کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته همه اینها منوط بر اختلاف قیمت و آزمایش های عملی هست وگرنه 20d هم با قیمت بالاتر نمیتونست اونطور خوش بدرخشه! اگر چه فکر میکنم امروز دیگه مثل اون روزا تب مگاپیکسل وجود نداره ...
سلام
اگه اين تصوير واقعي باشه يه نكته ي ظريفي توش هست كه من هميشه فكر مي كردم چرا كنن مثل نيكن ازش استفاده نمي كنه و همين احتمال تقلبي بودن تصوير و ساختن اون از روي مدل ديگه اي از كنن رو منتفي مي كنه.
اگه گفتين اون چيه ؟
فرهاد حسيني
یادم رفته بود اینها رو هم اینجا بگذارم:
گمان میکنم همین روزها باید به بازار بیاد...
احتمالا کانن و نیکون تو رودربایستی هم گیر کردن! بفرما میزنن....
هرچند اصلا خبر درستی از وجود مدل جدید نیکون به دست نیومده! و گمان میکنم نیکون در مدلهای بالایی بیشتر نیاز به آپگرید داره تا دی ۲۰۰
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان...والله نه زیاد لعبت نیست....!
10 و یا 12 مگاپیكسل چیز زیاد جذابی نیست.....
پردازنده ی جدید كنون هم چیز خاصی نداشت ...
نیكون هم زیاد نمیتواند نویز را كاهش دهد....شاید 5 و نهایتا 10 %.......
دز كل هیچ تغییر شكرفی مشاهده نمیشود....
به نظرم 30 دی و دی 200 هنوز هم بهترین هستند.
میدونم که حتما میدونی تکنولوژی فعلا قصد ایستادن ندارد!
۵ تا ۱۰ درصد کاهش نویز؟ اگر همراه باشد با ۱۰ درصد هم افزایش مگاپیکسل؟ یقینا جذاب خواهد بود... حالا چه در مورد کانن چه نیکون و سونی عزیز ما و شما...
این اتفاق کاملا در مورد ۱۰ مگاپیکسلیهای نیکون افتاد... اما ۴۰۰ دی کانن نسبت به ۳۵۰ دی فقط اندکی افزایش مگاپیکسل داشت...
خلاصه امیدوارم خروجی تصویر جذابی داشته باشه...
این تصویر رو هم ببینید بد نیست!
با این دوربینها گرفته شده است :
همین ۱۰ درصد و پنج درصدها دوربینها رو به دی ۲۰۰ و ۳۰ دی رسانده....
آرش تا حدودی قبول دارم ، اما جهش مثلا از 6 مگا پیكسل به 12 مگاپیكسل و یا 14 بسیار جذاب است.اما مثلا از 10 به 12 و یا از 8 به 10 به نظرم زیاد جذاب نیست....!
بعد من یكمی شك و شبه دارم....
سایز سنسور ثابت است ، 2 تا 6 مگاپیكسل افزایش رزلوشن.....!
به نظرم رفتار نویزی خوبی رو نوید نمی ده ؟ موافقی ؟
شاید همان رفتار نویزی سابق .... یا نهایتا اختلاف جزیی .....
نمی دانم...این ها روی كاغذ همه جذاب هستند...در عمل باید دید....
مثلا 14 مگاپیكسل برای بنده كه D70s دارم 100% خیلی جالب خواهد بود ، اما برای شما كه D200 دارید شاید نه زیاد و نه به اندازه ی من....
اما كیه كه از رزلوشن بیشتر و نویز كمتر استقبال نكنه ؟ من یكی كه مشتاق هستم ببینیم...
یك چارت داشتم كه اگر پیدا كردم حتما قرار میدهم...توش پیش بینی شده بود ( سال 2004 ) كه سال 2007 همه ی دوربنی ها بیش از 10 مگاپیكسل خواهند بود و بعد از سال 2010 بیش از 18 مگاپیكسل.....!
در روزگاری كه یك سنسور نیم وجبی با سایز 1.8/1 حداقل 12 و یا 14 مگاپیكسل است.دیگه ینقدر پیشرفت در رده های بالاتر اصلا دور از انتظار نیست....
اما داشتن یك دوربین مثلا 40 مگاپیكسل خیلی جالبه مگه نه ؟ :::big grin::: ( تا حالا با بك های دیجیتال كار نكرده ام اما به نظرم باید جذاب باشند با اون سایز سنسور های .... )
کاوه قبادیExposure.ir
آفرین بر شیر پاكی كه خورده ای :::big grin:::
همینه. مهم هم هست چون تا حالا كنن DSLR مشكی با هات شوی بی رنگ نداشته كه بشه از روی عكسش این 40D رو تقلب زد ! تعداد كانكتورها و چیدمان آنها هم كننی است پس می شه تا حدودی روی اصل بودن عكس حساب باز كرد ( مگه اینكه طرف خیلی حوصله داشته بوده باشه و هاتشو رو از بدنه ی سیلور 400D برداشته باشه !
شما همیشه شاهد بدنه های بسیار تمیز كنن با هات شوی رنگ و رو رفته بودید كه اگر این بدعت در استفاده از هاتشوی بی رنگ گذاشته بشه ظاهر دوربین ها نو تر می مونه.
فرهاد حسيني
دقیقا" برعکس اتفاقی که برای 20 دی نسبت به 10 دی پیش اومد با سایز سنسور ثابت , رزولوشن بیشتر و نویز کمتر .. 20 دی که الکی 20 دی نشد! .. didgic III هم که هست پس باید منتظر اتفاقات شیرینی باشیم!
یقینا" 4 مگاپیکسل افزایش جزئیات و کاهش نویز و کمی قیمت بالاتر جذابیت کمی نخواهد داشت ... !
حالا در این دوربین کانن چه کرده؟ باید نشست و دید...
اما بحث جذابیت؟
اینکه مثلا دو مگاپیکسل چقدر جذابه؟
جذاب از چه نظر...
امروز به دوست عزیزی داشتم در مورد مشخصاتی که برای دوربین جدید کانن گفته میشود میگفتم....
گفتم live view هم داره...
خوشحال شده بود و منهم....
نکته این بود که گفتم به نظر من قابلیت بسیار بسیار مهمی است. جذاب هم هست... ولی به فرض اینکه الان دی ۳۰۰ بیاد با 12 مگاپیکسل و همین نویز و live view گمان نمیکنم لازم باشه ۸۰۰ هزارتومان هزینه تعویض دوربین بدم!
چنین نیازی رو احساس نمیکنم...
اما چنین تکنولوژی برام جذاب هست و میدانم در بدنه بعدی(هر زمان که به اون نیاز داشتم مثلا بعد از مستحلک شدن دوربینم) میتونم چنین چیزی رو با قیمت مناسب در اختیار داشته باشم.
بارها گفتم باز هم میگم...دقیقا" برعکس اتفاقی که برای 20 دی نسبت به 10 دی پیش اومد با سایز سنسور ثابت , رزولوشن بیشتر و نویز کمتر .. 20 دی که الکی 20 دی نشد! .. didgic III هم که هست پس باید منتظر اتفاقات شیرینی باشیم!
digic III قبل از اینکه یه پردازنده باشه برای دوربینهای کانن... یه نام تجاریه...
مگر بقیه کمپانیها پردازنده ندارند؟ گمان میکنید این پردازنده دقیقا دقیقا همان چیزیست که روی G6 کانن هست و همان کار را میکند؟
انتخاب دوربین یقینا چیزی جدای پردازنده digic iii و photo real و پردازنده اصغر و قلی و آرش هست...
مشخصات فنی دوربینها رو از خروجی اونها و توانایی هاشون میسنجن... و نه اسم پردازنده...