد! خوف كردم! همان 170 را از يه جاي به ظاهر معتبر خريدم.
همانطور كه گفتم اين دوربين را براي يكي از بستگان خريدم. چندتاعكس هم باهاش گرفتم راستش اين چندمين مدل كنون كامپكتي كه من تست كردم عجيبه كه همه مثل هم عكس ميگرن عين يك روح در چند بدن.:eek:
منم اگر بودم با گارانتی پارس الرمس محال بود که خرید کنم پارسال دم عیدی یه آ540 خریدم 190 تومن چند روز بعدش فهمیدیم پیسکل سوخته داره و بردیم مرکز نمایندگی پارس الرمس و طرف اصلا قبول نکرد برامون تعمیر کنه چه برسه به اینکه عوض کنه؟ خلاصه منم دیدم خرج تعمیرش 60 تومن میشه و بره زیر آچار تعمیرکار مثل اولش بعدیه بشه با 50 تومن ضرر ردش کردم رفت که از پارسال تا الان بدون دوربین موندم و اصلا از خ جمهوری یه جورایی برای خرید دوربین بدم اومد مخصوصا این پارس الرمس:mad:
در مورد این گارناتی پارسه من هم دوست دارم بدونم چیه جریانش که ارزونتر از بقیه دوربین میده البته پارسال اینطوری بود نمی دونم الان هم این ریختیه یا نه؟
در ضمن مبارکت باشه:::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria irani
منم اگر بودم با گارانتی پارس الرمس محال بود که خرید کنم پارسال دم عیدی یه آ540 خریدم 190 تومن چند روز بعدش فهمیدیم پیسکل سوخته داره و بردیم مرکز نمایندگی پارس الرمس و طرف اصلا قبول نکرد برامون تعمیر کنه چه برسه به اینکه عوض کنه؟ خلاصه منم دیدم خرج تعمیرش 60 تومن میشه و بره زیر آچار تعمیرکار مثل اولش بعدیه بشه با 50 تومن ضرر ردش کردم رفت که از پارسال تا الان بدون دوربین موندم و اصلا از خ جمهوری یه جورایی برای خرید دوربین بدم اومد مخصوصا این پارس الرمس:mad:
در مورد این گارناتی پارسه من هم دوست دارم بدونم چیه جریانش که ارزونتر از بقیه دوربین میده البته پارسال اینطوری بود نمی دونم الان هم این ریختیه یا نه؟
در ضمن مبارکت باشه:::big grin:::
آقاجون ول كنين اين گارانتيه بيچاره رو بابا چند بار بگم چون تو ايران در خيلي موارد سليقه اي عمل ميشه و قانون خاصي نداريم يا اگه داريم اجرا نميشه يا اگه اجرا نشه صداي شما به جايي نميرسه گارانتي هم ضمانت اجرايي نداره حتي وقتي با مشكلي اين چنيني مواجه ميشين فروشنده ممكنه
ديگه شما رو نشناسه (ببخشيد شما!!!!!)
گارانتيه پارسه هم يعني بي گارانتي.
اصلا اين چيه باب شده كه واسه گارانتي از مشتري پول ميگيرن؟
با گارانتي در حقيقت نمايندگي يا عرضه كننده يه كالا ميخواد بگه من از جنسم انقدر مطمئنم كه براي اينكه خيال شما راحت باشه از خريدش در صورت بروز فلان مشكل ، فلان تسهيلات رو به شما ارائه ميكنم.اين يه راهه كه شما با خيل راحت ازش خريد كنين، و يه تبليغه واسشون ( البته اگه به تعهداتشون عمل كنن)
اين جور گارانتي كردن يه كالا يا زوركي بيمه كردن!!!! يه دوربين ، ( بيمه بدنه حريق و زلزله و .....)
بهانه اي براي گرونتر فروختن يه جنسه ، مخصوصا تو ايران.( اين نظر منه)
من اگه بخوام يه وسيله رو بيمه كنم خب خودم اين كارو ميكنم ديگه . ميرم يه جاي معتبر بيمش ميكنم.نه اينكه ....
خلاصه اينكه حواستونو موقع خريد جمع كنين همين اين بهتره تو اين مملكت ما!!!!!
مثلا من اگه بخوام تو خريد لنز دنبال گارانتيش هم باشم ، اونوقت بايد كلا قيد خريدنشو بزنم چون قيمتش خيلي بالا ميره..................( اين اصلا از لحاظ اقتصادي به صرفه نيست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pouyashariat61
آقاجون ول كنين اين گارانتيه بيچاره رو بابا چند بار بگم چون تو ايران در خيلي موارد سليقه اي عمل ميشه و قانون خاصي نداريم يا اگه داريم اجرا نميشه يا اگه اجرا نشه صداي شما به جايي نميرسه گارانتي هم ضمانت اجرايي نداره حتي وقتي با مشكلي اين چنيني مواجه ميشين فروشنده ممكنه
ديگه شما رو نشناسه (ببخشيد شما!!!!!)
گارانتيه پارسه هم يعني بي گارانتي.
اصلا اين چيه باب شده كه واسه گارانتي از مشتري پول ميگيرن؟
با گارانتي در حقيقت نمايندگي يا عرضه كننده يه كالا ميخواد بگه من از جنسم انقدر مطمئنم كه براي اينكه خيال شما راحت باشه از خريدش در صورت بروز فلان مشكل ، فلان تسهيلات رو به شما ارائه ميكنم.اين يه راهه كه شما با خيل راحت ازش خريد كنين، و يه تبليغه واسشون ( البته اگه به تعهداتشون عمل كنن)
اين جور گارانتي كردن يه كالا يا زوركي بيمه كردن!!!! يه دوربين ، ( بيمه بدنه حريق و زلزله و .....)
بهانه اي براي گرونتر فروختن يه جنسه ، مخصوصا تو ايران.( اين نظر منه)
من اگه بخوام يه وسيله رو بيمه كنم خب خودم اين كارو ميكنم ديگه . ميرم يه جاي معتبر بيمش ميكنم.نه اينكه ....
خلاصه اينكه حواستونو موقع خريد جمع كنين همين اين بهتره تو اين مملكت ما!!!!!
مثلا من اگه بخوام تو خريد لنز دنبال گارانتيش هم باشم ، اونوقت بايد كلا قيد خريدنشو بزنم چون قيمتش خيلي بالا ميره..................( اين اصلا از لحاظ اقتصادي به صرفه نيست)
نه آقا جون ول نمی کنیم. این گارانتی کننده ها هم اصلا بیچاره نیستن. وقتی دوربین چند صد هزار تومنی به مشتری می فروشن و بعدش که معلوم میشه دوربین خرابه و قبول نمیکنن که تعمیرش کنن چه برسه به تعویض .خب به این کارشون چی می گن؟
باید گفت که بقیه هم که تجربه من وامثال من رو ندارن بدونن. من که خودم با گارانتی پارس الرمس محاله دوربین بخرم فکر کنم موبایل سونی اریکسون هم گارانتی میکنن.
در مورد اینکه گارانتی بهانهای که بیشتر از مشتری پول بگیرن باهات کاملا موافقم.
معنی گارانتی هم یعنی پول بیشتر بده همین بدون اینکه واقعا خدماتی پس از فروش در کار باشه .حالا ممکنه مشتری فکر کنه اگه با فلان گارانتی بخره و پول بیشتر بده دیگه جنسش اصله و بدون مشکل و اگر مشکلم داشت خب گارنتیه دیگه . که برای من که متاسفانه عکسش اثبات شد . امیدوارم برای بقیه این ریختی نشه :mad:
-
سلام دوستان
من یک دوربین کانن S5 دارم که متأسفانه نتونستم باهاش خوب عکس بگیرم (ولی فیلمش خیلی عالی هست) انتظارم رو برآورده نکرد
یا من مشکل دارم یا دوربین
به هر حال تصمیم دارم بفروشم و یه دوربین کامپکت که عکسش خوب باشه بگیرم
در مورد S5 شاید مشکل از خودم باشه که حرفه ای نیستم چون راستش رو بخواید نه وقتش رو دارم نه حوصله اش
اگه لطف کنید و یه دوربین کامپکت زیر 200 تومن بهم معرفی کنید که انتظاراتم را در عین آماتور بودنم برآورده کند ممنون میشم
شاید این مطلب خنده بار باشه و شما هم قطعاً باور نمی کنید ولی من عکس هایی که با S5 می گیرم یه ذره بهتر از گوشی k800 ام هست ( با اینکه توی مود های مختلف ، تنظیمات مختلف ، شرایط آب و هوا و نور متفاوت هم تست کردم)
با تشکر از همه شما دوستان
-
اگر ميخواهيد يك دوربين زير 200 تومان بخريد كه در حالتهاي خودكار و پيش فرض نيز عكسهاي با كيفيت و خوش رنگي بگيرد Panasonic LZ8 انتخاب بسيار خوبي است، البته در صورت نياز ميتوانيد از تنظيمات دستي آن تيز استفاده كنيد. زوم 5X و لرزشگير قوي و گريپ خوشدست و ...
االبته Canon-A590 IS هم دوربين خوبي است كه احتمالا" جنس عكس آن با S5 IS مشابه خواهد بود و براي شما نامطلوب.
اين مقايسه گروهي را هم حتما" ببينيد:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/
-
با 200 تومن چی می شه خرید
سلام
مخصوصال به مشهدی وحید و دوستای گلم
من میخام یه دوربین بخرم حدود 200 تومن قبلا یه کنون a540 داشتم که با بچه ها مشورت کردم مثل آقا وحید و خریدم . منتها ردش کردم . و یکسالی هست بدون دوربین بودم . حالا اگه میشه راهنمایی کنید چی بگیرم. a1000 a2000 a590
کنون یا سونی ..
جالبه a590 تنظیمات av ،tv داره ولی a1000 و a2000 نداره .
سوال ریموت شاتر کدومشون دارن که با پی سی بشه عکس گرفت؟ کیفیت عکس کدومشون بهتره؟لرزشگیر کدوم؟اگر مدل دیگه ای هم میدونید خوبه از هر بندی بگید. این av tvبرایتنظیم سرعت شاتر ودیافراگم رو کدوم دارن
بعد کدوم گارانتی؟ارزون و خوبه ؟من ایدوآل قیمت دارم.
ممنون
-
پاسخ: با 200 تومن چی می شه خرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
مرسی وجید جان حالا پاناسونیک و کنون 590is کدومش بهتره.نمونه عکساش رو از کجا میتونم ببینم یادمه قیلا تو سایت steve digicam نمونه عکس داشت. بعد یه سوال کنون چرا تو a1000 , a2000 دیگه tv ,نذاشته یعنی نمیشه دیگه سرعت شاتر رو به دلخواهت نظیم کرد؟
در ضمن a1000 ,a2000 با 590اختلاف قیمت زیادی ندارند به نظرت از این سه تا کدوم بهتره. حلا برند و مدل دیگه ای هم ه نظرت می رسه بزار کنارش نتیجه رو بهم بگو.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria irani
مرسی وجید جان حالا پاناسونیک و کنون 590is کدومش بهتره.
بستگي به خودتان دارد، اگر آن تست ديپرويو را ديده باشيد، اختلاف چندان زيادي در كل قضيه بين اين دوربينها وجود ندارد، بايد ببينيد در زمينه هاي مورد نظر شما كدام دوربين عملكرد بهتري دارد.
نقل قول:
نمونه عکساش رو از کجا میتونم ببینم یادمه قیلا تو سایت steve digicam نمونه عکس داشت.
کد:
http://www.pbase.com/cameras/panasonic/lumix_dmc_lz8
http://www.pbase.com/cameras/canon/powershot_a590_is
نقل قول:
بعد یه سوال کنون چرا تو a1000 , a2000 دیگه tv ,نذاشته یعنی نمیشه دیگه سرعت شاتر رو به دلخواهت نظیم کرد؟
نه، نميشود.
اگر ميخواهيد سرعت را دستي تنظيم كنيد آ570 و آ590 و آ720 هستند، دليلي هم ندارد كه همه دوربنيها مشخصاتشان شبيه هم باشد.
آ550 و آ560 و آ580 هم امكان تنظيم سرعت شاتر را ندارند.
نقل قول:
در ضمن a1000 ,a2000 با 590اختلاف قیمت زیادی ندارند به نظرت از این سه تا کدوم بهتره.
اگر زوم بيشتر و LCD بزرگتر و ماكروي بهتر مد نظر باشد A2000 و اگر تنظيمات دستي سرعت شاتر و ديافراگم و فوكوس مد نظر باشد، A590 IS (كه براي چنين دوربينهايي چندان كارايي ندارد).
-
خرید یک دوربین ارزان ولی کارا
سلام
من تازه میخوام شروع کنم به یاد گرفتن عکاسی. البته بصورت نیمه جدی
کسی میتونه چند تا دوربین مناسب برای شروع کار (زیر 200 هزار تومان) با قیمتشون بهم معرفی کنه؟
ممنون میشم:::happy:::