نوشته اصلی توسط
30noohe
ممنون ولی بت قول میدم توی جیب جاش بدم:biggrin:
------
kouhsar جان چرا میگی a450 رو نگیر؟؟ من دوربین دیگه ای زیر 130 تومن که خوب باشه ندیدم تنها دوربین ها توی این قیمت a450و a430 ها بودن که finepix هم یه نمونه عکس از a450 گذاشته بود که کیفیتش خیلی خوب بود!!!
سلام
یه عکس که ملاک نمیشه , اونهم در شرایط نوری خوب ؛ یه دوربین فول قلابی هم در اون شرایط ممکنه عکس خوبی بگیره ؛ برو اینجا و نمونه عکس های بیشتری ازش ببین
http://www.pbase.com/cameras/canon
اگه کامپکت بدرد بخور میخوای باید بالاتر از 150 یا 160 تومن خرج کنی و به کمتر از a530 رضایت ندی
من که فکر می کنم کامپکت هم که می خوای بگیری باید خوبش رو بگیری , کامپکتی که تقدم شاتر و دیافراگم , امکان فوکوس دستی و .... رو داشته باشه و بتونی باهاش چیز های زیادی رو یاد بگیری و با شناخت کامل slr like یا slr بعدیت رو انتخاب کنی ؛ دوربین های ضعیفی مثل a450 چیزی ندارن که تو بخوای باهاشون تمرین کنی جز کادر بندی
a540 کانن یه دوربین کامله که اونهم دیگه تولید نمیشه و اگه پیدا بشه 200 تومنه ؛ a630 برای شروع عالیه و 240 تومنه
بیشتر فکر کن و پولت رو دور نریز , یا اگه دور میریزی کمتر دور بریز , یعنی به دوربین ساده ای مثل بنکیو c500 یا چیزی مشابه اون اکتفا کن
فکر اون وقتی رو هم بکن که دوربین بعدیت رو خریدی و کیفیت عکس های اون اصلا قابل مقایسه با کامپکتت نیست و تو اصلا دلت نمی خواد با کامپکتی که داری عکس بگیری .... پس عجله نکن , یه کامپکتی بگیر که حداقل دو سه سال ازش راضی باشی و از خریدش پشیمون نشی
در ضمن واضحه که انتخاب با خودته ؛ هر چی خریدی مبارکت باشه :) شیرینی ما هم یادت نره