جمع خانواده آرت هم داره بسلامتی تکمیل میشه : 1.4 20 - 1.4 24 - 1.4 35 - 1.4 50
این 85 نازنین کی میخواد معرفی بشه تا این خانواده رو تکمیل کنه!
جمع خانواده آرت هم داره بسلامتی تکمیل میشه : 1.4 20 - 1.4 24 - 1.4 35 - 1.4 50
این 85 نازنین کی میخواد معرفی بشه تا این خانواده رو تکمیل کنه!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
لرزش گير دار بودنش مهمتر از 1.8 بودن، من 135 ال رو دارم به اندازه کافی عمق ميدانش کم هست اما گرفتن عکس شارپ با اين لنز واقعاً کار سختيه و وجود لرزشگير خيلی کمک ميکنه
(من با 70-200 تامرون روی 200 2.8 راحت تا 1/10 ثانيه هم ميتونستم عکس قابل قبول بگيرم اما با اين لنز روی 1/320 هم بايد کلی تمرکز کرد تا عکس شارپ باشه)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
فعلا تمام راهها برای لرزه گیر روی پرایمها به سونی ختم میشود. با توجه به معرفی لنزهای جدید خیلی بعید است تا 10 سال اینده به این لنزها دسترسی داشته باشیم.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
Nikon-announcement-rumors.png
از شب قبل که این گرافیک توی اینترنت از سوی NR منتشر شده گمانه زمانی ها رو به افزایشه که چه چیزی داره میاد درست قبل از Photo+. به نظر میاد Nikon برای یک محصول عادی چنین نکرده و حضورش در این نمایشگاه صرفاً به خاطر یک محصول نه چندان درخشان نباشه. هرچند سایت NR عقیده ی دیری داره و تصور می کنه یک فلاش یا یک دوربین coolpix و ... معرفی خواهد شد اما زمزمه هایی هست که شاید D5 یا D810s یا D400 رؤیایی و ... به صورت پیش نمایش و صرفاً معرفی خصوصیات به نمایش گذاشته خواهد شد و عرضه ی این محصولات تا 2و3 ماه آینده و شروع 2016 به تعویق خواهد افتاد.
اين فلش جديد نيکون چه فرقی با مدل قبلی که همزمان با دی 750 امد داره ؟ فکر کنم امروز معرفی ميشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
شایعات مربوط به دوربین جدید فول فریم pentax:
Pentax-full-frame-DSLR-camera-specifications.jpg
ویژگی های پیش بینی شده برای این دوربین:
36M full frame sensor without AA filter
5 axis shake reduction
645 lens adapter
SR (Super-Resolution) mode
Diffraction correction
x0.78 large finder
PRIME IV 14 bit processor based on PRIME M2
ای کاش بجای اینهمه انتظار و واکاوی سایتها برای ردگیری کوچکترین نشانی دال بر تولید محصول جدید احتمالی! بیشتر به عکاسی میپرداختیم و عکس میگرفتیم !!
عزیزانی رو میشناسم که هم و غمشون شده همین دنبال شایعات دویدن و کسب اطلاعات از نوع و مدل و قابلیتهای دوربینها و لنزهایی که هنوز متولد نشدن و حتی معلوم هم نیست پا به عرصه وجود بذارن !
دوستی دارم که روزانه پیگیر تولد 7 مارک 2 بود... روزی8 بار روی واتساپ پیام میداد که حامد چیشد؟؟ اومده بازار یا نه؟ گفتم تو با 7 قدیمی چه کاری کردی و چه تاجی بر سر جامعه هنری مملکت زدی و چنتا ثبت قابل قبول و ارزشمند داشتی که حالا واسه خرید مارک 2 اینهمه بی تابی میکنی برادر من ؟؟؟؟؟ بیخیال بابا... برو چهارتا عکس بگیر با اون 7 قدیمی جواهر !!
از این دست افراد بسیارند..
شرمنده بابت آف تاپیک..ولیکن چند وقتیه که دلم از این بابت کمی پر بود .. تعداد عکسهای ارسالی ارزشمند در فروم بشدت کم شده و ما همچنان در انتظار ورود مارکهای 2 و 3 و 4 و 5 و ..... بدنه ها بال بال میرنیم و خواب و خوراک نداریم !!!
یا حق
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "