و هم چنان بدون ویزور ؟
و هم چنان بدون ویزور ؟
داود معانی
یک سری شایعات هم در مورد معرفی D810a که برای عکاسی از آسمان شب بهینه شده در فضای مجازی پر شده:
بعضی ها هم در قسمت پایین مطلب و تو نظرات یک سری احتمالات در مورد ویژگی های این دوربین مطرح کردن.
یاد 60Da کنون افتادم که به همین منظور تولید شد.
ظاهرا پیش بینی برای هفته آینده هست .....
کد:http://nikonrumors.com/2015/02/01/rumors-new-special-nikon-d810-version-designed-for-deep-sky-astrophotography-with-increased-hydrogen-alfa-sensitivity.aspx/
مهدی
دوربین 6D با لنز STM 105-24 وارد بازار شده جالب اینکه با لنز STM یقیمت 6,490 بدون STM بقیمت 6,690 فروخته میشه...
فکر میکنم علتش در کیفیت ساخت و دیافهاشون باشه...
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
کلا یک لنز دیگه است.... خیلی با هم فرق دارند. فقط stm اضافه نشده است! به این راحتی ها با یکی دو فاکتور قابل مقایسه نیستند.
EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
چند وقتی است که قیمتهای eos m2 خصوصا کیت همراه با ef-m 55-200 در ebay افت کرده است. فکر میکنم شاهد تخفیف های بیشتر روی m2 باشیم. شاید هم فروشندگان غیر رسمی چندی دیگر m2 را در بازارهای غربی ارایه کنند.به آینده مانت ef-m امیدوار تر خواهیم شد. البته فکر کنم دیگر از تخفیف های عجیب و غریب کنون روی eos m خبری نخواهد بود!
اگر m3 در آمریکا ارایه شود داستان دیگری خواهد بود و پس از چند ماه شاهد فروش ویژه لنزهای این مجموعه خواهیم بود.
داغ داغ
2 روز تا معرفی جایگزین 5D کنون و احتمالا مدل های زیر
تصاویر لو رفته از دوربین Eos M3
بیشتر شبیه بدون آینه های سونی شده و اضافه شدن دستگیره خیلی به زیبایی و خوشدستی کمک کرده مخصوصا انحنای دکمه شاتر
با عرضه این مدل رسما رقیب جدی برای 7XX خواهد بود
دوربین 760D تاکید بیشتری روی فیلمبرداری داره
این دوربین بعد از سالها دچار تحول اساسی شده
anon Rebel 750D/760D Specifications
- Full HD movies, MP4 format, HDR movie, automatic shooting modes (EOS 750D )
- 24.2MP sensor and Canon’s DIGIC 6 image processor
- ISO 100-12,800 range
- Flicker Detection technology
- Five frames per second continuous shooting mode
- 19 cross-type AF point system
- Hybrid CMOS AF III
- Rear Quick Control Dial (EOS 760D )
- Creative movie modes (EOS 760D )
- Wi-Fi and NFC
__________________________________________________ ________
تا چند روز آینده منتظر جایگزین 50MM هم باشید
کنون برای امسال حسابی تحول ایجاد کرده
تا جايی که من خوندم برای همنام نشدن با دوربين نيکون ، کنون بجای 750 ، 760 رو بيرون داده
50 ميليمتری جديد هم ظاهراً 1.8 باشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
عزیزان اگر لطف کنند منبعِ خبر رو در انتهای پست قراربدهند که با نظر شخصی یکی نشوند موضوع قابل استناد تر هست ، تاپیک هم کمتر بالا پایین میشود :)