سلام
جناب فرهاد خان واقعا نظریه انقلابی هم بود .بعبارتی از اون حرفا بود .من فکر کردم این دوستمون تجربه کار sLR را ندارند و قبلا با لایک کار کرده اند و می خواهند وارد دنیای ................
خوب جدا شرمنده . عجب پیشنهادی دادم ها .
اما اون پیشنهاد من بدرد کسی می خوره که قبلا حداقل با لایک ها کار کرده باشه و. دیگه لایک نیاز های او را براورده نمی کنه و می خواهد به رده بالاتر وارد بشه .و می خواهد یک بدنه بخر د که دور اندیشی کرده باشه و چنانچه اولویت اولش پرتره است این پیشنهاد من است .اونجا هم گفتم اول نیاز هاتون رو پیدا کنید .
گفتم که بدنه اساسی بخره و بعد کم کم لنز رو بخره .
فرهاد خان من در همون پست هم گفتم پست شماره 9 علیرضا جان را بسیار پسندیدم .دلیل هم گفتم چرا .
فرهاد خان لنز 85 م م هم باقلوا هم که نباشه اما لنز خوبی برای پرتره گرافی خواهد بود .
در ضمن فرهاد خان من اصلا دوربین ندارم که چی برسه به کلکسیون .دی 70 در آتلیه است . دی 80 هم استند بای است .
مجددا عذر می خواهم من فکر کردم ایشون فقط سابقه کار با اس ال ار را ندارند .
دوست عزیز اگر شما اصلا بطور کل سابقه عکاسی با دوربین دیجیتال را ندارید کار اشتباهی است که یکدفعه دوربین های اس ال ار بخرید .من هم خرید کامپکت و با کمی ولخرجی یک لایک را به شما پیشنهاد می کنم .
آف تاپیک . می گویند انسان در 24 ساعت 2 دقیقه مغزش از کار می افته و خوب جواب نمی ده . فرهاد خان فکر کنم پست قبلی من در همان دو دقیقه نوشته شده :biggrin: