صفحه 324 از 689 نخستنخست ... 224 274 314 320 321 322 323 324 325 326 327 328 334 374 424 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,231 تا 3,240 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر فعال iman mehr آواتار ها
    تشکر کرده
    2893

بنظر نمیاد نوشته 24mm روی لنز حاصل ادیت باشد ؟ توی عکس دور نوشته مقداری ماتی و رد پای ادیت میبینم ...
    If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs

كاربر همراه
    تشکر کرده
    917

پیش فرض عکسهای رسمی D800 درز کرد

منبع: NRNikon-D800-7.jpg
    yaghoobi، Amir Tavakoli، abidar و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

احتمالا فردا یک دوربین جدید توسط سیگما معرفی خواهد شد.احتمالا چیزی در رده DP1 و DP2 و یا SD1

و تا دوستان سرگرم مگاپیکسل و نویز هستند باید عرض کنم که شاهکار جدید Voigtlander برای سیستم Micro 4/3 معرفی شده است.یک لنز 17.5 میلیمتری با دیافراگم F 0.95 که یقینا همانند 25 میلیمتر F 0.95 یک لنز خارق العاده خواهد بود.

Voigtlander-Nokton-17.5mm-f0.95-Aspherical-lens-Micro-Four-Thirds.jpeg

همیشه ( چه قدیم تر ها چه حالا ) آرزوی داشتن لنز های Voigtlander را داشته و دارم.به نظرم واقعا عمق علم اپتیک و تجربه را در این کمپانی می توان درک کرد.

حالا که اسم Voigtlander آمد همین را عرض کنم که این شرکت شاید اولین اسم در دنیای عکاسی و اپتیک و اولین برند باشد البته یک نام دیگر هم هست که واقعا شاهکار است و آن Schneider Kreuznach که در کنار زایس می توانند سه قطب بزرگ اپتیک باشند.
    ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Wednesday 8 February 2012 در ساعت 00:22
    ME، ARASH II، Soha.T و 22 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر همراه
    تشکر کرده
    917

همیشه ( چه قدیم تر ها چه حالا ) آرزوی داشتن لنز های Voigtlander را داشته و دارم.به نظرم واقعا عمق علم اپتیک و تجربه را در این کمپانی می توان درک کرد.
    ظاهرش آدم را ياد لنزهاي تاكومار پنتاكس ميندازه. راستي اگه اشتباه نكنم اين برند چند ساليست كه توسط كوشينا خريده شده. در هر حال لنزهاي فوق العاده اي را توليد كرده كه البته قيمت بالايي هم دارند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
    ظاهرش آدم را ياد لنزهاي تاكومار پنتاكس ميندازه. راستي اگه اشتباه نكنم اين برند چند ساليست كه توسط كوشينا خريده شده. در هر حال لنزهاي فوق العاده اي را توليد كرده كه البته قيمت بالايي هم دارند.
    اول در اختیار زایس بود ( دهه 50 و 60 ) و بعد از یک مدت تحت مالکیت Rollei قرار گرفت و بعد از فروپاشی Rollei به زیر مجموعه Ringfoto اضافه شد ( البته با نام Plusfoto ) و در نهایت به Cosina واگذار شد.

Voigtlander - دانشنامه عکاسی
    aro1355، M. Beyrami، milad65 و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

و در همین رابطه ( وویلندر ) :

لنزهاي Voigtländer
    Kaveh Ghobadi، Saadat، M. Beyrami و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
    منبع: NRNikon-D800-7.jpg
    اینجا پست ها حذف می شود؟
    یک پست بعد از این پست زدم. عکس نمای بالای d800 بود و در توضیحش نوشته بودم که فرقش با d700 در اضافه شدن دکمه های برکتینگ و ضبط ویدیو است.
    خدا به ما صبر بدهد
    kiavash تشکر می‌کند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

كاربر همراه
    تشکر کرده
    917

جناب قبادي حال كه صحبت از ‌Voigtlander شد به ياد يكي از مطرح ترين لنرهاي اين برند افتادم كه داشتنش آرزوييست. لنز Voigtlander APO-Lanthar 125mm f/2.5 SL كه بسيار هم كمياب است. پرسشم اينه كه تا به حال اين لنز را در ايران ديده ايد و فكر مي كنيد امكان يافتن اون اينجا وجود داره؟ البته با پوزش بخاطر اف تاپيك

2011122512524.jpg
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.

كاربر همراه journalist آواتار ها
    تشکر کرده
    298

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    احتمالا فردا یک دوربین جدید توسط سیگما معرفی خواهد شد.احتمالا چیزی در رده DP1 و DP2 و یا SD1

و تا دوستان سرگرم مگاپیکسل و نویز هستند باید عرض کنم که شاهکار جدید Voigtlander برای سیستم Micro 4/3 معرفی شده است.یک لنز 17.5 میلیمتری با دیافراگم F 0.95 که یقینا همانند 25 میلیمتر F 0.95 یک لنز خارق العاده خواهد بود.

Voigtlander-Nokton-17.5mm-f0.95-Aspherical-lens-Micro-Four-Thirds.jpeg

حالا که اسم Voigtlander آمد همین را عرض کنم که این شرکت شاید اولین اسم در دنیای عکاسی و اپتیک و اولین برند باشد البته یک نام دیگر هم هست که واقعا شاهکار است و آن Schneider Kreuznach که در کنار زایس می توانند سه قطب بزرگ اپتیک باشند.
    فکر میکنم این سیستم micro 3/4 در آینده نه چندان دور به موجود قدرتمندی تبدیل خواهد شد ... فکر میکنم هیچ کدوم از برندهای دیگه در حوزه mirrorless مثل این گروه اصولی کار نکرده ... ( البته سونی موجودی بس خطر ناک هست ) .
    چند وقت پیش یه لنز در المپیوس هم معرفی شد که به نظر من یه مقداری خاص بود و جالب ... Olympus 12-50mm f/3.5-6.3 EZ M.Zuiko Digital ED
    این لنز خصوصیت جالبی داره :یکی اینکه قابلیت ماکرو داره یعنی با فشردن دکمه ماکرو توانایی ماکرو لنز از 0.35x تبدیل میشه به 0.72x و از طرفی سیستم فوکوس این دوربین بسیار نرم و بیصدا عمل میکنه و برای فیلمبرداری طراحی و بهینه شده با یه موتور خطی داخلی ...محدوده لنز هم که خیلی خوب هست از طرفی اولین لنز SHG یا همون SUPER HIGH GRADE هست که قابلیت مقاومت در مقابل آب و گردوخاک در سری میکرو 3/4 داره ...با 211 گرم وزن و قیمت حدودی 500 دلار بزودی به بازار میاد ...
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    Kaveh Ghobadi، yaghoobi، shabab و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سياوش
    It is not the gear, it is the guy behind the camera :)

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

جناب قبادي حال كه صحبت از ‌Voigtlander شد به ياد يكي از مطرح ترين لنرهاي اين برند افتادم كه داشتنش آرزوييست. لنز Voigtlander APO-Lanthar 125mm f/2.5 SL كه بسيار هم كمياب است. پرسشم اينه كه تا به حال اين لنز را در ايران ديده ايد و فكر مي كنيد امكان يافتن اون اينجا وجود داره؟ البته با پوزش بخاطر اف تاپيك
    ویژگی این لنز چیست؟
    در زمان خودش جذاب بوده و یا هنوز هم باید آرزویش را داشت؟
    به عنوان موجودی در ویترین خانه و یا لنزی برای عکاسی؟

------------------

اما در مورد M43
    خوب! این لنزها خیلی هم باحالند.
    F0.95!
    خیلی هم عالی!
    قیمت؟
    حالا نکته‌ی بعدی:
    با استفاده از این لنزها به چه تصویری می‌رسیم؟ تصویر یک ۳۵ مم با F1.4 ؟
    وضعیت نویزی؟

بعید نیست که من اشتباه کنم. شما توضیح بدید.
    Akazemi، Kaveh Ghobadi، 1986 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com