به خاطر 1.4 بودن عرض کردم که خوبه وگرنه هر چه وایدتر، بهتر!
------------
بعضی لنزها با اینکه دیافهای بازی دارند ( مثل سامیانگ 14) به درد عکاسی از اسمان شب نمی خورند. تعداد المانهای زیاد و شاید استفاده از عدسی های بی کیفیت باعث میشه نور رسیده به سنسور عملا خیلی ضعیف میشه و شاید بشه گفت در عمل لنزهای تاریکی هستند.
لنز Canon 16-35 II من با اینکه یک لنز زوم است، از سامیانگ پرایم 14 میلی متر برای اسمان شب، بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت، بسیار مناسب تر است. باید دید این لنز سیگما، در f1.4 چه رفتاری دارد.
ویرایش توسط mh.noori : Monday 17 November 2014 در ساعت 14:52
محمدهادی نوری
درود
گویا به تعدادی از نمایندگیهای کنون گفته شده که در ماه دسامبر ( دی ماه) جایگذین EOS-M معرفی خواهد شد، چند کشوری که این معرفی در مرکز کنون آنجا خواهد بود در آسیا نخواهند بود!
ولی این دوربین تا سال اینده میلادی به بازار نخواهد امد!
یک گروه جوان ایرانی در حال ساخت و فروش دوربین ورزشی جدیدی هستند.
بشخصه از محصولشون خیلی خوشم نیومد اما، امیدوارم موفق بشن.
میتونید اینجا در موردش بخونید. Blocks Multifunctional 360 Degree Camera Unveiled With Unique Design (video)
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
چرا این جا خبری از شایعات مربوط به Alpha 7 II نیست ؟
Sony announces Alpha 7 II full-frame mirrorless camera with 5-axis IS: Digital Photography Review
مثل این که یک لرزشگیر جدید داخل بدنه داره و بهبود هایی در سیستم آنالیز فوکوس که به فوکوس بهتر و سریعتر منجر میشه و یک کدک جدید برای فیلمبرداری
تغییرات بدنه هم تا جایی که من فهمیدم بزرگتر شدن گریپ و تغییر جای بعضی دکمه ها و دهانه لنز محکم تر بوده
به نظر میاد سونی کلا ماونت FE رو حذف کرده و ماونت بدون آینه های کراپ و فول فریمش رو یکی کرده(به نظر من این طور میاد)
خوب دیگه شایعه نیست!
Sony announces Alpha 7 II full-frame mirrorless camera with 5-axis IS: Digital Photography Review
تاپیکش هم اضافه شده بود که ظاهرا حذف شده توسط مدیران؟!!
چرا؟!!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
والله حذف نشده.هنوز تایید نشده.مثل اینکه برای جلوگیری از ایجاد تاپیکهای زائد همه تاپیکها باید به تایید مدیر برسه.البته به نظرم کمی آزار دهنده است.کاش میشد برای کاربرهای قدیمی این محدودیت وجود نداشت.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ممنون نوید عزیز :)
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی