صفحه 374 از 689 نخستنخست ... 274 324 364 370 371 372 373 374 375 376 377 378 384 424 474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,731 تا 3,740 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

من هم فکر نمیکنم حتی اگر 1500 دلار هم باشه در بازار خودمون کمتر از 4 میلیون بشه اون رو دید.یک نگاه به قیمت همین دی7000 و دی300 اس کاملا سرنخ که چه عرض کنم طناب رو دست آدم میده.
    از طرفی اگر به من باشه بگذارید فول فریم در رده دی5100 معرفی بشه! هیچ عیبی نداره که بسیار هم عالی هست.جایی که خیلی ها منتظر فول فریم بدون آینه هستند (احتمالا اولین برند سونی باشه) فول فریم با اندازه دی90 خیلی هم بزرگ محسوب میشه.هنوز هم به شدت معتقدم این سایز سنسور زیادی غول شده.بهترین مثال هم همین مثال پستهای اخیر جناب قبادی در مورد اون شخص و بدنه بسیار با ارزش و اتفاقا فول فریم دی4 ! که در نهایت ثابت میکنه به فرد بر میگرده نه سایز سنسور یا بدنه.شخصا امیدوارم این فول فریم های ارزان قیمت در چند رده ظرف سالهای آینده به بازار روانه بشن.در مورد ارگونومی هم شاید برای من با دستهای بزرگم که فقط با بدنه خودم راحتم خیلی دلچسب نباشه ولی مطمئن باشید حتی به عنوان یک کنونی به شدت از وجود چنین بدنه ای خوشحال میشم.
    ویرایش توسط lamagra : Thursday 5 July 2012 در ساعت 18:37 دلیل: تایپی
    Persian، Kaveh Ghobadi، yaghoobi و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

منم با فول فریم ارزان قیمت موافقم عقیل جان ولی به نظر شما فول فریم 4 میلیونی ارزونه؟
    وقتی که قراره قیمتش 4 میلیون باشه انتظار میره امکانات و بدنه ی خوبی داشته باشه دیگه!!
    یادش به خیر اون روزایی که با این قیمت میشد به راحتی 5Dmark II و دی 700 خرید!!
    yaghoobi تشکر می‌کند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

تشکر کرده
    12097

والله مرتضی جان من الان به دی5100 هم نمیگم ارزان! آخه این بدنه 1.400 میارزه؟! با این مبلغ اون زمونهای خوشی دی 300 اس دست 2 تمیز یا 7دی میشد خرید...
    ولی خب از اون طرف شما در نظر بگیرید در مقابل دی800 که از 8 میلیون هم زده بالا 4 میلیون ارزان که نه ولی مناسب محسوب میشه.نیاز درصد خیلی بالایی از عکاسان هم با تمامی امکانات ذکر شده در شایعات در مورد دی600 براورده میشه.فکر کنید خود شما برای منظره گرافی قصد فول فریم داشته باشید در برند نیکون...8 میلیون بدید دی 800 بخرید مناسبتره یا همون 8 میلیون رو بپردازید و دی600 و 24-14 و لوازم جانبی مورد نیاز رو بخرید؟
    1500 یا 1900 دلار شاید به خودی خود ارزان نباشه ولی خب در مقابل 3000 دلار خیلی ارزونتر محسوب میشه.
    morteza khademy تشکر می‌کند.
    عقیل احمدی

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

دی 5100 رو هم با توجه به خروجیش اگه با قیمت الان که مثلا دی 7000 از 3تومن بیشتر شده مقایسه کنیم خیلی میارزه. جالبه بدونی اون موقع که من دی 5100 رو خریدم 1300 دی 7000 1800 بود!!!!!! یعنی 500 تومن اختلاف!!! حالا خودت قضاوت کن که چرا اختلافشون اینقدر شده!!!
    دی 800 اگه بالای 8 تومنه به امکاناتش میارزه ولی این دی600 اگه معرفی بشه با قیمت نصف دی800 میارزه؟ نصف اون قدرت و امکانات داره؟
    Persian و lamagra تشکر می‌کنند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

تشکر کرده
    12097

خب الان ایراد اصلی اینه که ما با وضع بازار خودمون حساب کتاب میکنیم.اگر ما هم به دلار در میاوردیم و به دلار هم خرج میکردیم این قیمتها برامون ارزان و یا مناسب و به صرفه محسوب میشد.
    باید دید برای چه کسی با چه استفاده ای؟ برای عکاس آتلیه،پرتره،منظره،طبیعت و هر کسی که با چاپ بسیار بزرگ سر و کار نداره یا بدنه سرعتی نمیخواد میارزه.خود من و شما تا حالا چقدر از رزلوشن های نسبتا بالای دوربینهامون استفاده کردیم؟(منظورم چاپهای بزرگتر از 90 سانتی متر هست،چون من که در این تقریبا سه سال نداشتم).برای این دسته بزرگ بله به نظر من میارزه.بیشتر از هر دو فول فریم این رده نیکون یعنی دی800 و دی700
    Persian، Kaveh Ghobadi، yaghoobi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    عقیل احمدی

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط Bijan.DSLR نمایش پست ها
    با توجه به قیمت عجیب D800 که زمانی که دلار 1700 هم بود قیمت 8-9 میلیون تومانی داشت من حدس میزنم اگر حتی امروز D600 در بازار تهران موجود بود قیمتی بین 5.5 تا 6 پیدا میکرد

یک سوال هم داشتم بنظر شما اینکه به d600 عنوان entry level میدهند یعنی دوربینی در حدود امکانات D3200 خواهد بود با سنسور 35 ؟ برای مثال آیا امکاناتی مثل AEB هم نخواهد داشت یا اینجا منظور از entery level کمی متفاوت است ؟

----
    در ضمن تشکر بابت پست شماره 3717 (خیلی مفید بود)
    البته احتمالا این Entry Level مثلا چیزی باشد در حد و اندازه امکانات D90 . نه اینکه مثلا AEB نداشته باشد.احتمالا بافر کمی داشته باشد مثلا حداکثر 10 یا 15 عکس پیاپی در حالت RAW و یا مثلا سرعت عکاسی محدود روی 2.5 تا 4 فریم یا مونیتور کوچک تر و ثابت و رزلوشن پایین تر و یا ویزور با پوشش 96% یا کمتر و بدنه پلاستیکی و فیلمبرداری محدود تر و سیستم فوکوس با تعداد نقاط کمتر و سرعت کمتر و یا بدون موتور فوکوس و از این دست امکانات که محدود خواهد بود.

که البته با تمام این موضوعات از سر خیلی از ما زیاد خواهد بود و فراتر از انتظارات مان است.
    Persian، yaghoobi، Rouzbeh Ehsani و 11 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    14101

طی چند روز آینده دو لنز دیگر برای مونت XF فوجی و دوربین موفق Fuji X-pro 1 عرضه خواهد شد.

Fujifilm-X-pro1-lens-roadmap.jpeg

roadmap ارائه شده توسط فوجی آینده بسیار مثبت و موفقی را برای XF نوید می دهد.در جایی که مدت ها و سال ها است که فوجی از بازار DSLR ها کناره گرفته است تواسنته به شابستگی جای خود را در بازار باز کند و سهم مناسبی از بازار را به دست بیاورد.به نظرم سیستم مونت XF فوجی بسیار موفق خواهد بود و باید شاهد بدنه های بیشتر و بهتر هم باشیم.در جایی که تهدید بسیار قوی برای لایکا و دوربین های مونت M است ایجاد شده است.شاید فعلا تنها جنبه مثبت لایکا ارزش برند و نوستالژی و لاکچری بودن است هرچند که این موضوع هم مورد انتقاد بسیاری از کاربران لایکا قرار گرفته و اعتقاد دارند که قیمت های لایکا در حال حاضر بسیار بالاتر از ارزش این دوربین ها است ( با توجه به تیراژ و امکانات )

AxJBkNaCQAAmldH.jpg large.jpg

AxJCMLSCAAANMB0.jpg large.jpg

و بعد از این دو لنز Thumps Up برای این دوربین توسط Match Technical ارائه خواهد شد. تا لذت و حس بهتری را برای عکاسی با این دوربین به شما القا کند.این شرکت وظیفه ارائه Thumps Up برای لایکا سری M نیز بر عهده داشته است.

tu-ep-7s assembly 06.jpg

x-pro 1 with ep-7s 07 (1 of 1).jpg
    nmroshan، yaghoobi، Mashhadi Vahid و 19 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر فعال Herati آواتار ها
    تشکر کرده
    1581

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    اتفاقا برعکس !

خیلی ها فقط و فقط به دلیل بدنه جمع و جور D5100 به سمت این دوربین آمده و می آیند ! حتی خیلی از بزرگان صرفا به دلیل بدنه کوچک و سبک و راحت این دوربین را انتخاب می کنند

با تایید فرموده جناب قبادی!!!
    تجربه خودم از کار با چند دوربین!!!! دوربین کانن 7 دی برای من در ژانر خیابانی سنگین و آزار دهنده بود و مجبور شدم یک کانن 600 دی دیگه تهیه کنم....با اینکه 7دی دوربین مورد علاقه من است و از کار با آن لذت میبرم اما نمیتوانم همیشه آن را با خودم داشته باشم

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

نگاهی به اعماق کنون 650d!
    پیکسلهای اتوفوکوس phase detection سنسور 650d در برابر سنسور نیکون 1:
    کنون بر خلاف نیکون 1، به جای استفاده از پیکسلهای منظم و خطی برای سیستم فوکوسش، از pattern نامنظم استفاده کرده است.

در این لینک می توانید نام تولیدکننده های هر یک از قطعات داخلی 650d را بیابید:
    http://www.chipworks.com/en/technical-competitive-analysis/resources/recent-teardowns/2012/07/inside-the-canon-rebel-t4i-dslr/

واقعا این آدمیزاد تا کجاها وارد مسائل فنی این دوربین ها میشه! یکی نیست بگه جای این کار ها از دوربین استفاده کنید 4 تا عکس بگیرید!(منظور خودم هست ها. از یک طرف کلی لذت می برم با این مسایل آشنا می شم ولی از اون طرف خجالت می کشم که این پست ها را می گذارم!)
    vahidshah، SinaVT، hmirzaei و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

تشکر کرده
    14101

احتمالا کانن به صرافت ( دیکته اش یادم نیست ) افتاده و قرار است بالاخره میرورلس اش را معرفی کند.کشت ما را تا این کار را کرد.الهی بترکد این R&D کانن !

Canon-mirrorless-camera-announcement.jpg
    Navid7h، ravanfar، M.Mobin و 13 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir