والا مث که قراره فرقی برای مانداشته باشه که بهترین دوربین دنیا باشه یا نباشه!
Nikon-D850-price-Australia.jpg
وقتی قیمت بالاست دیگه نمیتونه بهترین دوربین دنیا باشه قطعا!
امیدوارم واقعیت نباشه و هرچند ادوراما چیزدیگری میگه!
قیمت 3299 دلار تعیین شد.
(Nikon D750 + Nikkor (14-24 f2.8 + 50 1.8G) + Tamron G2 (24-70 + 70-200 + 150-600
الان آمازون 3300 یعنی هم قیمت مارک 4 داره پیش فروش میکنه:
https://www.amazon.com/Nikon-D850-FX...d1199aaa9200ef
« حامد محمدی »
اینستاگرام
یک بدنه 12 میلیون خیلی قیمت بالاست نخواستیم.همون D810 خوبه
« حامد محمدی »
اینستاگرام
کسی که این بادی ها رو میخره یا خیلی پول داره یا اینکه با این بدنه سه ماهه میتونه پولشو در بیاره.ولی خرید این بدنه ها برای قشر متوسط به صرفه نیست.منطقی تر اینه که با این پول میشه یه بادی D810 و لنز خوب خرید مگه تفاوت D850 و D810 اینقدر زیاده که ما پول اضافه بابتش بدیم.به نظر من که اینطور نیست.من که با D7200 عکس فضای باز میگیرم کاملا راضیم.به نظر من کسانی که D810 دارند نیازی نیست D850 بخرند چون تفاوت زیادی وجود نداره که اینقدر پول بابتش بدیم
اولین تفاوت مهمش تغییر سنسور و احتمال زیاد بهبود کارایی ! دوم تعداد نقاط کراس تایپ هستش که از 15 به 99 رسیده ! این یعنی دقت خیلی بیشتر در اتوفوکوس !
موضوع بعدی رزولوشن خیلی بالاس اونم بدون فیلتر لوپس یعنی شارپنس عالی ! مخصوصا اگر قصد چاپ داشته باشید ! هرچند این مورد نگرانی بابت لرزش دست رو بیشتر میکنه ! عکاسی پیاپی 9 فریم که خیلی مهمه حداقل برای من !
تازه ادعا شده حساسیت اتوفوکوس از EV -2 به EV -4 رسیده !
در کل به نظر من وقتی الان بادی 810 هشت میلیون باشه ارزش داره آدم اینو دوازده میلیون بخره ! به قول شما کسی که میتونه این دوربینو تهیه کنه خیلی زود پولشم در میاره !
به نظر من شما منظور من رو خوب متوجه نمیشین.یه مثال ساده بزنم اگر شما یک بدنه D800 دارین و با اون در ماه 5 میلیون درامد دارین آیا این بدنه D850 رو تهیه کنین درامدتون از 5 میلیون در ماه بیشتر میشه من از نظر حرفه ای میگم.lمثلا من اگر دوازده میلیون پول داشته باشم یک بدنه فول فریم d610 میخرم و بقیه پولم رو خرج آتلیه میکنم .مشتری عکس خوب میخواد واسش مهم نیست شما با چه بدنه ای داری عکسش میگیری.