مخلص آرش هستیم با حرف های حسابش...آدم حرف حساب بشنوه دیگه حرف نمی زنه كه....
اون قسمت پردازنده رو هم با پلاگین آب طلانویسی مرقوم بفرمایید....!
مخلص آرش هستیم با حرف های حسابش...آدم حرف حساب بشنوه دیگه حرف نمی زنه كه....
اون قسمت پردازنده رو هم با پلاگین آب طلانویسی مرقوم بفرمایید....!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آرش جان درسته که کنون سرمایه گذاری بسیار زیادی روی تبلیغات و بازاریابی(جایی که فکر میکنم خیلی بهتر از نیکون انجامش داده) , حالا چه پردازنده چه هر چیز دیگه ای که فکرشو بکنی کرده ولی خب قطعا" پیشرفت هم داشته , کم یا زیادشو کار ندارم , نیکون هم داشته ...
اما در مورد پردازنده های digic و ارتقای اونها تاکید من بیشتر روی نویز قضیه هست تا قسمتهای دیگه البته نه با غلظت زیاد ...
ویرایش توسط Farshad.M : Sunday 5 August 2007 در ساعت 11:11
digicIII تاثیر روی نویز داره بی شك ولی معجزه نمیكنه... تو A570is هم این پردازنده استفاده شده دیگه...
آقایون یه سوال تو سایت های رسمی canon راجه به 40D چیزی نتونستم پیدا کنم
این بحث ها مطمئنان بیشتر از به شایعه جدیه که اینقدر بحث میشه روش...
کاوه من گیج شدم کمک.....
سام مقدم
به جان خودم درسته این پردازنده بسیار خوب عمل میكنه...اما موضوع نویز كنون مربوط به سنسورهای كنون تا پردازنده...
بعد اینكه همون طور كه پوریا عزیز فرمودند.هیچ وقت شركت ها حتی بعد از رونمایی اولیه در یك نمایشگاه جهانی اون مدل رو در سایت ها قرار نمی هندوتا روزی كه به صورت رسمی به بازار عرضه شود....
این موضوعات بیشتر یا ساختگی هستند.یا آرزو های كاربران و یا نمونه هایی كه احیانا توسط جاسوسان درز كرده است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام و تشکر فراوان از آقا آرش
این طور که این عکس مثل بمب توی اکثر سایت ها پخش شده معلوم میکنه که عکس واقعی هست .و همه براش دلایل قانع کننده ای آوردن.
و در کل من از Camera user setting (که قبلا روی 5D هم دیده بودیم) خیلی خوشم اومده
البته 5D فقط یک setting داشت ولی 40D از قرار معلوم 3 تا داره .....
ویرایش توسط ARASH II : Sunday 5 August 2007 در ساعت 23:07
آرش زمانی5DII A7RII ✗
یك مقاله ای رو دیده بودم ، یادم نبود كجا ، آلان آدرسش رو یادم افتاد.........
توی این مقاله متوجه میشویم كه در سنسور هایی با ابعاد یكسان داشتن مگاپیكسل بیشتر همیشه برتری نیست و نویز یكی از مشكلات این موضوع است....
کد:http://www.clarkvision.com/imagedetail/does.pixel.size.matter/
کاوه قبادیExposure.ir
بله!توی این مقاله متوجه میشویم كه در سنسور هایی با ابعاد یكسان داشتن مگاپیكسل بیشتر همیشه برتری نیست و نویز یكی از مشكلات این موضوع است....
یقینا....
ولی بازهم میرسیم به بحث صفحه گذشته.... مثال ناموفق میتونه ۴۰۰ دی کانن باشه... و مثال موفق میتونه 1dmark III باشه...
که البته بازهم باید تاکید کنم برای فرشاد خان... که پروسسور یک بخش این داستان هست... تکنولوژی ساخت سنسور و الگوریتمهای حذف نویز(منظور نرمافزار داخلی دوربین که پروسسور فقط مسئولیت اجرای اون رو داره) باعث کم شدن نویز میشن...
نمونه اعجاب انگیز سایز سنسور کوچک و نویز کم و مگاپیکسل بالا میتونه کامپکتهای فوجی باشه..... که میتونه هر عکاسی رو به کم شدن نویز و بالارفتن مگاپیکسل در DSLR ها امیدوار کنه!
نکته اینکه اولویت های من حالا که به ۱۰ مگاپیکسل رسیدم اینجوریه:
داینامیک رنج، نویز، مگاپیکسل...
یعنی داینامیک رنج گستردهتر رو فعلا بیشتر از همه چی ترجیح میدم...
کاوه قبادیExposure.ir