تو این بازار مکاره های دست دومی و سایتهاشون اخیرا خیلی از مارک 3 برای فروش دیده میشه
بی دلیل نیست پس.
تو این بازار مکاره های دست دومی و سایتهاشون اخیرا خیلی از مارک 3 برای فروش دیده میشه
بی دلیل نیست پس.
در زمان معرفی قطعا قیمت بسیار بالایی خواهد داشت (احتمالا نزدیک 3600$)
به نظر من در زمان معرفی تاثیری بر قیمت مارک تری نخواهد داشت و بعد از مدتی مارک تری از خط تولید خارج خواهد شد.بر خلاف دیگر رده ها که معمولا دو نسل به صورت همزمان در خط تولید وجود دارند در این رده از دوربینها بعد از معرفی نسل جدید،تولید نسل قبلی متوقف می شود.
الان 1dx بين 2400 تا 3000 دلار توی فروم ها خريد و فروش ميشه
اين بياد احتمالاً 5 دی 3 به 1500-1600 ميرسه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
یه خبر خوش برا همه
مخصوصا اونایی که دنبال محصولاتی که داخل پیدا نمیشه هستند
مسترکارت در ایران عملیاتی شد/امکان خرید خارجی با کارت اعتباری
برای دیدن کامل خبر یه سایت زیر بروید
http://www.telewebion.com/#!/episode/1493079/
دقیقا منم تجربه بدی با خرید از سایتهای خارجی داشتم. قوانین گمرک خیلی سلیقه ای اعمال می شه. یه جنس 300 دلاری رو مامور گمرک 250 دلار گمرکی برید ولی با تماس یکی از آشناهام مجانی ترخیص شد. جالبه که کانتینر کانتینر جنس قاچاق و تقلبی میاد کسی گیر نمی ده ولی اگر برای استفاده شخصی چیزی وارد کنید طوری اذیت می کنن که مثل من دیگه کلا بی خیال خرید از سایتهای خارجی بشید.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
ما ميخواستيم لپ تاپ وارد کنيد بعد از حساب کتاب فهميديم که قيمتی که برای خودمون روی تعداد 500 لپ تاپ تموم ميشه 100 تومن بالاتر از چيزيه که توی پايتخت برای تعداد 10 تا ميتونيم بخريم
دليلش هم اينه که برادران قاچاقچی بدون پرداخت هر گونه عوارض گمرکی و استاندارد جنس رو وارد بازار ميکنند و هيچ کسی هم نميتونه باهاشون از راه قانونی رقابت کنه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
اگه دقت کنید هیچ جا اعلام نشده میشه ازین کارت برای خرید از سایت استفاده کرد من از دیروز که خبر منتشر شد دقت کردم چه تو صحبت های وزیر چه تو صحبت های مدیرعامل این شرکت اشاره مستقیمی به نوع فعالیت نشده بیشتر مانور روی جایگزین بودن مستر کارت تو ایران بود و البت این کارت یه کارت واسطه بین سیستم مالی بانکی ایران و سیستم مالی بانکی بین الملل حالا تعرفه این خدمات چقدر باشه خدا داند و بس ولی باز موارد دیگه ای هم هست مثل دردسر تعرفه گمرک وطنم و سختی آدرس دادن به سایت های خارجکی و همینطور یه سری سایت ها از طریق آی پی وقتی بفهمن کشور کجاست خدمات نمیدن باید از چیز شکن استفاده کرد. خلاصه با اینکه به نسبت اوضاع داره بهتر میشه ( هرچند لاکپشتی) ولی هنو مونده ما راحت خرید بزنیم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
به به، به همه دوستان ساکن ایران تبریک میگم مشکل خریدتون هم حل شد.
ریال میریزید به دبیت کارتتون و به دلار خرید میکنید.
این داستان گمرک و مالیات هم همه جای دنیا هست حالا یکم تو ایران ممکنه بیشتر باشه ولی خوب اگر از قیمت داخلی بیشتر شد، خوب از همون فروشنده داخلی میخرید
حالا شما هم امکان خربد از بازار ایران دارید که نسبتا ارزانتر از بازارهای خارجی است. هم امکان خرید از خارج دارید برای کالاهایی که در ایران ممکنه پیدا نشه...
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.