کاری که پنتاکس کرد بهترین کار بود به نظر من.اگر کنون هم این کار رو بکنه عالی میشه و این محصول بی رقیب.تنوع لنز مهمه حالا توی همین رده کنون هم شروع به تولید لنزهای پنکیک بکنه بازار رو به دست میگیره.یکی از بزرگترین ایرادای نکسها همین محدودیت لنزه.در واقع نداشتن اولتراواید درست حسابی که کاملا محسوسه.نداشتن کفشک فلاش هم روی تمام بدنه ها جز اون بدنه گرانقیمت نکس 7 کمی مشکل سازه.ولی اگر ماونت ای اف اس باشه خیلی خیلی جالب میشه.دیگه نه نیازی به خرید لنزهایی هست که فقط یک استفاده خاص دارن(روی اون بدنه خاص) نه نیازی به خرید تجهیزات از برند های دیگه اس.درسته که بستن مثلا 580 روی این بدنه خنده دار میشه ولی باز هم کاربردیه و جذاب.کلا خیلی کارا میشه کرد...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
خیلی کوچیکه..
اول فکر کردم پنکیک 40 است! 43میله فیلترش.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ماونتش فرق می کند(EF-M). پس کراپ 1.6 نیست!
نقطه قرمز هم ندارد. پس ef نمی خورد!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
کراپ 1.6 به اندازه سنسور مریوط میشه نه ماونت.
و به احتمال 99% با یه کانورتور (برای جبران فاصله لنز تا سنسور)لنزهای Ef هم بشه روش نصب کرد.
.......................
در ادامه شایعات:
eosm4.jpg
آرش زمانی5DII A7RII ✗
یکی ما رو از دست این طراحان نیکون و کنون که دوربین بدون آینه طراحی میکنن نجات بده!
ج.ابراهیمی
بعید میدونم از ماونت های دیگه بشه روش استفاده کرد:
1- تعداد پین های اتصال بین لنز و دوربین در میرورلس9تاست در حالی که در دوربینهای فعلی 8تاست
2- دایره قرمز برای EF و مربع سفید برای EF-S.(تا اینجاش که مشکلی نیست؟) اما رو میرورلس فقط و فقط یه دایره سفیده(یعنی بقیه ماونت ها کشک!)
به هر حال امیدوار شدم...
آرش زمانی5DII A7RII ✗
امیدوارم دست کم یکی دوتا لنز زوم هم باهاش معرفی بشه.نه اینکه این معرفی بشه با همون 22 مم!!!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی