تو خود فتوشاپ هم میشه تعداد شات زده را فهمید
من چند تا شات را بطور ازمایشی چک کردم
عدد اش گویا درست بود بقیه هم چک کنن ببینن عدد درست میدهد که دیگه دنبال نرم افزار های خاصی نرویم
تو خود فتوشاپ هم میشه تعداد شات زده را فهمید
من چند تا شات را بطور ازمایشی چک کردم
عدد اش گویا درست بود بقیه هم چک کنن ببینن عدد درست میدهد که دیگه دنبال نرم افزار های خاصی نرویم
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
در فتوشاپ تا اونجا که الاع دارم برای دوربینها ی نیکون مثل d80 d90 d7000 و ... رو جواب میده
منم از طریق فتو شاپ چک کردم که درست نشون داد. دوربین هم D7000.
دوربین من کنن هست ٬ برای چند عکسی که امتحان کردم همگی رو صفر! نشون داد. که البته طبیعیه
فقط یک سوال از دوستان نیکونی ٬ در اینجا نوشته شماره عکس و نه تعداد شاتر ٬ دوستانی که گفتند درست نشون داده آیا از تعداد دقیق شاتر زده شده توسط دوربینشون اطلاع دارند؟ و با اون عدد مقایسه کرده اند؟ چون تعداد شاتر = تعداد عکس + تعداد دفعاتی که بدون کارت شاتر زده شده + زمان های استفاده از لایو ویو و ...
من از مجیک لنترن استفاده می کنم که تعدا شاتر رو به صورت دقیق زده : تعداد عکس و میزان استفاده از لایو ویو رو رو جدا زده.
سلام علی جان. بحث مگا پیکسل در دوربینهای بحث خیلی پیچیده ای داره که در تایپیکهای نکاتی در خصوص کار با دوربینهای مگاپیکسل بالا تاثیر مگا پیکسل دور بین بر کیفیت عکس راجع بهش بصورت تخصصی صحبت شده.اکثر کسانی که عکاسی میکنند عکسهایی که چاپ میکنند 99درصدشون در قطعهای کوچک هست و دوریبنیهای مگاپیکسل پایین تاثیری تو کیفیت ندارند کما اینکه اگر این مباحث رو بخونید متوجه خواهید شد حتی در دوربینهای مگا پیکسل بالا نویز بیشتر مشهوده.در ضمن دوربینی مثل دوربین نیکون دی 70 ه خیلی ها ها هنوز در آتلیه ازش ایستفاده میکنند نسبت به دوربینهای هم رده با مگا پیکسل بالاتر نتیجه بهتری داده .و اینکه تعداد شات هم منظورم اینه که به فرات دیدم بطور مثال طرف در تایپیکهای فروش طرف میزنه بطور مثال 30 هزار شات در صورتی که طرف فکر میکنه 30 هزار تا انگار ته عمر دوربینه در صورتی که عمر مفید اکثر دوربینها تا 100 هزار شات گزارش شده. منظور کلی این بود علی جان.
تعداد شات 650D کنون رو از چه سایتی میتونم بفهمم
خودم چندتا سایتو برنامه امتحان کردم یه پیغام میداد که اطلاعات مربوطه روی عکس ثبت نشده و کلا وجود نداره
میشه همچین کاری کرد و تعداد شاتو صفر کرد؟