جناب قبادی
به هنگام فشردن دکمه شاتر وقتی از روبروی لنز به داخل نگاه میکنم یک قطعه جلوی سنسور وجود داره که باز و بسته میشه اما سرعت باز و بسته شدنش یکسانه.وظیفه این المان چیه؟
سلمان عزیز آن قطعه که مشاهده می کنید سیستم دیافراگم دوربین است.
و مجتی جان در حال حاضر حضور ذهن ندارم اما در دوربین هایی که View Finder اپتیکال داشتند از قطعه ای استفاده می شد ( در دوربین های جدید ندیده ام ) که در زمان چکاندن شاتر جلوی رسیدن نور به ویزور را می گرفت.این قطعه هم جزیی از مکانیزم شاتر دوربین بود و چه بسیار دوربین هایی که این قطعه با مشکل مواجه می شد .
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوست عزیز
شرمنده استاد من در جواب شما چیزی مینویسم
این قطعه ای که شما میفرمایید تا جایی که من یادمه توی دوربینهای آنالوگ به کار میرفت (تک لنزی انعکاسی) و آینه ای بود که زمان فشار دادن تکمه ی دوربین آن آینه بالا می آمد و راه ویوفاندر رو می بست. :)
امیدوارم که درست گفته باشم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
هفته ي گذشته من چك كردم ديدم دوربين لوميكس FZ5 ام از مرز 10 هزار عكس گذشته و مقايسه با عكس هاي روزهاي اولش كه مي كنم به وضوح كيفيت عكس ها پايين آمده است و تا حدي شارژنس خود را از دست داده است.
اين مربوط به استهلاك سنسور است يا مي تواند دليل ديگري داشته باشد ؟
سلام
وحید جان فکرنمی کنم از خط و خش باشه .اگه اشتباه نکنم فوجی خدا بیامرز منم این مشکل را داشت لنز هم هیچ خط وخشی هم نداشت چون همش تو اتلیه رو سه پایه بود . اما بنظرم از استهلاک سنسور باشه .
کلا لایک ها پس چندی کار زیاد به این مشکل دچار خواهند شد .
اسدالله مداح