کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
جناب قبادی نکنه سونی دوربین هاشو با فوتوشاپ می سازه!!!!
احتمالا a1000, a2000, a3000, .... را هم تا آخر هفته دیگه با قابلیت فیلم برداری و لنز 10-10000 و قابلیت شستوشوی سنسور و تعویض اتوماتیک لنز خواهیم دید.
ویرایش توسط rtoraby : Friday 11 January 2008 در ساعت 09:48
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
ولی فرهاد جان این یکی دیگه فتوشاپی نیست!
شما با طراحی سونی مشکل داریها!:confused:
فرهاد جان گریپ كه مشكلی ندارد.قوس دو طرف به دلیل این است كه در دست راحت تر بنشیند...
در مورد فتوشاپ هم باید عرض كنم كه بله...قبل از ارائه محصولات شایعات توسط فتوشاپ طراحی می شود.
می دانید دلیل انتشار زیاد این عكس های چیست؟
یك اینكه حس كنجكاوی طرفداران ارضا شود....
دوم اینكه خواسته ها و نیاز های مصرف كننده به طریقی به كمپانی انتقال پیدا كند.
فكر نكنید كه فقط من و شما این عكس های ساختگی و فتوشاپی را می بینیم.قطعا و یقینا طراحان شركت های مختلف این طرح های گاهی خنده دار را می بینند و تا حدودی با تمایلات بازار آشنا می شوند...البته این نظر بنده است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
لنز های مورد نیاز من
Nikkor AFS 85mm f/1.2
Nikkor AFS 80-400mm f/4
Nikkor AFS 200mm f/2.8 lightweight
Nikkor AFS 35mm f/1.8
اکر کسی با MD نیکن تماس داره لیست من رو هم بهش بگه.ممنون میشم
كم كم داریم به روزهای هیجان انگیز PMA نزدیك می شویم...
همین طور شایعات ( یا بهتر بگویم آرزو ها ) است كه ردیف می شود.از Canon 5D MK II تا Nikon D60 و سونی Alpha 500 و Penyax K200D تا لنزهای Nikon 16-85 و Canon 100-400 II و خیلی آرزوهای دیگر...
سال هیجان انگیزی خواهد بود...
امیدوارم زود تر خبر های خوش را بشنوم....
http://www.dpreview.com/news/0801/08...showreport.asp
.................................................. ...............
من از PMA یك خاطره بد هم دارم.یادم است همین روز ها در دو سال پیش بود كه فروم حدود 1 ماه در دسترس نبود...انشالله كه همه پاینده باشند....
کاوه قبادیExposure.ir
سالهاست آرزو داشته و دارم كه بتونم يكبار يك نمايشگاه مهم عكاسي مثل فوتوكينا يا PMA یا .... رو از نزدیك ببینم. یكی دیگه از آرزوهای دیرینه ام دیدار شهر رویایی وگاس است. حالا كه اینا با هم مشترك شده اند دلم داره پر می زنه
فرهاد حسيني
کاوه قبادیExposure.ir