صفحه 265 از 689 نخستنخست ... 165 215 255 261 262 263 264 265 266 267 268 269 275 315 365 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,641 تا 2,650 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

پیش فرض امکانات جدید این دوربین

مشخصات coolpix s1200pj

Resolution: 14.10 Megapixels
    Lens: 5.00x zoom
    (28-140mm eq.)
    Viewfinder: LCD
    LCD Size: 3.0 inch
    ISO: 80-6400
    Shutter: 4-1/1500
    Max Aperture: 3.9
    Dimensions: 4.2 x 2.5 x 0.9 in.
    (107 x 63 x 23 mm)
    Weight: 6.6 oz (186 g
    includes batteries
    MSRP:$430
    Availability: 09/2011
    در این دوربین برخلاف دومدل قبلی که تنهاامکان نمایش اطلاعات موجوددردوربین وجودداشت، امکان اتصال مستقیم به ایفون وایپد و نمایش هرگونه اطلاعاتی(عکس،فیلم،صفحات وب وpdf)که درتبلت هست رومقدورمیکنه.
    ویرایش توسط kiavash : Wednesday 24 August 2011 در ساعت 19:05 دلیل: امکانات جدید این دوربین

تشکر کرده
    8926

4-iPod.jpg
    nikon s1200 pj ..... new
    ویرایش توسط kiavash : Wednesday 24 August 2011 در ساعت 19:19
    infinity، shabab، Amir Tavakoli و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه mhd61 آواتار ها
    تشکر کرده
    199

دوربین جدید سونی. به نظر میاد شاهد ورود قطب سوم هستیم که جای خوشحالی داره

Super Oli، persian.boy، patomat و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه I.Givili آواتار ها
    تشکر کرده
    1572

تا به حال هر تیزر تبلیغاتی که از A77دیدم وسوسه کننده بوده است.... این همه قابلیت کمتر از 1500دلار!!!!
    اما با تمام این اوصاف تا چند رویو دقیق و مستند از چندین سایت معتبر نبینم بی خود دل خودم را صابو ن نمی زنم!همیشه واقعیت با نوشته های روی کاغذ خیلی فاصله داره....
    aidin594، persian.boy، data و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    "آیدین گیویلی"
    www.idingivili.ir
    Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt

كاربر همراه sohrab-gh آواتار ها
    تشکر کرده
    1708

من فقط امیدوارم نیکون هم همچنین سنسوری با این قیمت بزنه که دیگه واقعا معرکه می شه و دوباره جنگ بین کنون و نیکون آغاز می شه به حسابی اگه d400 24 مگاپیکسل باشه بعد با قسمتی دورو بره 2 میلیون تومان دیگه اون موقع واقعا جشنی می شه برای نیکونی ها که یک بدنه apsc با رزولوشن 24 دارند که واقعا بی نظیر خواهد بود همینطور که جانشین d700 یا رزولوشن بالا برای فول فریم ارائه شود دیگه واقعا عالی می شه هر چند ممکنه فروش d3x رو تحت شعاع قرار بده
    calligrapher و data تشکر می‌کنند.
    سهراب قابزلو
    photography is about what you feel and see
    sohrabphotography.blogfa.com
    Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

بدنه های سونی همیشه خوب ،حتی عالی بوده اند!
    مشکل این برند در چیز دیگریست!

تا رسیدن سطح مصرف محصولات سونی(در سطح عکاسی حرفه ای) به کنون و نیکون راه زیادی مانده است.
    Kaveh Ghobadi، Amir Tavakoli، MZITech و 13 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

سلام دوستان
    خب قبل از اینکه سونی نیکون رو بخره یا اینکه نیکون کانن رو بخره یا اینکه شرکت معظم ایران خودرو همشون رو باهم بخره و بجای سنسور از موتور 405 استفاده کنه! خبری امروز منتشر شد که جالب بود!
    و اون اینکه شرکت سامسونگ تصمیم گرفته که واحد تولید و فروش رایانه های شخصی HP رو خریداری کنه!!!
    و این هم اصل خبر:

گزارش های خبری حاکیست شرکت سامسونگ قصد دارد واحد تولید و فروش رایانه های شخصی شرکت اچ پی را خریداری کند.
    به گزارش فارس به نقل از اپل اینسایدر، مدیران شرکت اچ پی چند روز قبل اعلام کردند که دیگر قصد تولید انواع رایانه های شخصی را ندارند و فعالیت این واحد خود را متوقف می کنند.
    به دنبال این تصمیم سامسونگ از تصمیم خود برای برون سپاری تولید برخی از انواع نوت بوک های خود خبر داده، تصمیمی که برخی آن را زمینه سازی برای خرید واحد تولید رایانه شرکت اچ پی می دانند.
    اچ پی همچنین تصمیم گرفته تولید سخت افزارهای مبتنی بر سیستم عامل خاص خود یعنی webOS را متوقف کند و تولید سخت افزار را متوقف کند تا به طور کامل بر روی تولید نرم افزار متمرکز شود. البته اچ پی به سفارشات خود در سال 2011 تا به حال عمل خواهد کرد، سفارشاتی که حجم آن از 40 میلیون واحد در سال جاری میلادی می گذرد.
    اچ پی همیشه یکی از دو شرکت بزرگ تولید کننده رایانه جهان بوده، اما در سال 2011 اپل آن را در زمینه عرضه رایانه های قابل حمل پشت سر گذارد. اپل در سه ماهه دوم سال 2011 حدود 13.6 میلیون واحد رایانه شخصی و آی پد عرضه کرد ، اما این رقم در مورد اچ پی تنها 9.7 میلیون واحد بود.

چند روز پیش داشتم یورونیوز رو نگاه میکردم! و یه تحلیل داشت که قبلا سامسونگ 11% از بازار تلفن همراه رو داشته و نوکیا 24% ولی الان برعکس شده! و اسمارت فون های سامسونگ دارن حسابی فروش میرن! و نوکیا از سیستم عامل سیمبین دست بردار نیست!
    حالا باید دید که سامسونگ توی بازار رایانه های شخصی هم میتونه موفق باشه یا نه!
    infinity، yasin-m، Kaveh Ghobadi و 20 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

چند وقتی است نه در این تاپیک و نه در آن تاپیک توهم و ... پست نمی زنم...

بابا ول کنید اینقدر این رو توی سر اون این یکی رو توی سر اون یکی نکوبید !

شب دراز است و ........

یادم است چند سال پیش 5 یا 6 سال کلی از این بحث ها با خیلی از دوستان داشتیم.یکی از تندرو ها خودم بودم.هم کانن را می کوبیدم ( با داشتن Canon 20D a ) هم نیکون را هم سونی را ( کاربر هر سه برند هم بوده و هستم )

یک زمانی بود که اسم کاوه مترادف بود با سونی ! اما اینقدر هم تند نمی رفتم که برخی دوستان می روند.آنقدر هم توی سر نویز خفن D70s نمی زدم و آنقدر هم چشم بسته شیفته 20Da ام نبودم(تازه دوربین سیگما هم داشتم ! )

یک زمانی در همین فروم گفتم تا 4 یا 5 سال دیگر تعداد دوربین های سونی چند برابر نیکون و کانن است ( چیزی که همین الان اتفاق افتاده و تعداد دوربین های Line سونی از کل کانن و نیکون شاید بیشتر باشد ) دوستی بود شیفته کانن آمد گفت کاوه جان شب ها کمتر غذا بخور !!!

دوستان با کوبیدن نویز آن در سر این و رزلوشن این بر سر آن و قیمت اون یکی و یا تنوع لنز فلان برند و قیافه ضایع این و .... نه دردی از درد های عکاسی شما حل می شود و نه ما.

یکی از ابزار باز ترین بچه های فروم خودم بودم و هستم اما بعد از چند سال فهمیده ام که من عکس می گیرم نه دوربین کانن ام نه دوربین نیکون ام نه سونی و پنتاکس و لایکا و پاناسونیک و الیمپوس و هاسلبلاد و فوجی و ریکو و مامیا و .....

آقا بچسبید به عکاسی در بیکاری هم کلی ابزار بازی کنید اما نه اینکه بچسبید به ابزار در بیکاری هم شاید عکاسی کنید!

داستان آن بنده خدا است در خیابان راه می رفت گفتند کجا می روی ؟ گفت کارواش !

گفتند خوب چرا پیاده ؟!

گفت نزدیک است گفتم پیاده بروم.......!!!
    Babak Borhani، Akazemi، Behin Nazem و 36 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    بدنه های سونی همیشه خوب ،حتی عالی بوده اند!
    مشکل این برند در چیز دیگریست!

تا رسیدن سطح مصرف محصولات سونی(در سطح عکاسی حرفه ای) به کنون و نیکون راه زیادی مانده است.
    درود:
    من فکرمی کنم مشکل دقیقاهمون چیزی هست که غربی ها وبه خصوص ایتالیایی ها دراون استادهستن،یعنی برندسازی.اروپایی ها خیلی ساده وگاهی حتی تنها یه اسم رو به یه برندکاملا موفق وپرفروش تبدیل می کنند،برندهایی مثل : versace , gucci , D&G و..... که اینروزها لوگوی اونها ،
    روی هرچیزی دیده میشه واتفاقا باعث فروش هم میشه.
    (مثل بشقاب هایی با لوگوی ورساچ ویا گوشی های سامسونگ با نام ارمانی . که مسلمااستفاده ساسونگ از نام ارمانی فقط برای افزایش میزان
    فروش بوده ،درحالیکه ارمانی کوچکترین نقشی درتولیداون گوشی تلقن همراه نداشته والبته گوشی موفقی هم یوده است.

ژاپنی ها عموما برای جاانداختن یک محصول دربازارهای جهانی زحمت زیادی می کشن که این موضوع نمونه های زیادی تاکنون داشته که شایدمعروفترین اونها لکسوس ازخودروسازی توبوتا باشه که هنوزهم بعدازگذشت حدود۲۱ سال ازعرضه اون ،بازهم باوجودکیفیت بالاتروارزش بیشتردرمقابل بهای پرداختی ، نسبت به بنز،بی ام و ، و... از شهرت واقبال کمتری حداقل در بسیاری نقاط دنیا برخوردار هست.

اگه ژاپنی ها این هنر بزرگ رو یاد می گرفتن ،حتما خیلی بیشتراز اینها موفق می بودند.سونی هم برای جاانداختن دوربین هایش بایدسالها زحمت
    بکشه .فقط ممکن است درمیان حرفه ای ها که عموما به ارزش یک خروجی خوب بیش ازنام دوربین بها می دهند، کارساده تری درپیش داشته باشد،
    البته دراین مورد خاص(سونی درمقابل نیکون وکنون) هنوزنمیشه گفت که سونی محصولات واقعا همتراز با اونها عرضه کرده ولی ایا حتی باتولید
    همچین محصولی ، متعصبان به برند دلخواهشان، حتی باقیمت پایین تر به سمت سونی رویگردان خواهندشد؟

تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    یکی از ابزار باز ترین بچه های فروم خودم بودم و هستم اما بعد از چند سال فهمیده ام که من عکس می گیرم نه دوربین کانن ام نه دوربین نیکون ام نه سونی و پنتاکس و لایکا و پاناسونیک و الیمپوس و هاسلبلاد و فوجی و ریکو و مامیا و .....

آقا بچسبید به عکاسی در بیکاری هم کلی ابزار بازی کنید اما نه اینکه بچسبید به ابزار در بیکاری هم شاید عکاسی کنید!
    باسلام، اولا که واقعا این گفته های شما درسته وشاید در خیلی شرایط نوری ، خروجی این دوربین ها فرق چندانی باهم نداشته باشن:
    ولی خداییش نگاه کردن به یه d700 لذت بخش نیست؟ واسه من که حتی تودست گرفتن لنز هم یه حس باحال بهم میده دادا !!!. شاید همچین حسی رو هرکسی که به یه چیزخاص
    علاقه داره رو هم داشته باشه (مثلا زمانی من ازدر دست گرفتن گوشی زیمنس sl65 خودم کلی ذوق می کردم). خوب وقتی از یه چیزی لذت ببری درموردش بحث هم می کنی دیگه قربونت برم. مثل علاقه مندان به خودرو، یا بازی های رایانه ای ، یا کامپیوتر بازها ، و....
    ولی بازهم میگم که حرف شماکاملا درسته: یه جوروقت کشیه این تاپیک! .
    a.abdullahian تشکر می‌کند.