سلام
یک بار تو خیابان سعدی (مشهد) که مرکز صوتی و تصویریشه, بر حسب اتفاق توی یک فروشگاهی بودم و صاحب فروشگاه داشت با کسی تلفنی صحبت میکرد, همینطور که داشتم رادیو پخشها و ... را نگاه میکردم (و در اصل استراق سمع میکردم!!! :biggrin: )متوجه شدم یک پیرمرد و پیرزنی به سفارش دخترشون میرن یک ویدئو میگیرند, بعد از اینکه دخترشون ویدئو رو میبینه, میگه منظورش VCD بوده نه VHS !!!
و اونها هم قرار بود بیان عوضش کنند و آنطرف خطیه هم پارتی اونها بود که داشت فروشنده رو راضی میکرد (ویدئو رو باز کرده بودند!!!)...............................
.
.
خلاصه, چند دقیقه بعد هم اونها رسیدند و فروشنده با منت قبول کرد, پیرمرد داشت بین VCD ها میچرخید و فکر میکرد ؛ که من با حالتی مرموز بهش نزدیک شدم (برای اینکه فروشنده دخلم رو نیاره!!!) و بهش همه جریان رو گفتم و بعد گفتم که این یارو میخواد VCD رو بهتون 85 تومن بده, به جاش DVD بگیر حدود 100 تومن که حالا حالاها راحت باشی!!!!!! :confused:
پیرمرده یک جوری ماتش برده بود و بهم نگاه میکرد که فروشندهه هم کف کرد و مشکوک شده بود, من که دیدم اوضاع خرابه, سرم رو مثل بچه گربه انداختم پایین و ......
مهران جان: تو از کجا 1000 آمپرشو فهمیدی؟؟؟ با اهم متر؟؟!!