کنون پاور شات G9 X Mark II در نمایشگاه CES 2017 رونمایی شد
قراره به زودی مدل 77D هم معرفی بشه
کنون پاور شات G9 X Mark II در نمایشگاه CES 2017 رونمایی شد
قراره به زودی مدل 77D هم معرفی بشه
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
77d دیگه چه مدلشه ! ای کاش کنون کمی روی داینامیک رنجش کار میکرد و مدل میداد بیرون. یه جورایی کنون شده مثل سامسونگ و هر روز یک مدل جدید!
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
از سامسونگ صحبت شد الان که نگاه کردم متوجه شدم از ابتدای 2015 هیچ دوربینی تولید نکرده و ماه آینده میشه دو سال بدون تولید دوربین البته شاید منظور شما تلفن همراه بوده باشه ولی یادمه خیلی وقت پیش شایعه ای داشتیم که سامسونگ بخش تولید دوربین رو تعطیل کرده که بنظر میاد درست بوده ، هرچند bsi cmos سامسونگ در حد یک cmos معمولی سونی ظاهر شد اما بازم بدنه های خوبی تولید کرد و اعتراف میکنم این اواخر به NX1 بشدت علاقمند شده بودم.
درود..
خبر بسیار امیدوار کننده ای است..مدتها بود که اخبار نگران کننده ای از بابت وضعیت بغرنج مالی شرکت سازنده دوربین های میدیوم فرمت هسلبلاد بگوش می رسید..از سوی دیگر نیز شرکت سازنده بهپادهای DJI نیز همواره به جهت عدم ارتقای پیشرفته دوربین های بهپاد در معرض انتقاد قرار داشت..
بدین ترتیب،انتظار می رود که در آینده ای نزدیک،همکاری این دو شرکت سبب ارتقای کیفی قابل توجه دوربین های بهپادهای نسل های بعدی DJI گردد..
می توان گفت که بزودی تنها رقیب شرکت خوشنام DJI در عرصه ساخت و تولید بهپادهای با کیفیت به قیمت مناسب،خودش خواهد بود!
بدرود تا درودی دیگربار
Dxo
sensor جدید RED را تست کرده که بهترین سنسوریست که تابحال ساخته شده البته قیمت دوربین هم بالاست و کارکرد خاص خودشو داره!
خود رد ادعای داینامیک رنج 16.2 داره ولی dxo
به نتیجه 15.2 رسده!
اطلاعات بیشتر
https://www.dxomark.com/Reviews/RED-...ime-high-score
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
البت کمی باید معتدل تر هم بود چون صرفا سامسونگ نیست که درجا میزنه در حال حاضر هیچ شرکتی نوآوری خاصی نداره باز سامسونگ نمایشگرهای خمیده و اسکنر عنبیه چشم و قلم حساس و باتری منعطف و خیلی چیزای دیگه رو جا انداخته بماند که سریع ترین حافظه های بازارو هم میسازه... کلا چون تو صنایع نیمه هادی خیلی پیشرفته زیادی داره ( و صنایع نیمه هادی قطعات داخلی رو تشکیل میدن که تو چشم نیستن ) نوآوری ها دیده نمیشن وگرنه لیتوگرافی ساخت سی پی یو که در حال حاضر در اختیار سامسونگ هست حتی شرکتی به بزرگیه اینتل هم بهش نرسیده!
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
تو یکی از سایت های وطنی به نام زومیت یه پست جالبهمراه با ویدیو به مناسبت صد سالگی کمپانی نیکون کار شده پیشنهاد میکنم حتما ببینید
دوستانی که علاقه به مطالعه ندارن اینصد سالگی نیکون لینک ویدیو