اون ابتدا که فیلمبرداری در DSLR اومده بود همه گله داشتند حالا باهاش فیلم سینمایی میسازند!
ظاهرا این یک رفتار طبیعی است که هر امکان جدیدی برای برخی ناخوشایند به نظر بیاد
اون ابتدا که فیلمبرداری در DSLR اومده بود همه گله داشتند حالا باهاش فیلم سینمایی میسازند!
ظاهرا این یک رفتار طبیعی است که هر امکان جدیدی برای برخی ناخوشایند به نظر بیاد
البته من که اماتور هستم و حرفه ای نیستم. ولی حرفه ای ها ابزار حرفه ای استفاده می کنند و نیازی ندارند به این مدل ال سی دی .
نیکون کلا تو طراحی یکم مشکل داره در رده حرفه ای.
اون از فلاش برون خیز رو دوربین های حرفه ای اینم از این
نمیدونم کنون چرا از این شاهکار های طراحی در رده حرفه ای استفاده نمیکنه
نه من مشکلی با این نداشتم از اول و خیلی از این موضوع راضی بودم. ولی این طراحی های جدید نیکون یکم جالب نیست.
کنون استاندادهارو کلا خودش تعیین میکنه. کنون هست که نقشه راه و طراحی میده.... راستی نمیدونم چرا کنون دوربین پرفروشی رو در2017 اپدیت میکنه که از2013 سنسور بهتری نداره!
برادرجان حرفهایی که میشنویم ازدیگران هرچندهم زیاد تکرارشده باشه دلیل بردرستیشون نیست. ال سی دی چرخان شاید تنها به دلیل اب بندی بهترزمانی استفاده نمیشد.یا قیمت و... ولی الان دیگه2017هست.حتی همون فلاش هم اگه میبود مشکلی نداشت.مگه تو دست وپا بود یا وزن اضافه میکرد؟ یاچی؟ و....
البته نظر شما محترم هست منتها چه نیکون چه کنون در این رده های بالا تابحال همه دوربین هاشون فوق العاده بوده (تمام 5دی ها و 7دی های کنون و رده دی 100 قدیم و دی700 به بعد نیکون به عنوان دوربین های جدی و رده بالا). الان هم بعید هست که این دوربین در عمل بجز یک شاهکار طراحی چیز دیگری باشه .
من خودم خیلی به ال سی دی با قابلیت جابجایی و قابلیت لمسی اعتقاد دارم.
منظور من تو دست و پا بودن یا سنگین تر شدن نیست. منظور من اینه کسی که ۸-۱۲ میلیون پول این بدنه رومیده میتونه یه رکوردر بگیره هم صفحه بزرگتری داره و هم کارایی بیشتر و کیفیت بهتر و حرفه ای ها هم همه از این وسیله استفاده میکنند. و فلاش برون خیز، خود شما اخرین بار کی استفاده کردید ازش ؟ یه کاربر حرفه ای شاید سالی ۱ بار استفاده کنه، من مبتدی هستم و باور کنید تا الان ۱ بار هم نشده استفاده کنم در کارم که عکاسی پرتره و عروس هست، و منظور من اینه نیکون میخواد یه چیزی بیرون بده که کاربر نیازی به وسایل دیگه نداشته باشه ، اما نباید در رده دوربین های حرفه ایش این کارو بکن . چرا رو دی فایو این کارونکرد ؟ یا روی سری دی تری
من هم رکوردر رو دوربینی رو برای همین گفتم. لطفا کامل متن رو بخونید
اگه اینجوریه روی لپتاپ های گیمینگ 15-16 میلیونی نباید اسپیکر بذارن. چون کسی که 15 میلیون پول لپتاپ میده میتونه اسپیکر هم بخره!
برادر امکان نصب فلاش اکسترنال که از روی دی810 برداشته نشده! کسی که نیاز داره میره فلاش میخره کسی که کمتر نیازی داره همون سالی 2 بار رو استفاده میکنه.
اتفاقا من که فلاش اکسترنال دارم بعضی وقتا از فلاش خود دوربینم خیلی استفاده های خوبی میکنم
همینطور است دی850 و رکوردر
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
اگه D850 همینیه که هست بهترین دوربین در کل تاریخ رو رقم خواهد زد.
Nikon D7100 + 50mm f1.8D + 18-55 f3.5-5.6
ویرایش : آزاد