از اینجا خبر تازه ای هم نبود 4 ماه پیش اعلام شد
البته کسی انتظار 810و 750 رو نداشت
از اینجا خبر تازه ای هم نبود 4 ماه پیش اعلام شد
البته کسی انتظار 810و 750 رو نداشت
lنوش جان من هم تصور میکنم کم کم باید شاهد معرفی D4X باشیمبا روند جاری رده بندی مدل های نیکون ، عرضه فول فریمی دیگر محتمل تر است.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
درود جناب محبی
شاید ، اما بدنه ای با رزلوشن بالا ( 36mp ) هم اکنون هست اینکه در رده D4 هم که رده گرانتری هست چنین رزلوشنی باشه خیلی برای عکاسانی که چاپ بزرگ انجام میدن تحول ایجاد نکنه.
من احتمال بیشتری میدم بدنه بعدی بدنه ای بین d750 و D810 باشه ، و نیز در طی ماه های آینده شایعات بیشتری از ارائه مدیوم فرمت نیکون مطرح بشه.
من فکر نمیکنم نیکون حرکاتی انجام بده که نشون دهنده نگاه مقطعی و مصرف موقتی داشته باشه بر همین اساس فکر میکنم رده D7xxx بالاترین رده کراپدار خواهند ماند.
شاید اگر بدنه های مختلف همزمان معرفی میشدند ، نظم بین رده ها نمایان میشد و نیت کمپانی مشخص ، اما با معرفی شدن چند ماه یکبار ( شاید هم سال ) مقصود و دور نمای مورد نظر کمپانی ها برای آنهایی که میخواهند بدانند گنگ میماند ...
البته اینها صرفا استنباط هستند حتی اگر نظر تصمیم گیران کمپانیها هم بودند قرار نبود قابل بازنگری نباشند
پاینده باشید
Nikon-mirrorless-camera-concept3-550x366.jpgصحبت و شایعه نیکون بدون اینه با سنسور بزرگ هم داغ است. اگه بشه از لنزهای فعلی بر روی آن استفاده کرد خوبه هر چند به خاطر تغییر فاصله ها باید با اداپتور باشه.
Nikon large sensor mirrorless camera is a possibility | Nikon Rumors