کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
راستی !
من الان به عکس بیشتر دقت کردم ! چه گریپ جالبی داره .
و اینکه فرهاد خان ! این خدمت میرسیم ی که کاوه گفت اگه به من میگفت اون ورا نمرفتم ! البته میدونم که شما مهندس عمرانی و از این بادها نمی ترسی :::big grin:::
سونی یه شبه انقدر دوربین داده بیرون که من اسمشون رو هم قاطی کردم !
ممنون.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اوه اوه...
پلیر های سونی رو که حرفشو نزن... :biggrin:
سافتور بد فرمی دارن که نگو، یک آهنگ رو اگر 2-3 بار بریزین روش و پاک کنین و دوباره بخواین بریزید پیغام میده که "شرمندتونم قانون کپی رایت کجا رفته؟"
اما آیپاد...
از shuffle فسقلیش بگیرین تا همین touch نازنین و خوشگل همه باحال و توپ :biggrin: (البته nano ورژن 3 خیلی بیریخت و بد دست شده)
البته بگذریم از اون earphone نازنینی که تو عکس اول هستش (ex-85 دیگه؟)
منم تو همون فکر بودم که EX-85 رو گذاشته همراه پلیر ؟!!البته بگذریم از اون earphone نازنینی که تو عکس اول هستش (ex-85 دیگه؟
محمد زرندی
با سلام شایعه تولید كانن 50dدر اینده نزدیكhttp://www.northlight-images.co.uk/c...Canon_50D.html
http://www.dpreview.com/news/0801/08013109sonypma.asp
در مورد فول فرم , سونی میگه
No high end DLSR announced today, but a little more detail: It's going to be a full frame 24.6MP CMOS model with Super Steady Shot stabilization, and it's coming this year.
وایکه شاید دوربین در Photokina راسما معرفی شه.
canon 350D & 7D & 18-55 & 17-55
ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Friday 1 February 2008 در ساعت 16:40
کاوه قبادیExposure.ir
این بنده خدا كه این تخیلات را پرورانده كلی خوش خیال تشریف داشته است...
كل ابداعات و تكنولوژی های این یك سال اخیر در برند های دیگر را جمع كرده و یك دوربین در خیالش ساخته و نامش را هم كانن دی 50 گذاشته است
حالا جای شكرش باقی است نگفته آنتی شیك داخلی دارد و از لنز های سیستم 3/4 و زایس سونی استفاده می كند!
این مردمان عجب مردمانی هستند...
كلی با این لینك خندیدم...:::big grin:::
کاوه قبادیExposure.ir