درود
دوست عزیز به عنوان یکی از علاقه مندان سونی به شما بگویم سونی در خیلی از صنایع پیشروست اما در خیلی های دیگر هم فقط در تبلیغات آن پیشروست !
سونی در خیلی از ضمینه ها حرف اول رو زده اما در خیلی از زمینه ها خودش رو بخودی قاطی کرده و هیچ حرفی هم برای گفتن نداشته اما با پشتکار و سرمایه بالای تبلیغاتی همچنان ادامه میده
موضوع خیلی آف تاپیکی میشه اما فقط همین رو بگم که بنده به دلیل شغلم 16 ساله با تجهیزات صوتی حرفه ای سروکار دارم . که سونی هم خودش رو وارد آن کرده اما در آن چیزی شبیه به مزاح بوده.
البته در این رسته حتی در زمینه خونگی هم بهترین نبوده و نیست مارک هایی مثل کن وود JBL پیونیر حتی پاناسونیک از لحاظ صدا همیشه بهتر از سونی بوده حداقل توی تجربه ای که با 5 تا سیستم صوتی در 10 سال گذشته با داشتم همین طور بود.
ضمنا بهترین هدفون های استودیویی مشخص هستند ( برای اهل فن ) میتوانید تحقیق کنید. در حالی که سونی اصلا مطرح نیست . فقط تولیداتش خانگی در حد غیر حرفه ای است با کمال تعجب در پشت صحنه ها بعضی هنر مندان در استو دیو، سونی به گوش دارند
خوب این برای من فقط یک معنی داره فقط : تبلیغات ! من سونی رو دوست دارم اما تولید جمیع محصولات با مارک سونی چیزیه که منی که تجربه بسیار لذت بخشی از محصوات سونی دارم رو منزجر میکنه اما مدیران سونی فقط به بیزینسشون فکر میکنند دلیلی هم نداره که بخواهنددنبال جاه طلبی های تجاریشون نباشند!
بابت بیان آف تاپیکیم عذر میخوام از بچه های سایت عکاسی
به لیست لنز های تولید شده توسط خود سونی برای دوربین های SLR توجه کنید. خیلی معنی داره ، خواهید دید که اگر زایس نبود چه اتفاقی می افتاد ، حال خود زایس رو هم سهمش رو از بازار فروش لنز برای SLR ها ببینید.
موفق باشید
انوش