مهران جان مبارک باشه......:)
امیدوارم عکسهاتو زود تر ببینیم...
مموری نخریدی؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ضمن عرض تبریک (به خاطر خرید دوربین) و تسلیت (به خاطر اینکه این دوربین و 95% دوربینهای کوچک , قابلیت تنظیم شاتر ندارد!!! :( ارزانترین دوربین که این قابلیت رو داشته باشه A530 و A540 بود!!!)
آخه هیچ وقت نگفتی که تنظیم سرعت شاتر هم برات مهمه, اگر نه بهت میگفتم, حالا غصه نخور, انشاا.. با SLR-Like ت این کار رو میکنی و بعد میبینی که حتی تو اونهم این چیزا کشکه!!! :biggrin:
بعدش هم, چرا بری اونور خیابون و تازه دوربین رو آزمایش کنی, مگه تو فروشگاه تستش نکردی و باهاش عکس نگرفتی, یا از فروشنده هیچ سوالی نکردی و اونهم هیچی نگفت و .....!!!؟؟؟!!!!؟؟؟:confused:
در ضمن به نظر من FZ50 از 9600 خیلی خوشدستتر و حرفه ایتره, یکبار هر دوتا رو تو دستت بگیر!!! ;)
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Sunday 24 June 2007 در ساعت 00:38
مهران خواجوی 15 ساله از اصفهان!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
FujiFilm Finepix S9600 --Canon PowerShot A450
شارژر هم دیگه پولم نرسید . فعلا با همین باتری معمولی ها کار می کنم تا بعدا"...
--
من وقتی دکمه ی شاتر رو لمس می کنم معمولا" یک یا 2 یا حتی 3 تا مربع میاد اینا چی هستند؟؟
وقتی خواستم دوربین رو بخرم روی زمانت نامه نوشته بود بیمه ی بدنه بعد نوشته هر گونه ضربه و شکستن تعویض می شود (فقط با گرفتن 10% از مبلغ پرداختی!!!)--> یعنی اگه من اینو الآن پودرش کنم با دادن 13 تومن یکی دیگه میدن؟؟؟ یا همش دروغه؟؟
گارانتی هم از آفومار هست!!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
سلام
ببخشید دوباره پست میزنم!!
باتری خود دوربین شارژش تموم شد!!!
حالا چه کنم؟؟
رفتم باتری معمولی گذاشتم روش کار نداد!!!(فقط میشه عکس دید ! نمیشه عکس گرفت)
یه سوال هم داشتم : آداپتور رو نمیشه با دوربین وصل کرد و ازش استفاده کرد؟؟
--
به هر حال فکر کنم مجبورم برم یه شارژر بخرم!!
وبلاگ شخصی من فلیکر من
سایت من
سلام
باید یا باطری آلکالاین بگیری و یا شارژی
آلکالاین جفتی 700 تا 900 تومنه
شارژر و باطری شارژی هم قیمت های متفاوتی دارن
اگه نمی خوای یا نمی تونی زیاد هزینه کنی قلابیش رو بگیر
شارژر قلابی digital power یا ... قیمتی بین 2 تا 5 تومن داره
باطری قلابی cfl یا ... جفتی 1100 به بالا
بدترین و مزخرف ترین باطری ها و شارژر ها هم برای شروع بد نیستن و کارت رو راه میندازن
همون مثل کاچی بعض هیچی
این موضوع 10% و مغازه دار به تو گفت؟؟؟
اگه دوربین آب بخوره یا بشکنه بیمه باید پولتو بده یا دوربین بده این 10% به مغازه دار نده به هیچ وجه
البته ممکنه یه مقداری برای این که دوربین کار کرده کم بشه ولی روی بیمه نامه هایی که آفومار رو دوربیناش میده تا حالا ندیدم نوشته باشه 10% کم میشه...
سام مقدم
سلام
اون مربع هایی که میاد, نقاطیه که بر روش فوکوس میشه, توصیه میکنم در منو, این حالت رو به یک نقطه ای تغییر بدی تا اون جایی که میخوای فوکوس کنه!!!
در مورد بیمه نامه هم آقای مقدم درست گفتند, من هم چیزی از 10% نشنیدم.
در مورد شارژر هم : اگر واقعا" هنوز 9600 در برنامه ات هست, یک شارژر توپ فوجی با 4 باتری (23 تا 27 تومن) بخر که بعد برای SLR-Like ت هم استفاده کنی, ولی اگر از خرید دوربین حرفه ایتر منصرف شدی یا خواستی دوربینی بگیری که مثلا" خودش شارژر داشت, یک شارژر ارزون بگیر. :rolleyes: