با سلام دوربيني مي خوام که فوکوس و زوم خوب داشته با شه بين canon 400D و nikon D40 يا D70 موندم راهنمايي کنيد
با سلام دوربيني مي خوام که فوکوس و زوم خوب داشته با شه بين canon 400D و nikon D40 يا D70 موندم راهنمايي کنيد
سلام....
دوست عزیر بهتر است ابتدا مقالات سایت عکاسی رو مرور کنید تا بیشتر با دنیای دیجیتال آشنا شوید...
این دوربین هایی که شما فرمودید همگی D-Slr هستند ، دوربین های اس ال آر تا وقتی لنزی برایشان تهیه نشود چیزی به عنوان زوم نخواهند داشت ، کلا در اس ال آر ها زوم زیاد معنای کاربردی ندارد ، در لایک ها و کامپک ها زوم وجود دارد که بر حسب ایکس بیان میشود ، شما مثلا با خرید یک لنز 18-200 نیاز هاتان رفع میشود ( قیمت 1 میلیون تومان ) پس اول ببینید به یک D-Slr نیاز دارید و یا با یک کامپک و یا لایک مشکل شما رفع میشود و نیاز بیشتری ندارید...
درباره ی فوکوس خوب ، همه ی این دوربین ها نقاط فوکوس خوبی دارند اما کنون برتر است....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با نظر کاوه عزیز کاملا موافقم .....
شما می توانید با بودجه ی 800 هزار تومن یا کمتر یه لایک خوب بخرید چون اگه SLR بخرید باید دوباره برای خرید لنز هزینه کنید بنابراین اگه لایک بخرید به نظر من خیلی بهتره اسامی و قیمت های لایک های معروف هم:
Panasonic FZ 30: 610
Panasonic FZ 50 : 540
Panasonic FZ 20: 440
CANON S3IS: 360
Panasonic FZ 8
و...........
سلام....
بچه ها ضمن تایید حرف ها و مدل هایی که عنوان کردیم ، باید عرض کنم ، بهتره اول به دوست خوبون راهنمایی کنیم که اصلا فرق یک اس ال آر با یک کامپک و یا لایک در چه چیز های است و کدام برای چه کاربردی مناسب تره و از دوست خوبمون بپرسیم که ایشون از خرید دوربین چه قصدی دارند تا بهتر راهنمایی کنیم و مدل بهتری پیشنهاد بدیم ، شاید با 200 یا 300 تومان قضیه حل شد و شاید هم با 3 یا 4 میلیون تومان....
پس همیشه قبل از پیشنهاد دادن مدل بهتره بدونیم که یوزر ما چه چیزی نیاز داره و بعد راهنمایی کنیم ، اینظور بهتر نیست ؟
شاید داشتن زوم زیاد و یا ایزو بالا و یا لرزه گیر و یا واید مناسب و حتی رزلوشن بالا ، مانیتور بزرگ ، فیلمبرداری باکیفیت ، ارازن بودن ، کوچکو یا بزرگ بودن ، نوع برند ، امکانات و لوازم جانبی و خیلی چیزهای دیگه میتونه در انتخاب افراد تاثیر گذار باشه....
مثل قدیم نشه که هرکسی دوربین خواست استامینوفن بدیم بهش و بگیم Canon S3IS & Canon 350D
البته اصلا قصد این رو ندارم که بگم مدل های بدی پیشنهاد دادید و پرا مدل نام بردید ، بلکه بهتر که این کارو کردید ، چون دوست عزیزمون مجبور میشن برای شناختن این مدل ها هم که شده بیشتر جستجو کنند....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با تشکر از راهنمايي دوستان شايد من بايد کاملتر مي گفتم تا پاسخ دقيق تري بگيرم .
من چند سال که دوربينهاي ديجيتال مختلفي داشتم که آخرين آنها canon s2is هستش که قابليتهاي زيادي هم داره دوربينهاي slr و کامپکت رو هم اطلاعاتي دارم ولي لايک را نه حالا مي خواهم ارتقا بدم و در اون رنجي که خدمتتون گفتم کنون کيفيت بهتري داره يا نيکون؟
اگه کنون رو بخرید جمع کردن لنز برای کنون هزینه بیشتری داره.......:biggrin:
ویرایش توسط Behnam_703 : Sunday 9 December 2007 در ساعت 19:10
راجع به این موضوع هیچ کس نمیتونه نظر دقیقی بده ولی تا جایی که من فروم ها رو خوندم مهم ترین بحث همیشه سر این قضیه بوده . برو بخون و ببین چی بهتره برای تو... هر کدوم از این 2 برند مزیت های خیلی خوبی دارن . با این بودجه به نظر من canon EOS 400D بهترینه البته من با توجه به نیاز های خودم و دید خودم به عکاسی این حرفو میزنم ، اول ببین با دوربین می خوای چی کار کنی... یعنی واضحه که می خوای عکس بگیری ولی چه عکسی؟کنون کيفيت بهتري داره يا نيکون؟
سام مقدم
سلام....
اگر جواب این پرسش رو قطعا از کسی گرفتید بدونید ، اون فرد از عکاسی هیچی نمیداند این موضوع که نیکون بهتر است و یا کنون عرض میکنم میتسوبیشی موتورز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا بحث کدام بهتر بودن نیست......
خواسته ی شما از دوربین چیست ؟؟؟
چه لنز هایی نیاز دارد ؟ واید و یا تله ؟
لوازم جانبی مورد نیازتان در آینده و حال چیست ؟
چه امکاناتی برایتان مهم است ، لرزه گیر ، مانیتور بزرگ ، و امثال اینها....؟
کاوه قبادیExposure.ir
بله موافقم ....
شما باید اول بگید چه توقعاتی از دوربینتان دارید و بعد ....
ولی از لحاظ فوکوس کنون بهتره همان طور که کاوه عزیز عرض کردنند.......