من خیلی از علاقهی شما به دیافراگم باز در لنزهای تله سر در نمیارم. (البته در سایز سنسور ثابت و یا دایرهی تصویر ثابت چه کسی دوست ندارد؟)سنسورهاي كراپ 2 (هسته آلو زرد ) فعلا عجيب جواب داده واسه كراپ 3 هم توكل به خدا .
آرش خان xz-1 با اون سنسور نميدونم بگم بزرگ يا كوچك ش با ديافراگم 1.8 داره فخر ميفروشه وضعيت اينا كه ديگه بدتر نيست.
البته بايد ديد مبدل لنزهاي آنالوگ براي اين كراپها بدون المان اپتيك ميشود يا با آن.
ترکیب سنسور کوچک و با کیفیت + لنز تلهی با کیفیت و مناسب با آن سنسور در سایز کوچک و قیمت ارزان===> نتیجهی هیجان انگیزی میدهد برای عکاسی پرندگان و چرندگان و ...(الیمپوس تا کنون به هیچ شکلی موفق نبوده در این مورد-احتمالا بزرگترین مشکلش تلهی کوچک و ارزان بوده)
حالا اینکه مثلا من بتوانم لنز 50 مم 1.4 را روی دوربینی با سنسوری با کراپ 2 ببندم و مثلا تصویری برابر 100 مم در فول فریم اما با دیافراگم 1.4 داشته باشم چه ویژگی به عکاسی من میدهد؟
کلا نمیتونم تصور کنم برای دوربینی با کراپ 2.7 لنزی با دیافراگم باز بخرم(یعنی هزینهای زیاد!)
نمیتونم تصور کنم امکان نصب لنزهای فول فریمم روی دوربینی با کراپ 2.7 خیلی هیجان انگیز باشه(اگر قرار باشه چندتا لنز فول فریم همراه خودم ببرم خوب دوربین فول فریم رو هم میبرم.)
از نگاه من تنها دوربین میرورلسی که آمده و نیامده!(با توجه به شایعات) سری NEX سونی است.(البته اگر کاربر سونی باشید)
چه به عنوان بکآپی کوچک در کولهی عکاس و یا وقتی حوصله ندارید دوربینی کوچک را با یکی دوتا از پرایمها همراه ببرید.