صفحه 327 از 689 نخستنخست ... 227 277 317 323 324 325 326 327 328 329 330 331 337 377 427 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,261 تا 3,270 , از مجموع 6884
Like Tree33618تشکر

موضوع: شايعات يا واقعيات

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

نقل قول نوشته اصلی توسط Bijan.DSLR نمایش پست ها
    بله دوست گرامی شما درست میگید, هم من و هم ایشون هردو اشتباه کردیم و گویا من یک اشتباه دیگه هم کردم که نظر رو بیان کردم .

--
    آرزوی یک دیالوگ بدون تیکه و کنایه و جملاتی که برای تنوع هم شده به نقطه ختم شوند نه علامت تعجب های پی در پی در این سایت گویا انتظار زیادیست.
    شما نظرتون رو گفتین من هم همینطور.پس گله و شکایت برای چی هست؟
    اگر دوست ندارید درباره نظر شما نظری داده بشه بهتری نظری ندید یا توی امضاتون بنویسید که کسی به نوشته من پاسخ نده. تا بحث به اینجا کشیده نشه.به قول شما اگر کنایه ای بوده به شما نبوده و به کنون بوده که فکر نمیکنم شما وکیل کارخانه باشید.

در مورد علامت تعجب هم فکر نمیکنم نیاز به توضیح برای شما باشه ولی من عادت دارم که توی نوشته هام زیاد از اون استفاده کنم.
    Akazemi، Haji Shahkaram و Bijan.DSLR تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

در این روز ها همه جور اخباری منتشر می شود.

یک عده عکاس سر میز صبحانه ( که یک تعدادی از اونها کسانی بودند که 1Dx را تست کرده بودند ! ) بحثی در مورد جانشین 5D MK2 داشتند که چند نفرشان عقیده داشتند که احتمالا یک دوربین بانام Canon 3D که سیستم Eye Control هم خواهد داشت معرفی می شود که رزلوشن اسش حدود 40 مگاپیکسل است و یک دوربین هم با نام Canon 5D X که رزلوشن اش حدود 22 مگاپیسکل است و فول فریم.

چیزی شبیه به این شاید !

canon-eos-3d.jpg

کسانی هم که به دنبال Canon EF-S 18-55 F 3.5/5.6 L IS هستند به این لینک مراجعه کنند!

pic5_mini.jpg

http://www.petapixel.com/2012/02/09/...anon-kit-lens/

viAn8.jpg
    ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Friday 10 February 2012 در ساعت 14:59
    ME، adeliry، yaghoobi و 28 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر فعال Bijan.DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    940

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    شما نظرتون رو گفتین من هم همینطور.پس گله و شکایت برای چی هست؟
    اگر دوست ندارید درباره نظر شما نظری داده بشه بهتری نظری ندید یا توی امضاتون بنویسید که کسی به نوشته من پاسخ نده. تا بحث به اینجا کشیده نشه.به قول شما اگر کنایه ای بوده به شما نبوده و به کنون بوده که فکر نمیکنم شما وکیل کارخانه باشید.

در مورد علامت تعجب هم فکر نمیکنم نیاز به توضیح برای شما باشه ولی من عادت دارم که توی نوشته هام زیاد از اون استفاده کنم.
    تصور نمیکنید کمی فقط کمی بیش از حد یک یوزر دارید امر و نهی میکنید؟
    در ابتدا بگم من نظر شخصیم رو گفتم ولی شما بیشتر نظرتون رو پرتاب میکنید تا اینکه بیان کنید.
    من اگر علاقه نداشتم صحبتی باشه از ابتدای کار وارد بحث نمیشدم ولی لحن شما رو نپسندیدم و حق رو 2 دستی به شما دادم که این بحث هرچه زودنر خاتمه پیدا کند (که گویا اون هم کافی نبود)
    در ضمن من ادعا نکردم وکیل کارخانه ای هستم و چندین بار هم تاکید کردم نظر شخصی خودم رو دارم میگم ولی شما اینقدر مطمئن هستید که قطعا CEO کمتر نیستید
    در ضمن مِن بعد از این در مورد حقوق من در این سایت هیچگونه نظری ارائه نکنید چون در این مورد حقی ندارید.
    من برای یک بحث سالم وارد این سایت شدم و همبازی خوبی برای اینگونه کل کل های رایج نیستم

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها

کسانی هم که به دنبال Canon EF-S 18-55 F 3.5/5.6 L IS هستند به این لینک مراجعه کنند!

[]
    این before-after ش خیلی‌ باحال بود. روزمون رو ساخت!
    ME، Kaveh Ghobadi، yaghoobi و 11 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

آقا ایده من رو دزیدین!
    یک مدت پیش که رینگ نقره ای 85-15 خودم بلند شد تصمیم گرفتم یک رینگ قرمز براش درست کنم! اتفاقا یک بر چسب باریک قرمز رنگ دقیقا همون قرمز لنزهای ال هم پیدا کردم ولی بعدش همون رینگ نقره ای رو با چسب قطره ای چسبودنم سر جاش...حیف دیر جنبیدم!
    mohsen.sh تشکر می‌کند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر فعال Usef Bagheri آواتار ها
    تشکر کرده
    4222

با این مشخصاتی که برای 5 دی مارک 3 گفته شده میشه گفت که یه دوربین کامل تر از مارک قبلیش میتونه باشه، امیدوارم که برای 7 دی هم آپگرید وسوسه انگیزی ارایه بشه

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها

5D III
    این موردش جالبه : Digic 5 + Digic 4

پ.ن:این اواخر دیگه دارم مطمئن می شم که یک گروه از متخصصان صنعت خودرو سازی از ایران تو شرکت های و کمپانی های خارجی به خصوص صنعت عکاسی ورود پیدا کردند که این گونه شاهکار هایی خارج میشه
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر فعال Bijan.DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    940

نقل قول نوشته اصلی توسط radioheadz نمایش پست ها
    این موردش جالبه : Digic 5 + Digic 4

پ.ن:این اواخر دیگه دارم مطمئن می شم که یک گروه از متخصصان صنعت خودرو سازی از ایران تو شرکت های و کمپانی های خارجی به خصوص صنعت عکاسی ورود پیدا کردند که این گونه شاهکار هایی خارج میشه
    digic 4 رو احتمالا فقط برای metering & AF control استفاده میکنند (مانند 1dx)

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

نقل قول نوشته اصلی توسط Bijan.DSLR نمایش پست ها
    digic 4 رو احتمالا فقط برای metering & AF control استفاده میکنند (مانند 1dx)
    موردی که بنده اشاره کردم مربوط به مورد استفاده نبود بلکه در باب این مسئله است که کمپانی های معظم سالانه هزینه های میلیونی را صرف بخش توسعه و نوآوری های می کنند و وقتی این فناوری جدید ایجاد بشه تولید انبوه و کاربرد اون هزینه ای در بر نخواهد داشت مثلا کنون برای ساخت فن آوری جدید digic 5 حدود 10 میلیون هزینه کرده اما برای تولید انبوه اون هر پروسسور و یا سنسوری حدود 5$ بیشتر هزینه نمی شه بنابر این در طول زمان نمی صرفه که خط تولید digic4 رو همچنان حفظ کنه تا در دوربین های جدید همراه تکنولوژی جدید یک تکنولوژی قدیمی تر رو استفاده کنه در ضمن این نکته رو باید در نظر داشته باشیم که در صنعت دیجیتال تکنولوژی جدید بسیار جلو تر و کاربردی تر از نسل های قبل هستند و همین مسئله در کیفیت و خروجی هم موثر هست و در زمانی که رقابت میان چندین کمپانی وجود داره هر کمپانی سعی در ارائه بهترین و کاراترین محصول داره و ........

پ.ن: بنده تا اینجا فقط در ایران و در صنعت خودرو سازی دیدم که مثلا یک پلتفرم تولیدی رو به روز می کنند اما یک قسمت رو از پلتفرم قدیمی نگه می دارند مثل طراحی بدنه جدید روی موتور تولید قدیمی بدون محاسبه اثر وزن بدنه جدید بر قدرت موتور ( مثلا سری اس دی 206) و یا طراحی و مونتاژ مدل جدید خودرو و حذف ترمز aBs و اضافه کردن ترمز از خط تولید قبلی ..........
    aidin594 و Bijan.DSLR تشکر می‌کنند.
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

نقل قول نوشته اصلی توسط radioheadz نمایش پست ها

مثل طراحی بدنه جدید روی موتور تولید قدیمی بدون محاسبه اثر وزن بدنه جدید بر قدرت موتور ( مثلا سری اس دی 206) ....
    با عرض معذرت بابت خارج از موضوع بودن اين صحبتم : سري اس دي ٢٠٦ به هيچ عنوان كار ايران نيست و نبود و نخواهد بود بلكه پلتفرم و طراحي اون توسط خود شركت پژو و تست هاي نهايي اون توسط شركت پورشه انجام شد و قرارداد مونتاژ انبوه اون با ايران بسته شد منتهي از اونجايي كه آقايون مدت هاست به دروغ گفتن و فريب عوام عادت پيدا كردن اين قضيه رو هم در بوق كردن ، البته شما ميتوني با يه سرچ ساده انگليسي در گوگل ( رحمت االه عليه) به اين قضيه پي ببريد

معذرت بابت آف منتقل شود لطفا
    yaghoobi، usef، MehdiM و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.