جدیدا این تاپیک بیش از حد به جاده خاکی می رود.دوستان عزیز و بخصوص تازه وارد دقت بفرمایند و از ارائه و تعمیم نظرات کارشناسی ! خودداری بفرمایند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دنبال خبر برای شایعه پراکنی بودم:::big grin::: یه چیز جالب پیدا کردم. از D10 فول فریم که کاوه قبلا گفته بود تا D400 فول فریم 16 مگاپیکسلی! که بگذریم اسکرین شات پایین رو نگاه کنید. لنز 50-150 سیگما است یا نیکون؟ اون AF-S چیه؟
شایعهای هست که Canon علاوه بر 5D Mark II یا 6D یا... برای پس گرفتن رتبهی اول فروش SLR از Nikon، دوربینی تو مایههای D40 با مدل چهار رقمی (مثلا 1000D) معرفی خواهد کرد!
مجتبی ناظمی
لوگوي 90 ش كه به نظرم خيلي ناشيانه درست شده!!
اين D90 هم كشت مارو !!! اميدوارم حدود 1000$ باشه كه بشه بهش فكر كنم :::big grin:::
سلام وحیدجان
از این فکرها نکن :::big grin:::
اینم به نقل از popphoto:
As Richards put it, "The D3 and D300 knocked us with a one-two punch." So we predict that rather than try to top those cameras, Nikon will likely upgrade the D80, bumping up the sensor to 12MP and adding Live View, and keeping the price down to under $1,300
ديناروند عزيز؛ تنها چيزهايي كه من رو ممكنه از D60 به D90 برساند، كامندر فلاش و موتور فوكوس است و ديگر هيچ!!
و گرنه من نه با كوچك بودن D60 مشكلي دارم و نه با چيزهاي ديگرش.
انشالا از آموزشي سربازي هم كه بيام (شنبه ميرم) اگر D90 معرفي نشده باشه يا قيمتش خيلي نامعقول باشد، بلافاصله D60 را خواهم خريد.
پ.ن: خدا كند حداقل 135-18 VR هم همراهش باشد كه اگر بدنه را نگرفتم، لنزش را بگيرم :)